Siemens GS58NEW40 - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Siemens GS58NEW40
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS58NEW40 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerardenHenjo 24-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige vriezer. Zag er gigantisch uit maar eenmaal op zijn plaats, stond deze 'echt' op zijn plaats.
We hadden de GS58NAW40 besteld en kregen het vervangende model (NF58NEW40). Technisch doen deze twee Siemens vriesers niet voor elkaar onder. Alleen de laatst genoemde is duurder maar we kregen deze voor de prijs van de bestelde vriezer.
Zeer goeie service van Bemmel en Kroon!
Ook het afleveren van dit apparaat is vlekkeloos verlopen met 2 vriendelijk chauffeurs: Op de afgesproken tijd...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Interieurprofessional 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topproduct!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
Mooie vrieskast met freshSense, waardoor de temperatuur constant blijft. En ook niet onbelangrijk: noFrost (ontdooien niet meer nodig), zuinige energieklasse A+++, (energieverbruik van slechts 201 kWh/jaar), lekker groot met een inhoud van 360 liter! En gewoon stil met een geluidsniveau van 41 dB. En altijd vers ijs door de iceTwister, die uitneembaar en gemakkelijk bij te vullen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Onze vrieskist van zeker 14 jaar oud was aan vervanging toe. Dus op zoek naar een vrieskast met een vergelijkbare inhoud. Een kast omdat laden toch overzichtelijker zijn dan alles in een grote kist. De laatste tijd kopen we alles van Siemens en na de diverse reviews en formaten kisten vergeleken hebben viel de keuze ook nu op een Siemens.

Na twee weken gebruiken zijn we er uitermate te vreden over. Lekker veel ruimte in de laden, je kan makkelijk wat zaken bij elkaar plaatsen en zo makkelijk zien wat er allemaal nog is. Instelling van de temperatuur en bediening van het alarm kan je ook zonder handleiding makkelijk uit komen.

De ijsmaker neemt erg veel ruimte in. Gelukkig is hij makkelijk te verwijderen, maar dan zit er wel een gat in je la welke je niet kan afdekken met een meegeleverde plaatje oid. Aan de klepjes moeten we ook nog even wennen. Ze komen niet heel stevig over, maar de tijd zal het leren.

De kast is wel groot, zo groot dat hij in de doos niet door de deur van de berging kon. Wel iets om rekening mee te houden bij de aankoop en of je hem laat plaatsen of niet.

Pluspunten

  • groot, veel ruimte
  • zuinig in gebruik
  • eenvoudig te plaatsen

Minpunten

  • ijsmaker neemt veel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Slimidee 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil GROOT Mooi zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Mooi, veel inhoud vervanger van een 240ltr en 60ltr., gemakkelijk te openen vriezer. Bedieningspaneel mooi weg gewerkt achter de deur. Verlichting maak het zoeken nog gemakkelijker. Alleen opletten je hebt hem toch snel vol.

Pluspunten

  • zuinig
  • inhoud
  • deur openen
  • verlichting

Minpunten

  • beslaan klepjes
  • beslaan lade-front

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antje 02-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke robuuste diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Grote diepe laden, door het no-frost systeem zie je de producten gelijk liggen en hoef je niet alle laden te doorzoeken.
De deur opent en sluit heel licht door de stevige handgreep. Door de led verlichting heb je ook een prima zicht op alles.

Pluspunten

  • ijsklontjes werkt handiger/solider

Minpunten

  • eerst deur open voordat je de temp. ziet

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit met goede antifrost.
Wel duurder geworden de afgelopen jaren.
Zeer praktische lade-indeling ; de bakjes passen er goed in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zijlstra 26-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi grote diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Deze diepvries is groot, overzichtelijk, laden zijn doorzichtig erg handig. Zo zie je meteen waar je moet zijn. Erg stil.
Als de diepvries geopend wordt gaat het licht aan, erg handig. Hoef je niet meteen licht in de ruimte aan te maken. Wij zijn erg blij met de diepvries.

Pluspunten

  • Grote laden en vakken
  • Licht bij open van de deur
  • Stil
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.M.M. Eilers 23-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
een mooie hoge kast, waarin je alles goed overzichtelijk kunt opslaan.Door de transparante laden en kleppen kun je meteen zien wat waar ligt. De prijs en de kwaliteit zijn ook prima. Met z'n 360 ltr. inhoud is het een goede koop geweest.
Ik kan deze dan ook zeer goed aan prijzen.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • hoog
  • overzichtelijk
  • transparante laden en kleppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J. Deenen 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, goede koeling en overzichtelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Attractieve diepvrieskast met ruim voldoende isolatie. No-frost, dus geen langdurige ijsaanslag meer! Makkelijk in onderhoud en zuinig met energie!

Pluspunten

  • Doorzichtige laden, dus overzichtelijk
  • Geen ijsvorming meer

Minpunten

  • Niet bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel erg overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Super handige diepvrieskast. Ik heb mijn diepvrieskist ingeruild voor deze kast. Dit hadden we al jaren eerder moeten doen. I.p.v. graaien in een grote bak en een hoop ergernis heb ik alles nu mooi overzichtelijk in lades zitten. Hij is erg groot, maar er past dan ook meer dan voldoende in voor ons gezin van 4. De ijsblokjesmaker is een handige bijkomstigheid. Hebben er nu al bijna dagelijks gebruik van gemaakt. Het niet meer hoeven te ontdooien ga ik ook ontzettend fijn vinden.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Veel opbergruimte
  • Ijsblokjesmaker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JaWi 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast: GS58NEW40 : veel ruimte en goedkoop in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
Deze mooie vrieskast gekocht vanwege de inhoud, uitvoering en het A+++ label. In de praktijk blijkt de inhoud ruim voldoende en het energiegebruik conform het label. Bovendien werkte de cashbackactie van Siemens mee om de investering omlaag te brengen.

Pluspunten

  • omvang
  • uitvoering
  • energielabel A+++
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
Na jaren een diepvrieskist te hebben gehad, deze diepvrieskast gekocht.
Wat een ruimte, handig lampje en veel overzicht. De grote lade voor taart en grote bakken is ook heel handig.

Pluspunten

  • Veel overzicht
  • Licht in diepvrieskast

Minpunten

  • Nog geen ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, groot en super ‘leuk’ de ijsklontjes-maker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Mooi , groot apparaat. Echt veel ruimte.
De ijsklontjes maker vinden de kids erg leuk!
Handig lampje in de diepvrieskist.

Pluspunten

  • Groot
  • Overzichtelijk
  • Ijsklontjes maker
  • Licht in de diepvries
  • Veel plaats 5 lades en 3 klep-lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 10-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aankoop Siemens Diepvrieskast GS58NEW40

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
Is energie zuinig A+++
Mooie grote overzichtelijke kast met laden.
Door het NoFrost-systeem geen ijsvorming, ontdooien is overbodig.
Inwendige Led-verlichting, diverse controle/beveiligingen.
Duidelijke gebruikers handleiding.
ZEER te vrede, zou gelijk weer de zelfde aankoop doen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Overzichtelijk
  • Nooit meer ontdooien

Minpunten

  • Nog geen kunnen ondekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Schmitz 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvries kast 360 Ltr Zeer mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

9,0
Wij hebben de diepvries kast gekocht omdat wij 2 kasten van het meer Siemens hadden staan die 20 jaar oud waren. De nieuwe kast ziet er zeer modern uit en is zeker zuiniger.Er was een mooie inruil korting op de Siemens en ook nog 70 euro cashback.

Pluspunten

  • Zeer modern uiterlijk
  • Mooi overzicht van de laden met verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige diepvries

Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
Ziet er erg mooi uit, een strak design. Heel handig een bakje om ijsblokjes in te maken. Daarnaast heeft de diepvries een grote 'big box' hier past ook bijv. een grote taart in. Diepvries is algeheel erg fijn, groot en zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • grote lades
  • design uitstraling
  • laag in geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
Zeer ruime vrieskast. Mooi strak design. Extra accessoire is de ice-twister en dat is een leuke verrassing. Door de doorzichtige en zeer ruime laden heb je goed overzicht. De laden zijn van uitstekende kwaliteit kunststof met een metalen strip bij de handgreep. De led-verlichting is erg handig en ook het alarmsignaal dat afgaat als je diepvriesdeur niet goed hebt afgesloten.

Pluspunten

  • heel ruim
  • Stil apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robelec 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

8,0
Grote zuinige NOFROST diepvriezer met ijsblokjes "maker" en grote lades.
Eenvoudige maar handige lades, zeker genoeg opslagruimte.

Pluspunten

  • Netto grootte van de vriezer
  • Simpele bediening

Minpunten

  • "maakt" niet echt ijsblokjes
  • Weinig ijs uit de houder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LizJo 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
Mooie grote vriezer, no frost en met LED-verlichting. Deur van rechts naar linksdraaiend gezet. Deur is makkelijk te openen. We hebben deze vriezer nog maar net in gebruik dus nog geen verdere ervaringen te melden.

Pluspunten

  • 360 l
  • doorzichtige laden en plateau's
  • deur opent makkelijk

Minpunten

  • Temperatuur alleen met open deur af te lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

john 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg fijne en stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NEW40

Algemene score

10,0
fijne vriezer, mooi stil en zuinig. goed verlicht, erg blij met het nofrost systeem. super veel ruimte, ook de onderste la is diep genoeg ondanks de compressor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews