Siemens GS58NAW41 - Reviews

Best Reviewed feb 2018 Siemens GS58NAW41
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 08-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blij met onze nieuwe vriezer.
Heerlijk veel bergruimte met meer dan voldoende lades.
Alles is nu overzichtelijk.
Met een gezin de vriezer nooit groot genoeg maar deze is meer dan ruim voor ons
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

hjwberg 13-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super energiezuinige diepvries. Kan veel ingevroren worden. Prijstechnisch een aanrader. Snelle levering op de plaats die aan geef,
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonia 1968 08-03-2018

Super

Algemene score

10,0
Vriezer staat er nu twee weken, ben dik tevreden
Lekker veel ruimte, voor mijn voedsel, maar ook voor de grote voorraad van mijn papegaaien.
Goeie verlichting, en het belangrijkste.....lekker diep invriezen.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

H.Compen 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, erg stil en energie vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vriezer is zeer ruim (360L) en ziet er mooi uit met een handige ijsklontjes maker.
Het binnenlicht is ook handig in een wat donkere ruimte.
Met A+++ is hij ook zeer energie zuinig. Hij heeft een stille motor.
Mijn beoordeling is dan ook een 9 voor dit product.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelissen 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vrieskast werkt prima, vrijwel geen geluid, hopelijk erg zuinig in verbruik. Hopelijk heb ik er nog jaren plezier van.

Minpunten

  • Cashback aanvragen...
  • dat kan toch duidelijker en eenvoudiger!?
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Jonge 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een ruime vrieskast, energie zuinig, praktische bediening en met no frost systeem. Deze vrieskast heeft alles en zeer tevreden over alle punten.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • praktische lades
  • ijsblokjes makkelijk te maken
  • ook een mooie vormgeving
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sien 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

no frost vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hebben dit product gekozen voor zijn no frost functie. en om dat dit een kast is. heb 26jr een vrieskist gehad maar ben nu al super tevreden met een opgeruimde overzichtelijke kast!!!! en ik hoef hem niet meer te ontdooien.

Pluspunten

  • no frost
  • ruimte
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahmo 26-04-2018

Energiezuinig en no frost!

Algemene score

10,0
Deze diepvrieskast gekocht ter vervanging van onze oude siemens diepvrieskast. Onze doelstelling was: Energiezuinig, no frost, oftewel: niet langer ontdooien en meer ruimte. Dit hebben wij gekregen met deze solide diepvrieskast. Verlichting gaat automatisch aan bij openen van deur en daarnaast heeft de kast diepe lades en oogt vooralsnog zeer solide!
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ineke 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze vrieskast gekocht omdat deze lekker ruim is. Hiervoor had ik een vrieskist, maar deze siemens is veel overzichtelijker. Je weet precies waar alles ligt.bovendien passen er in de bigbox wel 8 broden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Bigbox
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simon 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en groot.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit is gezien de energieklasse (A+++) en grootte erg gunstig. Daarnaast is het apparaat erg stil, bij superfreeze maakt het apperaat iets meer geluid. De grote, diepe, laden bieden veel ruimte en maken het zoeken gemakkelijker dan onze oude vriezer met planken. Het apparaat is wel dieper dan standaard vriezers, hier moet je bij inpassing in de ruimte rekening mee houden.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ceyhan 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goed product lekker ruim wij zijn heel erg blij mee en raad iedereen aan wat kan ik nog meer zeggen goed
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelly 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en vooral overzichtelijke vrieskast

Algemene score

9,0
Had eerst een grote diepe vrieskist en ben nu overgegaan naar een mooie, overzichtelijke vrieskast met geweldig veel ruimte. Ik kan nu alles heel overzichtelijk opbergen en door het lampje kan ik goed bekijken wat er in de laden zit.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • De kast is vrij diep
  • Geen mogelijkheden voor een etiket op elke lade
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Roy 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer groot, mooi afgewerkte vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enorm veel ruimte, bovenste vak is iets schuin door NoFrost. Vriezer is vrij stil. Deur gaat best wel smaar open.

Pluspunten

  • groot
  • still
  • ijsklontjes machine

Minpunten

  • ijsklontjes vrij klein
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dafne 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote zuinige vriezer, fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super grote vriezer (gaat makkelijk de inhoud van 2 tafelmodel vriezers in en dan hou je nog ruimte over). indeling is goed. Ik vind de klepjes bovenaan de vriezer wel handig omdat die ruimte flexibel in te delen is. Ik ben 1.68m en kan gewoon bij de bovenste plank. ijsblokjes tool is fijn. De deur gaat gemakkelijk open (was bang dat ik flink kracht moest zetten na het lezen van sommige reviews, maar het kost echt geen moeite (misschien verbeterd ondertussen?).
De vriezer is 4* en zuinig in gebruik. Nog geen nadelen kunnen ontdekken. Let wel op de afmetingen, voor ons geen probleem maar hij is echt groot dus heb je niet veel plek, even nameten!

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • veel ruimte
  • icetwister
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Prins 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een ruime vrieskast, diepe lades en overzichtelijk. De ijsblokjesmaker is een leuke toevoeging.
Er zitten twee koelelementen in de deur en 1 los erbij.
Wij zijn dik tevreden.
Let wel goed op de afmeting, bij ons pas het goed.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MN 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige laden en kleppen en veel ruimte! Ook kan je ijsblokjes maken, ideaal. Goed ,overzichtelijk vriezen zo.

Pluspunten

  • Groot
  • IJsblokjes maken
  • Laden én vakken met klep
  • Goed vak om hele broden in te doen

Minpunten

  • Soms wat moeilijker openen, twee handen gebruiken
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pierre verhagen 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blij met mijn nieuwe vrieskast met maar liefst 8 laden. We zijn 20 jaar getrouwd en nog nooit een vriezer gehad tot ik deze van Siemens tegen kwam. Precies wat ik zocht, een ijsklontjes maker 8 ruime lades. Let verlichting en een inhoud van 360 liter. Hij ziet er prachtig uit. Helemaal blij mee.

Pluspunten

  • 8 lades
  • mooi uiterlijk
  • ijs klontjes
  • 360 liter
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makklijk te installeren en te gebruiken goede inrichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze vriezer is gemakklijk te installeren en te gebruiken
werkt zeer goed en heeft een goede inrichting

Pluspunten

  • groot genoeg
  • vries temperatuur makkelijk aan te passen
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote ideale lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs / kwaliteit. Makkelijk dat je niet meer hoeft te ontdooien, en het ijsbakje is zeer gemakkelijk

Pluspunten

  • grote lades
  • geluidsstil

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietje 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimte!!!!!

Algemene score

10,0
Ruimte zodat je overzichtelijker kunt invriezen.
No Frost: dus niet meer 2 maal per jaar ontdooien en alle ijs verwijderen!
Geschreven voor: Siemens GS58NAW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews