Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
149 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

De GNP 2855 Premium NoFrost is een diepvrieskast van Liebherr. “NoFrost” verwijst naar de gelijknamige functie, waarmee ontdooien verleden tijd is. Het systeem zorgt ervoor dat er zich geen ijs op verpakkingen of in laden vormt. Een andere functie heeft te maken met het snel en energiezuinig invriezen van etenswaren. SuperFrost verlaagt de temperatuur namelijk tot maar liefst -32°C. Een andere energiebesparende functie is FrostSafe. De hoge lades van deze vrieskast zijn rondom gesloten, zodat de temperatuur niet oploopt als de vrieskast wordt geopend. Handig zijn ook de transparante lades, zodat je goed kunt zien wat er in ligt.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

osoenario 20-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,7
Als je een open keuken hebt, is dit een afrader. De vriezer werkt met No-Frost, wat betekent dat hij ongeveer 70 % van de tijd draait. Dat geeft een luid geblaas en vaak komt daar nog een diep trilgeluid bij, dat als het blazen stopt, eindigt in een luide tik (bijna een knal). Heb de monteur al eens laten komen, maar die zegt dat er niets mis is met de vriezer.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Berdien50 09-10-2015

Hier hetzelfde probleem. Altijd Miele gehad deze was stiller.
Geluid is inderdaad verschrikkelijk!
Rest praktische vriezer.

Golio 09-01-2016

Hier ook een liebherr, na 6 jaar stuk, vriezer heeft 699 euro gekost. Nooit weer een liebherr.

Reageer

Roan52 12-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Voldoet Helemaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
De vriezer voldoet helemaal aan mijn eisen.
Vriezer in kelder geplaatst .
Nofrost systeem nooit meer ontdooien.
Dit is mijn 2e liebherr had eerst een kist die 25 jaar is mee gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Frese 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Geen ijsafzetting door no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
De enigste vriezer in deze hoogte (125 cm.) met no frost. IJsafzetting in de vriezer en ontdooien van de vriezer is verleden tijd. Staat bij ons in de schuur/bijkeuken. Deze vriezer kan in een koude omgeving gezet worden. Ik heb dus geen last van de geluiden die deze vriezer maakt. Voor ons was een tafelmodel te klein van inhoud en met deze hoogte hebben we nog ruimte om onze magnetron erop te plaatsen. Deze Liebherr is van prima kwaliteit.

Pluspunten

  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

deze vriezer is niet echt stil te noemen

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
deze vriezer is een mooie no frost vriezer ziet er degelijk uit maar er is 1 ding wat verschrikkelijk is en dat is de herrie die hij maakt en dat in 70 procent van de tijd het is of ventileren voor de no frost of de compressor voor de koeling dit was voor on niet meer vol te houden en hebben hem terug gestuurd en nu zijn zuste model de Liebherr GNP 2855 -20 gekocht wat een verschil deze is fluister stil en de beste koop voor ons in ieder geval

Pluspunten

  • mooie vriezer
  • 5 grote laden

Minpunten

  • altijd herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima no nonsense apparaat

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Het is een prima apparaat dat doet waarvoor het is gemaakt. Geen overbodige functies en display informatie.

Pluspunten

  • eenvoud
  • stabiel

Minpunten

  • draairichting deur verwisselen is niet eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HERB 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte vriezer(maat)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Een tafelmodel was net te klein en een hoog model net te groot. Liebherr biedt ook de perfecte tussenmaat van 125cm met 5 lades met deze 1923-21. Geweldig mooi design met veel mogelijkheden om kleine maar ook hogere dan 1 lade producten in te vriezen en ook nog eens super energiezuinig in zijn klasse. Maar de No-Frost, daar ging het om. Geen gezeur meer met het dichtgroeien van de vriezer met ijs en rijp en 2x per jaar moeten ontdooien(wat vaak toch niet gebeurd). Snel diep invriezen met de Superfrost optie behoudt nog meer vitaminen en mineralen m.n. bij verse groenten en fruit. Fijn deurhandvat dat gemakkelijk opent zonder verschuiven van de kast. Deur omzetten is ook zelf goed te doen, indien nodig. Het geluid van deze No-Frost is zeer laag te noemen. Kinderslot en signaal bij het open laten van de deur is gewoon standaard. Vriezer was zeer goed en netjes verpakt bij levering. En last but not least, de Liebherr kwaliteit met maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen en reparatiekosten voor nagenoeg dezelfde prijs als een tafelmodel. Doe er ook je voordeel mee!

Pluspunten

  • Formaat
  • No-Frost
  • verwisselbare deur
  • Zuinig en stil
  • Fijne deur handvat

Minpunten

  • geen accessoires zoals ijsblokjes of koelelement
  • alleen in wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Peters 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, compact, netjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Klein, compact, eenvoudig. Verder niet zoveel over te vertellen. Gewoon goed.

Pluspunten

  • Klein
  • Graden instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R peters 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Geweldige vriezer je hoort hem niet, kan hem zeker aanbevelen.heb hem pas een paar weken maar ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nel 18-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
gezocht naar een ruime NO FROST vrieskast en gevonden bij LIEBHERR wat wij een goed merk vinden, met onze ervaring van onze vorige vriezer ook een LIEBHERR,

Pluspunten

  • ruime laden
  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor Beckers 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Zuinige diepvrieskast en groot genoeg voor ons tweetjes. Geen geluidsoverlast en veel gemakkelijker dan de kist die we voorheen hadden.

Pluspunten

  • zuinig
  • groot genoeg voor 2 personen

Minpunten

  • ---
  • ---

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico marijs 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in verbruik en nofrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Zeer stil/geen gezoem
Niet meer ontdooien en zuinig in gebruik
Ook de lade,s werken perfect
Blij met mijn vriezer

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Niet meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Makkelijke en gebruiksvriendelijke vriezer.
De oude was 24 jaar oud dus het is wel even wennen.
Ook fijn dat je deze kast niet meer hoeft te4 ontdooien.
Van tijd tot tijd schoonmaken is voeldoende.

Pluspunten

  • fijne kast niet te grooet niet te klein

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liebherr fan 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

5 lade liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Begin dit jaar een liebherr inbouwkoelkast gekocht nadat oude liebherr jaren trouwe dienst had begeven, we zijn zeer tevreden over deze koelkast .De diepvriezer maakt veel lawaai, die wilde we gaan vervangen , een keuze was snel gemaakt, een liebherr vrieskast ,voor ons een goede keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gea 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Prima diepvrieskast, doet wat het moet doen,eenvoudig in bediening en prima overzicht in de kast. Deze diepvrieskast kan ik aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roza 23-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Mooie grote diepvrieskast. Veel opberglades en overzichtelijke temperatuur aan de bovenkant van de kast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertje 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Juiste hoogte, goede prijs/kwaliteit verhouding, handig in gebruik, niet meer ontdooien, zuinig in verbruik

Pluspunten

  • Lades doorzichtig
  • opent en sluit goed met deurhendel

Minpunten

  • gehorig, zoemend geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Kerkhof 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Het produkt heeft een mooie vormgeving; is gemakkelijk in het gebruik, de deur is volledig draaibaar. Hij voldoet aan al onze eisen.

Pluspunten

  • deur volledig te openen
  • deur zowel links- als rechts-draaiend
  • meer dan voldoende laden

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ijskoud blijven onder de corona-crisis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Het is een mooi afgewerkte vrieskast met een eenvoudige doch doeltreffende gebruiksaanwijzing. Als deze vriezer het net zo lang volhoudt als de vorige Liebherr (20 jaar en nog niet defect, maar wel gedateerd) dan kunnen we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien en zitten wij er met deze vrieskast 'warmpjes' bij.

Pluspunten

  • afwerking
  • gebruiksvriendelijk
  • geen apart ijskrabben meer om lades te reinigen
  • energiezuinig
  • redelijk geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RvdH 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doordachte vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
De Liebherr GNP1913-21 zit zo vol met doordachte details als bijvoorbeeld de no-frost automatische ontdooifunctie, de handige laden en de mogelijkheid maar een deel van de inhoud te koelen, dat je je afvraagt waarom andere fabrikanten niet hetzelfde doen. Daarbij is het geheel gebouwd om lang, heel lang mee te gaan en is de garantie 7 jaar!. Bij afleveren vertelde de bezorger nog dat vanwege de standaard handgrepen en wieltjes deze kast zijn favoriet is. Met Liebherr is dus iedereen blij.

Pluspunten

  • Ergonomie
  • No Frost

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ank 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost, dichte opbergbakken, energielabel A++: goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vrieskast gekozen vanwege de No Frost, de netto inhoud, de omgevingstemperatuur, de dichte opbergbakken, energielabel, 7 jaar garantie en na het lezen van andere reviews.
In de reviews staat geregeld te lezen dat de vrieskast meer lawaai maakt dan verwacht. Wij vinden dat wel meevallen. We hebben de vrieskast pas maar tot nu toe voldoet hij aan de verwachtingen. Goede keuze geweest!

Pluspunten

  • No Frost
  • dichte opbergbakken
  • omgevingstemperatuur
  • energielabel A++

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews