Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch GSN54AW41

8,8 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch GSN54GW40

  • Model kast
  • Energieklasse A+++
  • Netto inhoud 323 liter
Bosch GSN54GW40

Liebherr GN 4615 Comfort NoFrost

  • Model kast
  • Energieklasse A+++
  • Netto inhoud 312 liter
Liebherr GN 4615 Comfort NoFrost

Liebherr GNP 4655

  • Model kast
  • Energieklasse A+++
  • Netto inhoud 312 liter
Liebherr GNP 4655

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BertE970 04-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Deze kast is mooi ruim en erg zuinig. Het No-Frost systeem werkt erg goed.
Lades zijn goed qua grootte en zijn ver uit te trekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter1969 14-04-2016

Goed apparaat!

Algemene score

8,0
Enorm ding, maar dat zie je terug in hoeveel je erin kwijt kan. Handig met laden en vakken. Goed gemaakt, degelijk. Stil. Mooi egaal en wit licht (licht in mijn kelder hoeft niet meer aan om iets te pakken). En het allerleukste: De ijsblokjesmaker! (niet nodig, wel handig). Levensduur en energieverbruik kan ik niets overzeggen, dus maar geen 5 sterren gegeven.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Metin 27-02-2016

Prima Diepvrieskast

Algemene score

10,0
Ik heb eerder een diepvrieskast gehad. Na aanschaf en in het gebruik nemen van de apparaat merk je gelijk verschil.
Gebruik gemakkelijk, zuinig en stil.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

HenkvLee 03-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Vriezer heeft mooie strakke vormgeving, bediening is eenvoudig. Kast is snel op ingestelde apparatuur. Een handige feature is de ijsblokjes maken. Over duurzaamheid is na 3 dagen nog niets te zeggen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Madonida 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
de vrieskast ziet er netjes uit. Hij heeft veel ruimte, keuze tussen kleinere en grotere lades. Een ijsklontjes bak zit erbij en die is gebruiksvriendelijk. Daarna is hij ook nog erg energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NJUR 10-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Kan er na een paar dagen nog niet veel van zeggen, maar era doet het prima!
Is erg ruim, er past veel in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AB2000 09-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Duurzaamheid is nog niet te beoordelen. Hiervoor te kort in bezit. Verder mooi apparaat en handige indeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel en John 05-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De vriezer ziet er goed en degelijk uit en is zeer gebruikersvriendelijk.
Net in huis en alles wijst zich zelf. Ook de verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VL4 11-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Grote vriezer met een zeer diepe en brede bakken, vriest niet aan hoeft dus niet ondooit te worden, en is met led verlicht van binnen.
erg stil, stevig handvad

kortom voor een mooie prijs en erg mooi en goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes1965 04-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie ruimen kast met veel laden, vooral handig 1 hele grote la voor grote spullen. Als je de deur open maakt goed overzicht door verlichting. Handig bakje voor de ijsblokjes.
En bovendien is hij erg zuinig in het verbruik!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antwil33 03-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, goed overzichtelijk, super handig ijsblokjes maker erin, weinig geluid hoorbaar, broden passen makkelijk in 1 lade, makkelijk dat je een piepje hoor als diepvries nog open staat als 1 van de kinderen bijvoorbeeld wat uit de vriezer gehaald heeft. no frost systeem, dus geen ijs meer in je vriezer, een echte aanrader voor een gemiddeld gezin die niet dagelijks naar de winkel wil voor boodschappen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RalfvR 03-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze super energiezuinige diepvrieskast heeft door zijn bredere versie nog meer ruimte. Ideaal om alles goed te kunnen verdelen in de lades. De lades zijn gemakkelijk uitneembaar. Omdat de kast breder is kun je dus meer kwijt per lade en toch is hij niet kolossaal. Hij is niet al te hoog waardoor je gemakkelijk bij alle lades kunt. De ijsblokjesmaker werkt ook gemakkelijk. Kortom, wij zijn er erg blij mee en hopen nog lang gebruik te mogen maken van deze ruime en gemakkelijke diepvries.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reneeklo 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Grote witte vriezer maar toch een mooi apparaat. Bakken niet van hard plastic wat snel kapot kan gaan door stoten maar van een zachter plastic wat (hopelijk) langer mee gaat.

Led lamp in de vriezer is top en schijnt altijd van bovenaf in de lade die je opent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer