Siemens iQ300 GS36NVW3P - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
242 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS36NVW3P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens vrieskast 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en goede vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Wij hadden hetzelfde type vrieskast van 2 jaar oud maar door een stroomstoring in huis is de vrieskast ontdooid
daardoor is de inhoud bedorven dat geeft een onaangename geur die moeilijk te verwijderen is maar de vrieskast heeft altijd goed voldaan geen aanvriezen en goed op temperatuur mooie laden en een mooie afwerking daarom hebben we hetzelfde type weer gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJ.Hoekstra 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering strak en funktioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Een prima product vriest goed en geen ijslaag mooie grote laden super mooie strakke vormgeving verschillende lade afmetingen dus goed in te delen voor verschillende produkten

Pluspunten

  • Grote laden
  • vriest snel
  • geen ijsvorming

Minpunten

  • display achter de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Trudy 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
De kast is mooi afgewerkt, met 7 overzichtelijke vakken en lades , de prijs/ kwaliteit is prima.
De kast voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Steen 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Na vrieskist deze vrieskast gekocht.
Deze kast heeft ook heel veel ruimte door de open vakken en lades.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Heel veel ruimte
  • Makkelijk te bedienen
  • Motor maakt weinig geluid
  • Handige accu s in deur verwerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 16-06-2019

Mooie diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en na 1 dag in werking gesteld. Werkt prima (al is dat nu 12 dagen moeilijk te beoordelen) wel dikke wanden waardoor de binnenruimte smal overkomt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilhelmus den brok 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel invriezen en bijna geen geluid .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Eerst vele diepvriezers vergeleken met elkaar. Prijstechnisch haalbaar voor ons. Dankzij reductie van SIEMENS. Zuinige motor. Fijne handige uit te nemen laden. Handgreep makkelijk in je hand. Weinig geluid. Snelle invriestijd. En goede temperatuur instelling. Alles werkt perfect. Veel eerder moeten doen en niet naar €100,00 kijken want dat verdiend aan stroom lekker terug.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Snelle vriezer. Muisstil.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 02-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke indeling, lekker ruim

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
De tweede aangeschaft nadat we de vorige in ons oude huis aan de nieuwe bewoners overgedaan hebben. Voorral ook de planken in de vriezer zijn erg handig.

Pluspunten

  • Naast laden ook planken
  • Mooie inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leni 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit is prima,maakt weinig geluid en vriest snel in.
We zijn er tevreden mee en voldoet aan de verwachting

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W.Knoll 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel vriezer voor aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Vriezer voelt degelijk aan, maakt bijna geen geluid en doet wat hij moet doen, vriezen dus. Ben vooralsnog zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Degelijke kast
  • Geluidsarm
  • Dikke isolatie
  • Deur open alarm
  • No-Frost werkt goed

Minpunten

  • Tot nu toe geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eline 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime, zuinige, handige vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
In de oude vriezer had ik te weinig ruimte en deze had een hoog verbruik. Deze nieuwe vriezer is erg ruim, met lades in verschillende hoogtes en ook de schappen bovenin zijn ruim en erg praktisch.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Meerdere laden in verschillende hoogtes
  • Open schappen goed overzicht
  • Deur kan links of rechts gemonteerd worden

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MS 11-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdegelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Hele mooie vrieskast. Fijn dat de laden doorzichtig zijn, dan zie je direct waar wat ligt. Is prima stil, zeker voor in een schuur of zo. Voelt degelijk aan, soms beide handen nodig om de deur open te krijgen, maar liever dat hij goed sluit.

Pluspunten

  • Doorzichtige bakken
  • Bovenste lade geen bak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast GS36NVW3P

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Op zoek naar een vriezer (kastmodel met minimaal 200 liter inhoud) met No Frost kwam ik op deze Siemens (er is ook een identiek model van Bosch). De vriezer is modern, mooie transparante laden in verschillende groottes en voorzien van No Frost. Omdat dit zowel werk (ontdooien) als elektriciteit bespaart, was dit voor mij een voorwaarde. Het systeem werkt perfect en ziet er ook nog eens geweldig uit. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • No Frost
  • Design

Minpunten

  • Het snoer zou nog wat langer mogen zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nn 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
De vriezer was stuk en dan uitzoekenwat een keuze
Fijn vakken bovenin 2 grote lade wat kleinere en dan voor mee te nemen koekblokken in de deur , wat handig.
Ben er zeer tevreden over.
Prijs kwaliteit goed hoor

Pluspunten

  • Ruimte
  • Koelelement in deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul van den Berg 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat. Stil, eenvoudig te bedienen, mooie ruime laden en heel handig deel waar je dozen kunt stapelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Fijne vriezer voor het het hele gezin. Geen onnodige poespas gewoon een degelijke vriezer, voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Ruim
  • Handige indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peetje 86 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Er past veel in. Geen hefboom handvat dus moet wel even trekken om hem open te maken. Zeer tevreden en nooit meer ontdooien.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • bovenste planken te verstellen
  • Veel laden
  • nooit meer ontdooien

Minpunten

  • Geen hefboom handvat dus harder trekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Keuchen 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede maatvoering en afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
Goede prijs-gunstige uitvoering in vergelijk met concurrentie, Volledig in uitvoering, goede kabellengte, voldoende lades. Vertrouwd merk, goede recenties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Mooie grote, ruime vriezer met diepe laden! maakt weinig geluid en nooit meer ontdooien. Deur sluit goed vacuüm.

Pluspunten

  • groot
  • diepe laden
  • nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer