Inventum VR501 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
68 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR501 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wklei 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
de oplossing voor klein behuisden en/of student of op de zolder/kelder
de 5 jaar garantie is een zeer welkome toevoeging
a++ is ook een must dus helemaal happy met dit product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wklei 19-10-2015

na 3 maand nog steeds zeer tevreden

Reageer

ckrotter 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
eindelijk een apparaat wat mij verbaasde voor die prijs met die service en garantie
in 1 woord TOP,

normaal denk je wat kan ik voor 179 euro verwachten
en dna krijg je 2 jaar omruil garantie en 3 jaar inventum garantie daar nog boven op
wie doet ze dat na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Een geweldige vriezer voor een zacht prijsje. Ten eerste heb ik binnen no-time ijsblokjes. Het ding staat in mijn open keuken en maakt gelukkig amper geluid, dus totaal geen last van! Daarnaast is het een smal model (paste perfect naast de koelkast), maar is het gewoon ruim van binnen. Lades schuiven ook makkelijk uit. Enkel de onderste lade is minder diep, maar dat is logisch: koeldeel moet ergens zitten natuurlijk! Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Vriest goed
  • Stil
  • Ruim van binnen
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermann48 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
goed apparaat! maakt weinig geluid en gebruikt ook nog eens heel weinig stroom (a++) kan deze vriezer iedereen aanraden die een kleine vriezer nodig heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Ophelders 23-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
ik heb er nog weinig ervaring mee ,want hij is pas sinds vanmorgen in gebruik
Hij is pasklaar voor een kleine ruimte maar ruim genoeg zodat je niet elke dag weg moet voor boodschappen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dave 18-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Vriezer werkt perfect, handige transparant laden. Ruim van binnen, ondanks smalle formaat. Helemaal top deze vriezer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janette 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel ruimte super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Een ideale vriezer hij is zeer stil en hij heeft erg veel ruimte. De vriezer vriest echt perfect. Ik zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen die voor de zomer een goede vriezer zoekt tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willie1923 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
klein en compact en hij stond meteen waterpas en is makkelijk te verplaatsen. en genoeg plaats voor diepvriesartikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules Schneiders- Inventum vriezer VR501 25-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum VR501 vrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Een combi Koelkast/vriezer pastte niet in onze keuken. Wij waren teleurgesteld. Toen we na passen en meten inzagen dat 2 aparte producten wel zouden passen , kozen we daarvoor. Nu allen maar enthousiasme !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elly 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Het vrieskastje is mooi compact en erg handig voor een klein huishouden. Je zet hem keurig in een hoekje weg; kan makkelijk door zijn klein formaat. 3 ruime, doorzichtige lades waar je best veel in kwijt kunt. Ook tot 5 jaar garantie bij registratie bij Inventum. Top geregeld.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te plaatsen
  • Prima prijs/kwaliteit
  • Doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Frerix 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisarm, prima prijs, energiezuinig en nog 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Geruisarm, energiezuinig, prima prijs, doorzichtige laden en 5 jaar garantie.
Dit toestel vervangt onze oude vriezer van 22 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Brothers 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte Inventumvriezer

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Compacte en zeer zuinige vriezer met 3 doorzichtige laden. Vriest snel levensmiddelen in. Het enige nadeel is dat je niet kunt zien hoeveel graden het in de vriezer is. Ik heb er zelf een thermometertje ingelegd. Op stand 3 vriest hj -18 graden.

Pluspunten

  • compact 50 cm breed
  • zeer zuinig A++

Minpunten

  • geen thermometer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kan voldoende in

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
heerlijk je kan er voldoende indoen en werkt uitstekend
prijs is ook mooi je kan hem makkelijk ergens kwijt en
nu nog een ijskastje die kan er mooi bovenop
staat alles mooi aan de kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donna 04-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Wij zochten een kleine vriezer voor extra erbij, en deze voldoet prima. Is niet duur en ziet er prima uit met de doorzichtige lades is het ook overzichtelijk wat erin zit. Voor ons meer dan voldoende ruimte omdat het een extra vriezer is.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marij 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede diepvriezer maakt bijna geen geluid wij vinden hem perfect

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,5
we hadden niet meer plek dus zijn we gekomen tot deze aankoop kunnen de spullen er in kwijt. Zelfs meer als dat we hadden verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer