Siemens iQ300 GS36NVW3P - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
242 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eline 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime, zuinige, handige vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In de oude vriezer had ik te weinig ruimte en deze had een hoog verbruik. Deze nieuwe vriezer is erg ruim, met lades in verschillende hoogtes en ook de schappen bovenin zijn ruim en erg praktisch.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Meerdere laden in verschillende hoogtes
  • Open schappen goed overzicht
  • Deur kan links of rechts gemonteerd worden

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MS 11-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdegelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie vrieskast. Fijn dat de laden doorzichtig zijn, dan zie je direct waar wat ligt. Is prima stil, zeker voor in een schuur of zo. Voelt degelijk aan, soms beide handen nodig om de deur open te krijgen, maar liever dat hij goed sluit.

Pluspunten

  • Doorzichtige bakken
  • Bovenste lade geen bak
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast GS36NVW3P

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een vriezer (kastmodel met minimaal 200 liter inhoud) met No Frost kwam ik op deze Siemens (er is ook een identiek model van Bosch). De vriezer is modern, mooie transparante laden in verschillende groottes en voorzien van No Frost. Omdat dit zowel werk (ontdooien) als elektriciteit bespaart, was dit voor mij een voorwaarde. Het systeem werkt perfect en ziet er ook nog eens geweldig uit. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • No Frost
  • Design

Minpunten

  • Het snoer zou nog wat langer mogen zijn
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nn 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vriezer was stuk en dan uitzoekenwat een keuze
Fijn vakken bovenin 2 grote lade wat kleinere en dan voor mee te nemen koekblokken in de deur , wat handig.
Ben er zeer tevreden over.
Prijs kwaliteit goed hoor

Pluspunten

  • Ruimte
  • Koelelement in deur
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul van den Berg 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat. Stil, eenvoudig te bedienen, mooie ruime laden en heel handig deel waar je dozen kunt stapelen
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Algemene score

9,0
Fijne vriezer voor het het hele gezin. Geen onnodige poespas gewoon een degelijke vriezer, voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Ruim
  • Handige indeling
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peetje 86 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er past veel in. Geen hefboom handvat dus moet wel even trekken om hem open te maken. Zeer tevreden en nooit meer ontdooien.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • bovenste planken te verstellen
  • Veel laden
  • nooit meer ontdooien

Minpunten

  • Geen hefboom handvat dus harder trekken
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Keuchen 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede maatvoering en afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-gunstige uitvoering in vergelijk met concurrentie, Volledig in uitvoering, goede kabellengte, voldoende lades. Vertrouwd merk, goede recenties
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote, ruime vriezer met diepe laden! maakt weinig geluid en nooit meer ontdooien. Deur sluit goed vacuüm.

Pluspunten

  • groot
  • diepe laden
  • nooit meer ontdooien
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer