Bosch GSN51AW41 - Reviews

Best Reviewed mrt 2015 Bosch GSN51AW41
Best Reviewed maart 2015
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
286 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Telly 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie grote en zuinige vriezer voor een nette prijs.

Algemene score

8,0
Onze 12 jaar oude vriezer was te klein geworden, dus werd het tijd voor een nieuwe. Speciaal gezocht naar een energiezuinig type en daarbij kwam deze qua formaat, prijs en opties als beste uit de bus.

De vriezer is vrij fors, vooral de diepte als je rekening houdt met de afstandhouders. Deur is niet gemakkelijk te openen (een ouder model had daar een handige deurgreep voor, welke niet op deze zit). Verder genoeg ruimte en prima indeling. Goede verlichting aan de binnenkant. Temperatuur indicatie en bedieningsknoppen zitten weggewerkt achter de deur. Ziet er daardoor strak uit, maar je kunt niet van buiten zien wat de temperatuur is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hanenbergh 02-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Door de laden overzichtelijke indeling, kan nu alles makkelijk vinden.
Makkelijke ijsklontjes maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zolik 07-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij zijn tevreden. Een grote ruime diepvries van 360 liter. Zuinig en stil. De bovenste twee vakken zijn wat mogelijker bereikbaar. Liefs hadden wij 8 laden gehad. Voor de rest alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ad en Ria 27-01-2016

Volgens specs is inhoud 286 liter, volgens mij heb je een ander type....

Reageer

Hans 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Riant en stil

Algemene score

8,0
Vandaag ontvangen. Na schoonmaken op z'n plek gezet en waterpas gesteld. Na enkele uren wachten aangezet en al na 2 uur was de gewenste temperatuur bereikt. Hij is mooi, stil en biedt voldoende ruimte voor een groot gezin. Handig, de ijsblokjesmaker en de big box.

Pluspunten

  • Ruim
  • Ijsblokjes maker

Minpunten

  • Breed, groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Diepvries met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie diepvries met veel ruimte. Laden zijn breed en diep. Daardoor erg efficient en overzichtelijk.
Houd rekening met breedte en diepte van de kast, die is groter dan gebruikelijk.

Pluspunten

  • brede,diepe laden
  • veel ruimte

Minpunten

  • voorzijde laden ogen kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak

Algemene score

6,0
Bij controle van de vriestemperatuur blijkt deze 3 graden af te wijken van de ingestelde waarde !! Is dat de reden dat de echte temp. niet af te lezen is ? Nu maar hopen dat de rest van de techn.spec wel klopt.
De big box is erg onhandig.Te zwaar als deze vol is en de producten zijn lastig terug te vinden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

m v d heijden 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
eerst verschillende apparaten vergeleken
aangekocht op energie zuinig en gebruiksgemak
bevalt tot op heden uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

evdwoude 12-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Laden zijn erg makkelijk schoon te maken en zijn prima te openen. Vormgeving is modern en de inhoud is goed zichtbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmvanderveen 22-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mijn oude diepvrieskast was ongeveer 30 jaar oud en NOOIT problemen gehad. Trouwens gebruik ik al ruim 40jaar lang diverse producten van Bosch, zoals wasmachine, droger, koel-en diepvrieskasten en gaskookplaat.Zeker is: De producten gaan(te)lang mee!! Ik kan iedereen een product van Bosch aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer