Siemens iQ300 GS29NVW3P

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
200 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 GS29NVW3P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.C. 31-08-2020

Siemens vrieskast, GS29NVW3P.

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

10,0
Uitstekend product. Vriest perfect, is zeer stil en heeft een goede indeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yvonne 30-08-2020

Ruim en zuinig

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

10,0
Ruim en zuinige mooie vrieskast.. Handig in gebruik.. Grote lades en nooit ontdooien [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nim 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige vriezer met verrassend veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
Wat een geweldige vriezer, zoveel ruimte en A++. handige indeling die ook nog aan te passen is.
aanrader

Pluspunten

  • ruimte
  • melding als de deur open blijft staan
  • nooit meer ontdooien met no frost technologie

Minpunten

  • kan niets ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCM 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens vrieskast GS29NVW#P

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

10,0
Op 20-08-2020 de Siemens vrieskast gekocht. Installatie, aansluiten en opstarten was heel eenvoudig en snel klaar, uiteraard na 3 uur gewacht te hebben zodat het koelmiddel tot rust kon komen. Hij is zeer stil en zonder bijgeluiden. Hij geeft de ingestelde temperatuur precies aan en in de kast is geen verschil in de temperatuur aan de onderzijde of de bovenzijde. In een woord een geweldige vriezer waar mee wij zeer tevreden zijn.

Pluspunten

  • Vriest op exact op de ingestelde temperatuur.
  • Zeer stil en zonder bijgeluiden.

Minpunten

  • Geen.
  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik een grotere vriezer nodig had. Het is een product van goede kwaliteit met No Frost technologie.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel ruimte
  • Praktisch met twee open vakken

Minpunten

  • Zwaar maar normaal voor zo'n product

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mijn Siemens vrieskast GS29NVW3P 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super vrieskast. mooi disign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
model/uitvoering/geluid en installatie makkelijk door wieltjes aan onderzijde.
alles wat we verlangden hebben we gekregen

Pluspunten

  • Wieltjes aan onderzijde
  • geluid
  • indeling/uitvoering
  • lang snoer
  • duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

8,0
wij hebben deze vrieskast nog maar enkele dagen. Geluid is prima, overzichtelijke in deling. Prima kast voor de prijs.

Pluspunten

  • indeling overzichtelijk
  • geluidarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JH Tapken 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
mooi strakke uitstraling, gebruiksvriendelijk, doordat de laden doorzichtig zijn is direct zichtbaar waar het product zich bevindt wat je moet hebben. De vrieskast was snel op temperatuur en kon snel in gebruik worden genomen.

Pluspunten

  • doorzichtige lades
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tineke 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over het merk Siemens (meerdere apparaten in ons bezit) ,mooie ruime vrieskast voor een goede prijs. de leuke aktie van Siemens maakte het nog aantrekkelijker.
Heel stil in gebruik .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke kast, handige stevige bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
Mooie strakke kast met veel inhoud, ook dat hij nofrost techniek heeft een belangrijke rol in de keuze gegeven. Hij was snel leverbaar en is ook de andere dag geleverd door vriendelijke mensen.

Pluspunten

  • nofrost techniek
  • grote inhoud
  • zuinig met energie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvie 02-01-2020

Goede, ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

10,0
Een prima vriezer met erg veel ruimte. Op verschillende temperaturen in te stellen. Geleverd met twee koelelementen die in de deur van de vriezer passen. Daaenaaat gaat de vriezer piepen als hij te lang open staat, maar ook als hij de warmte aan de achterkant niet kwijt kan. Bij toeval kwamen we daar achter tijdens de hittegolf afgelopen zomer. Top aankoop! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Brouwer 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer nette vriezer voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met onze nieuwe vriezer. De vriezer heeft no frost (dit was voor ons een must) daarnaast heeft de vriezer veel opbergruimte en de lades zijn ook mooi hoog. De vriezer maakt geen lawaai en heeft energieklasse A++ (ook dit was een must, omdat het beter is voor het milieu en onze portemonnee) We kregen van de leverancier nog 70 euro cashback, dit was natuurlijk mooi meegenomen. We hebben vertrouwen in Siemens, omdat we ook een koelkast van dit merk hebben waar we ook zeer tevreden mee zijn. We hopen hier weer heel wat jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • goedkoop in aanschaf
  • no frost
  • energieklasse A++
  • geen lawaai
  • siemens is een goed merk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
Zojuist in gebruik genomen. Mooi en makkelijk apparaat met grote doorzichtige lades zodat je snel kunt zien wat er allemaal inligt. Installatie en instellen was geen enkel probleem gezien de goede en duidelijke uitleg en instructie.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Makkelijk in de bediening

Minpunten

  • Geen enkele

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wies 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
goede vriezer met veel opbergruimte, makkelijk te installeren en makkelijk te gebruiken. Lades en open vakken.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • snel op temperatuur
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J de Gids 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

VRIESKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 GS29NVW3P

Algemene score

9,0
Mooie maat, niet te groot of te klein en past precies in de ruimte die wij ter beschikking hebben. Ook de draairichting van de deur past ons exact.

Pluspunten

  • maat
  • draairichting deur

Minpunten

  • zou wat rustiger kunnen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer