Siemens GS58NEW40 - Reviews

Beste deals -2% prijsdaling
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS58NEW40 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerardenHenjo 24-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige vriezer. Zag er gigantisch uit maar eenmaal op zijn plaats, stond deze 'echt' op zijn plaats.
We hadden de GS58NAW40 besteld en kregen het vervangende model (NF58NEW40). Technisch doen deze twee Siemens vriesers niet voor elkaar onder. Alleen de laatst genoemde is duurder maar we kregen deze voor de prijs van de bestelde vriezer.
Zeer goeie service van Bemmel en Kroon!
Ook het afleveren van dit apparaat is vlekkeloos verlopen met 2 vriendelijk chauffeurs: Op de afgesproken tijd...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Onze vrieskist van zeker 14 jaar oud was aan vervanging toe. Dus op zoek naar een vrieskast met een vergelijkbare inhoud. Een kast omdat laden toch overzichtelijker zijn dan alles in een grote kist. De laatste tijd kopen we alles van Siemens en na de diverse reviews en formaten kisten vergeleken hebben viel de keuze ook nu op een Siemens.

Na twee weken gebruiken zijn we er uitermate te vreden over. Lekker veel ruimte in de laden, je kan makkelijk wat zaken bij elkaar plaatsen en zo makkelijk zien wat er allemaal nog is. Instelling van de temperatuur en bediening van het alarm kan je ook zonder handleiding makkelijk uit komen.

De ijsmaker neemt erg veel ruimte in. Gelukkig is hij makkelijk te verwijderen, maar dan zit er wel een gat in je la welke je niet kan afdekken met een meegeleverde plaatje oid. Aan de klepjes moeten we ook nog even wennen. Ze komen niet heel stevig over, maar de tijd zal het leren.

De kast is wel groot, zo groot dat hij in de doos niet door de deur van de berging kon. Wel iets om rekening mee te houden bij de aankoop en of je hem laat plaatsen of niet.

Pluspunten

  • groot, veel ruimte
  • zuinig in gebruik
  • eenvoudig te plaatsen

Minpunten

  • ijsmaker neemt veel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LizJo 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
Mooie grote vriezer, no frost en met LED-verlichting. Deur van rechts naar linksdraaiend gezet. Deur is makkelijk te openen. We hebben deze vriezer nog maar net in gebruik dus nog geen verdere ervaringen te melden.

Pluspunten

  • 360 l
  • doorzichtige laden en plateau's
  • deur opent makkelijk

Minpunten

  • Temperatuur alleen met open deur af te lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

john 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg fijne en stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
fijne vriezer, mooi stil en zuinig. goed verlicht, erg blij met het nofrost systeem. super veel ruimte, ook de onderste la is diep genoeg ondanks de compressor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOHN KRAMP 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim, overzichtelijke lades. Ideaal met ijsklontjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke vrieskast. Met ruime lades. Nooit meer ontdooien en ideaal met ijsblokjes

Pluspunten

  • OVERZICHTELIJK
  • RUIM
  • ENERGIE ZUINIG

Minpunten

  • NOG NIET ONDEKT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

José 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens diepvries met ice twister

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Fijne grote diepvrieskast met veel mogelijkheden en een ice twister zodat je altijd ijsblokjes bij de hand hebt.
Groot vak voor hoge dozen of bijv. ijstaarten. Vriest snel grote hoeveelheden in en natuurlijk behoort nu ijskrabben tot het verleden

Pluspunten

  • veel ruimte
  • ice twister
  • Extra groot vak
  • energie zuinig
  • stil in geluid

Minpunten

  • nog niets kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 02-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast, mooie indeling

Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast. Enorme verbetering tov van de vrieskist die we nu hebben. Goede kwaliteit en de doorzichtige laden laten de inhoud goed zien. Heel blij mee, ook met het NoFrost-systeem.

Pluspunten

  • doorzichtige laden
  • NoFrost-systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Wanneer je op zoek bent naar een ruime en zuinige vrieskast is dit een prima keuze. Lekker veel ruimte en de handige icetwister zorgt ervoor dat je in een handomdraai ijsblokjes beschikbaar hebt. Geleverd door Expert Drachten, ondanks dat er geleverd werd volgens de drempelservice, heeft de bezorger het verpakkingsmateriaal mee teruggenomen en geholpen de vrieskast op zijn plek te zetten. Tot nog toe zeer tevreden met het apparaat. Onder andere de extra grote bigbox is erg practisch. Vorige vrieskast had geen licht ook dit is bijzonder handig. Deur opent zeer ligt dmv hefboom handvat.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Icetwister

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinaylies 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Mooie groter vriezer met veel ruimte (360 liter!) De easy opening handgreep is erg handig (maakt het mogelijk om de vriezer meteen te openen nadat hij net geopend is geweest). Fijn dat er afwisseling is in lades en vakken, en dat koelelementen en ijsblokjesmaker inbegrepen zijn

Pluspunten

  • veel ruimte
  • easy opening handgreep
  • ijsblokjesmaker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

itzs 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
veel lades, waardoor je beter kunt verdelen. Alles doorzichtig, waardoor je goed kunt zien wat er in zit. Onze vorige diepvries had op de plateaus spijlen, zakken zakten er bij het invriezen overheen, waardoor ze vastvroren. deze diepvries heeft dichte plateaus! Een mooie makkelijk bedienbare ijsklontjesmachine die voor ons echter overbodig is (hebben ook een Amerikaanse koelkast), jammer genoeg is de machine niet makkelijk te verwijderen en neemt zo overbodige ruimte in.

Pluspunten

  • veel lades
  • dichte en doorzichtige plateaus,
  • zuinig

Minpunten

  • vaste ijsklontjesmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Vink 27-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS58NEW40 vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
FIjne ruime vriezer met grote laden en vakken. Maakt nauwelijks geluid en ideaal het no frost systeem

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • no frost

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Albert 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim verlichte diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Ruime diepvrieskast met mooie binnen verlichting. Houd diepvriesproducten goed op temperatuur zonder dat het nodig is de diepvrieskast te ontdooien. Deur, rubbers en sluitwerk van goede kwaliteit. Ook mogelijk om de deur van linksdraaiend om te zetten naar rechtsdraaiend.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • ruimte in de lades
  • binnen verlichting
  • ontzorgen, de vriezer houd zichzelf ijsvrij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
De diepvrieskast is erg overzichtelijk, makkelijk in het gebruik. Je pakt nu sneller iets uit de diepvries, omdat je niet hoeft te graaien in de kist om spullen te vinden. Ik ben erg blij met deze aankoop, die ook nog eens veel minder ruimte inneemt.
En waarschijnlijk gaat onze stroomrekening wel omlaag!!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk

Minpunten

  • klepjes kunnen snel afbreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannet Bredewout 20-09-2018
  • Product gekregen

Siemens vriezer GS58NEW40

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Mooie en ruime vriezer van 320 liter voor een mooie prijs. Incl koelelementen en ijsblokmachine. Snel geleverd. Het bevat mooie ruime bakken en de andere helft met lade deur.

Pluspunten

  • ruim
  • koelelementen
  • prijs
  • energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote koelkast mooi te overzien. veel laadruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
met ons gezin is het ideaal om een vriezer van dit formaat te hebben. doordat alles in lades of aparte vakken zit blijft het overzichtelijk en gooi ik minder weg.

Pluspunten

  • veel laadvermogen
  • altijd ijsklontjes,
  • niet hoeven ontdooien
  • ontluchting waardoor hij gemakkelijk open gaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabriel 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supercool groot, stil, led verlichting, alles, A+++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
Beste van zijn klasse, is gewoon mega en prijs is toch redelijk. Wit, schoon , goed verlichting, open soepel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 03-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Goed apparaat zuinig en prijs technisch goedkoop voor wat het te bieden heeft.
Qua indeling handig, Ook de ijsblokjes maker is eenvoudig maar prima mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rijntjes 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ruim toegankelijke vrieslades

Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
energiezuinig en ruime vrieskast die zelf het ontdooien doet dat is fijn gebruik je nog minder energie

Pluspunten

  • ruim toegankelijke lades
  • energiezuinig
  • zelfontdooier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ysebrand 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige nieuwe vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Heel blij met onze nieuwe vrieskast, van een kist naar een kast, no-frost en dan ook nog A+++, mooi om te zien en hij vriest geweldig, nog beetje aanslag op de bakken, maar komt vast van de oude producten die we er hebben ingelegd, IJsblokjes maker is geweldig,

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Makkelijk te openen met kantel handvat
  • Mooi design
  • IJsblokjesmaker werkt heel goed

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal combi kleppen/laden/ijsblokjes maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
Top vriezer als op zoek bent naar volume. Verder zijn de kleppen ideaal boven in, anders kun je slecht bij de spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews