Siemens iQ300 GS36NVW3P

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
242 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS36NVW3P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens vrieskast 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en goede vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Wij hadden hetzelfde type vrieskast van 2 jaar oud maar door een stroomstoring in huis is de vrieskast ontdooid
daardoor is de inhoud bedorven dat geeft een onaangename geur die moeilijk te verwijderen is maar de vrieskast heeft altijd goed voldaan geen aanvriezen en goed op temperatuur mooie laden en een mooie afwerking daarom hebben we hetzelfde type weer gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 31-08-2020

Waar voor je geld!

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Hele fijne vriezer met volop ruimte. Was na een nachtje leeg staan prima op temperatuur. De volgende dag vlees ingeslagen bij de slager en dit over 2 laden verdeeld zodat niet alles op elkaar lag. 2 uur later was het vlees al bevroren. Dit is een fijne vriezer voor een beste prijs! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hans 30-08-2020
  • Product gekocht

Super grote en degelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Hele mooie kwalitatief goede vriezer met fijne indeling voor diverse toepassingen. Mooi product heel stil en goede afwerking

Pluspunten

  • Degelijk
  • Indeling
  • Handige deurgreep
  • Eenvoudige bediening

Reageer

Vera 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima vrieskast met een zee van ruimte en erg overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met deze vrieskast.
Hij vriest geweldig en is eenvoudig te bedienen zonder al teveel toeters en bellen.
Hij doet waar die voor gemaakt is.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • zeer overzichtelijke indeling
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 26-08-2020

AANRADER! Geweldige zeer goede vrijstaande vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met deze geweldige vrijstaande NoFrost vriezer van Siemens. Afmeting en inhoud is PERFECT!! DE vier laden waarvan twee GROOT en twee plateaus zijn meer dan voldoende. Vooral het NoFrost is SUPER nooit meer ontdooien. Wie opzoek is naar een zeer goede vrijstaande vriezer voor een zeer goede prijs dan raden wij deze vriezer aan!! Siemens dit is echt prijs kwaliteit een TOP product. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AvdH 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Mooie grote vrieskast. Na het waterpas installeren en schoonmaken was de vriezer snel op temperatuur. Vriezer heeft een alarm als de deur te lang open staat. Kan in een ruimte staan waar het iets kouder kan worden, maar niet lager dan in 10 graden. De 2 extra grote lades zijn fijn maar kunnen misschien wat onhandig worden als je iets onder uit de lade wilt halen.

Pluspunten

  • Groot
  • Verschillende standen incl super vriezer
  • No frost functie

Minpunten

  • Instructie met plaatjes zonder tekst voor plaatsen
  • 2 extra grote lades misschien iets te groot

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wim T 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige strakke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Mooie zuinige lage aansluit waarde 90watt.
Ruime indeling strakke uitvoering. En een ruim voldoende lange aansluit snoer

Pluspunten

  • No frost
  • Ruime indeling

Minpunten

  • Fronten lades randen zijn erg lastig schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 14-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Prima vriezer, goede verhouding prijs/kwaliteit. Geluidsniveau meer dan acceptabel, hoewel minder relevant want apparaat staat in de schuur.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mooie grote laden

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karien 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote nofrost diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Qua prijs/kwaliteitverhouding een mooie diepvries. Bij siemens online een b-keuze gekocht met evt een deukje of krasje. Niks te zien, maar wel een stuk goedkopee

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

STuran 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Ik heb al mijn apparatuur van Siemens en heb daarom ook voor een Siemens diepvries gekozen.
Net als op de website aangegeven grote en gebruik gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nooit meer Siemens 27-02-2020
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

1,0
Al twee jaar in bezit. Klep middelste vriesvak breekt spontaan af en openen en allemaal slecht gaat snel iets tussen zitten en onhandig om gebruik. Gebeld met Siemens maar plastic valt nooit onder garantie want breekt vaker af. Zal wel aan de gebruiker liggen als dus " klantenservice" .NOOIT KOPEN

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Dannie 31-12-2019

Beetje jammer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

2,0
Mooie koelkast , groot mooie verlichting alleen koelt hij niet.
Stappen in gebruiksaanwijzing gevolgd maar helaas
Hopelijk kan de Siemens monteur hem wel aan de praat krijgen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ineke 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast. Heerlijk stil.

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Mooie vrieskast. Zeer ruim. Erg blij met de twee grote lades. Ik vind het erg prettig dat de lades transparant zijn. Producten per soort geplaatst. Ook de open ruimte boven de lades zijn zeer prettig en deze bevat twee leg roosters. Producten blijven goed liggen. Motivatie om voor deze kast te kiezen is de grootte, het energie verbruik en de goede prijs en kwaliteit. Daarnaast wil ik een goed overzicht hebben van de producten welke in de vrieskast liggen en dat is bij deze vrieskast prima.

Pluspunten

  • grote lades
  • stil
  • mooie snoer lengte
  • strakke uitvoering van de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 30-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte en erg praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
Prettige indeling en veel ruimte. Maakt weinig geluid. Wij zijn na 2 maanden gebruik nog altijd tevreden

Pluspunten

  • ruim
  • praktische indeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw. I. Hermsen 29-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
Sinds 1 augustus 2019 hebben wij de Siemens vrieskast. Ben er SUPER blij mee. De vrieskast is erg ruim, heeft 5 laden waarvan 2 extra grote en 3 schappen. De schappen zijn erg handig. De prijs voor deze ruime vrieskast viel ons erg mee en daar ging ook nog de actiekorting vanaf. Een geweldige aanwinst, een AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt prima en veel ruimte

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
Heb deze vriezer een paar dagen in huis, het heeft een mooi vorm en werkt prima, veel ruimte met 4 grote bakken. Ben dik tevreden.

Pluspunten

  • ruimte
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HKB 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
We wilden graag een grote vriezer voor in de bijkeuken en die hebben we gekregen. Hij is ruim van binnen en vriest volgens ons ook super. Ziet er mooi strak uit en zuigt zich echt helemaal
dicht. Gelukkig hebben we er voldoende voorraad in, zodat we de deur ook flink aan kunnen trekken. 😉

Pluspunten

  • Ruim
  • No frost
  • Mooi

Minpunten

  • Maakt iets meer geluid dan verwacht
  • Je moet de deur flink aantrekken om te openen
  • Meer ruimte dan ik aan voorraad heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede afmetingen laag energiegebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

9,0
na enige research op internet gekozen voor Siemens en voor dit product.De ideale afmeting en in de vrieskast zelf een perfecte onderverdeling van vakken.

Pluspunten

  • goede reputatie
  • vertrouwd merk
  • je kan de gewenste ofmetingen opzoeken enbestellen

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon Banken 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

10,0
we wilde een mooie grote vriesladen kast en dat is het te vervanging van onze oude vrieskist naar onze mening een hele goede keus alles mooi in grote laden en makkelijk en overzichtelijk in gebruik en een heel stuk zuiniger dan onze oude kist
we zouden zeggen een aan radder

Pluspunten

  • mooie grote laden
  • zuinig
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot, handig ingedeeld, soms lawaaiig

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS36NVW3P

Algemene score

8,0
Prettige vriezer, past veel in. Big boxen zijn erg praktisch. Ook handig dat er open schappen zijn, makkelijk voor bijvoorbeeld brood. Hij vriest goed en vlot. Enige minpuntje vind ik dat hij soms vrij veel geluid maakt. Op andere tijden is hij gelukkig wel stil

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Praktisch ingedeeld
  • Handig formaat

Minpunten

  • Teveel geluid soms

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews