Siemens iQ300 GS36NVW3P

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
242 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS36NVW3P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens vrieskast 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en goede vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Wij hadden hetzelfde type vrieskast van 2 jaar oud maar door een stroomstoring in huis is de vrieskast ontdooid
daardoor is de inhoud bedorven dat geeft een onaangename geur die moeilijk te verwijderen is maar de vrieskast heeft altijd goed voldaan geen aanvriezen en goed op temperatuur mooie laden en een mooie afwerking daarom hebben we hetzelfde type weer gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast. Heerlijk stil.

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Mooie vrieskast. Zeer ruim. Erg blij met de twee grote lades. Ik vind het erg prettig dat de lades transparant zijn. Producten per soort geplaatst. Ook de open ruimte boven de lades zijn zeer prettig en deze bevat twee leg roosters. Producten blijven goed liggen. Motivatie om voor deze kast te kiezen is de grootte, het energie verbruik en de goede prijs en kwaliteit. Daarnaast wil ik een goed overzicht hebben van de producten welke in de vrieskast liggen en dat is bij deze vrieskast prima.

Pluspunten

  • grote lades
  • stil
  • mooie snoer lengte
  • strakke uitvoering van de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 30-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte en erg praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
Prettige indeling en veel ruimte. Maakt weinig geluid. Wij zijn na 2 maanden gebruik nog altijd tevreden

Pluspunten

  • ruim
  • praktische indeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw. I. Hermsen 29-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Sinds 1 augustus 2019 hebben wij de Siemens vrieskast. Ben er SUPER blij mee. De vrieskast is erg ruim, heeft 5 laden waarvan 2 extra grote en 3 schappen. De schappen zijn erg handig. De prijs voor deze ruime vrieskast viel ons erg mee en daar ging ook nog de actiekorting vanaf. Een geweldige aanwinst, een AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt prima en veel ruimte

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Heb deze vriezer een paar dagen in huis, het heeft een mooi vorm en werkt prima, veel ruimte met 4 grote bakken. Ben dik tevreden.

Pluspunten

  • ruimte
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HKB 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
We wilden graag een grote vriezer voor in de bijkeuken en die hebben we gekregen. Hij is ruim van binnen en vriest volgens ons ook super. Ziet er mooi strak uit en zuigt zich echt helemaal
dicht. Gelukkig hebben we er voldoende voorraad in, zodat we de deur ook flink aan kunnen trekken. 😉

Pluspunten

  • Ruim
  • No frost
  • Mooi

Minpunten

  • Maakt iets meer geluid dan verwacht
  • Je moet de deur flink aantrekken om te openen
  • Meer ruimte dan ik aan voorraad heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede afmetingen laag energiegebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
na enige research op internet gekozen voor Siemens en voor dit product.De ideale afmeting en in de vrieskast zelf een perfecte onderverdeling van vakken.

Pluspunten

  • goede reputatie
  • vertrouwd merk
  • je kan de gewenste ofmetingen opzoeken enbestellen

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon Banken 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
we wilde een mooie grote vriesladen kast en dat is het te vervanging van onze oude vrieskist naar onze mening een hele goede keus alles mooi in grote laden en makkelijk en overzichtelijk in gebruik en een heel stuk zuiniger dan onze oude kist
we zouden zeggen een aan radder

Pluspunten

  • mooie grote laden
  • zuinig
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot, handig ingedeeld, soms lawaaiig

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
Prettige vriezer, past veel in. Big boxen zijn erg praktisch. Ook handig dat er open schappen zijn, makkelijk voor bijvoorbeeld brood. Hij vriest goed en vlot. Enige minpuntje vind ik dat hij soms vrij veel geluid maakt. Op andere tijden is hij gelukkig wel stil

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Praktisch ingedeeld
  • Handig formaat

Minpunten

  • Teveel geluid soms

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer voor een kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Ideale grote vriezer met grote laden en handig legplankengedeelte. Handig weggewerkte koelelementen in de deur. Voor de voorraad van de moestuin zeer geschikt. En met de goede service van coolblue stond de vriezer binnen een dag op de juiste plek en kon hij gevuld worden.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Grote diepe laden
  • Legplenkgedeelte
  • Zelfontdooifunctie
  • Koelelementen in deur weggewerkt

Minpunten

  • Geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime en stille vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
Mooie ruime en stille vrieskast. Praktische indeling met 2 extra grote lades.
Jammer dat er geen kleppen voor de bovenste lades zitten, waardoor bij het openen de koude makkelijk kan ontsnappen.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • 2 grote bakken voor bijvoorbeeld brood en pizza's

Minpunten

  • geen kleppen voor bovenste lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben Barkmeijer 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer. Overzichtelijke indeling van de producten mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik meer vriesruimte wilde hebben en ik van kennissen heb gehoord dat de kwaliteit van deze vriezer gewoon goed is. Dat is ook gebleken. Het apparaat werkt uitstekend. Precies naar wens. De verhouding prijs / kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • Goede overzichtelijke indeling mogelijk
  • Gewoon zeer tevreden

Minpunten

  • Geen
  • Ook hier geldt: zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede formaat lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Fijne diepvries, goede formaat lades.
Ideaal zijn de 2 schappen.Niet te breed.Genoeg ruimte en goede prijs/ kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 20-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Fijn product en scherp qua prijs. Veel lades en opbergruimte twijfelde tussen de q500 maar dit formaat is met een gezin van 4 ruim voldoende.

Pluspunten

  • Groot
  • No frost ideaal
  • Stil
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJ.Hoekstra 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering strak en funktioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Een prima product vriest goed en geen ijslaag mooie grote laden super mooie strakke vormgeving verschillende lade afmetingen dus goed in te delen voor verschillende produkten

Pluspunten

  • Grote laden
  • vriest snel
  • geen ijsvorming

Minpunten

  • display achter de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Trudy 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
De kast is mooi afgewerkt, met 7 overzichtelijke vakken en lades , de prijs/ kwaliteit is prima.
De kast voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Steen 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Na vrieskist deze vrieskast gekocht.
Deze kast heeft ook heel veel ruimte door de open vakken en lades.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Heel veel ruimte
  • Makkelijk te bedienen
  • Motor maakt weinig geluid
  • Handige accu s in deur verwerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 16-06-2019

Mooie diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en na 1 dag in werking gesteld. Werkt prima (al is dat nu 12 dagen moeilijk te beoordelen) wel dikke wanden waardoor de binnenruimte smal overkomt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilhelmus den brok 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel invriezen en bijna geen geluid .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Eerst vele diepvriezers vergeleken met elkaar. Prijstechnisch haalbaar voor ons. Dankzij reductie van SIEMENS. Zuinige motor. Fijne handige uit te nemen laden. Handgreep makkelijk in je hand. Weinig geluid. Snelle invriestijd. En goede temperatuur instelling. Alles werkt perfect. Veel eerder moeten doen en niet naar €100,00 kijken want dat verdiend aan stroom lekker terug.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Snelle vriezer. Muisstil.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 02-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke indeling, lekker ruim

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
De tweede aangeschaft nadat we de vorige in ons oude huis aan de nieuwe bewoners overgedaan hebben. Voorral ook de planken in de vriezer zijn erg handig.

Pluspunten

  • Naast laden ook planken
  • Mooie inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews