Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Siemens iQ500 GS36NAX3P

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Vriezers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS36NAX3P op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sharon 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

9,0
Super mooi design. Was opzoek naar een vrieskast maar mijn vereiste was dat er iets inzat voor ijsblokjes te maken zodat ik niet steeds met zakjes op bakjes moet lopen en vullen. Dan blijft er al niet veel over. Uiteindelijk op de Siemens gevallen ook vanwege de kleur. Hij staat nu een aantal weken en zijn er echt super tevreden over. Mooi design, makkelijk in omgang en fijne indeling. Kwa geluid is hij ook prima, je hoort hem bijna niet. Kortom zijn er super tevreden over.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ijsblokjes
  • Geeft weinig geluid
  • Fijne indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige kleur, ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

8,0
De vrieskast is zeer ruim van binnen, de kleur is prachtig.
Het geluid wat de vrieskast maakt valt me reuze mee, de reviews die ik gelezen heb voor de aankoop waren daar wat wisselend over.
Het is jammer dat deze niet meer leverbaar is want ik raad hem zeker aan.
Top product!

Pluspunten

  • mooie kleur
  • ruim
  • ijs twister
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige kleur, ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

8,0
De vrieskast is zeer ruim van binnen, de kleur is prachtig.
Het geluid wat de vrieskast maakt valt me reuze mee, de reviews die ik gelezen heb voor de aankoop waren daar wat wisselend over.
Het is jammer dat deze niet meer leverbaar is want ik raad hem zeker aan.
Top product!

Pluspunten

  • mooie kleur
  • ruim
  • ijs twister
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxtorym 01-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

8,0
Vrieskast is lekker ruim en kan er hoop in kwijt ( 1 maand vlees voor 4 man ). Wel mis ik rubberen pootjes omdat de vriezer makkelijk van z'n plek af glijdt. Mooie led verlichting binnenin is lekker alles duidelijk te zien. En de ijsklontjes maker is heel handig.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • mooie design

Minpunten

  • glijdt makkeljk van zn plek
  • soms wel wat hoorbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Linden 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zwart RVS, ruime lades, energie zuinig

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

7,0
Mooie design vriezer, zwart RVS met ruime lades, energie zuinig. Gekocht tijdens een leuke cashback actie van Siemens.
De vriezer is niet heel erg stil, 42dB.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • ruim

Minpunten

  • 42 dB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strakke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

10,0
Goede vriezer met No Frost en handige ijsblokjesmaker. Lekker ruim en ziet er strak uit. Genoeg vakken en lades.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corine 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

8,0
Prima vriezer, mooie kleur antraciet met een matte look.
Ijsklontjes maker is ook ideaal en vriezen snel in.
Heel veel ruimte
Er wordt wel gezegd dat hij lawaai maakt maar dat hoort ook wel bij een no frost energie zuinige vriezer, maar dat geluid is uiteraard niet constant een enkele keer per dag slaat hij aan je hebt er eigenlijk niet zo een erg in aangezien je er niet steeds naast staat.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ijsblokjes maker
  • Veel ruimte

Minpunten

  • geluid... laat je niet ontmoedigen de valt mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met de diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS36NAX3P

Algemene score

9,0
We hebben de diepvries net binnen,kan nog niet zeggen hoe die bevalt.
er zitten grote lade's in gemakkelijk voor brood ed.
ijsblokjes maken is een fluitje van een cent (herstel eurocent). :)

Pluspunten

  • ijsblokjes maker is handig.

Minpunten

  • tot nu toe niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer