Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Best Reviewed okt 2019 Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
188 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 92 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

De GNP 2313 Comfort NoFrost is een diepvriestkast van Liebherr. Je kunt met een netto inhoud van 185 liter flink wat producten in deze vrieskast kwijt. Hoe je het apparaat indeelt, is dankzij het VarioSpace-systeem aan jou. Ook handig: dankzij het NoFrost-systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Er ontstaat namelijk geen ijsvorming op verpakkingen of in laden. De invriesautomaat (de SuperFrost-functie) zorgt voor snelle een temperatuurdaling naar -32°C, zodat etenswaren snel worden ingevroren. De functie schakelt zichzelf automatisch uit. Dat is een van de redenen waarom de GNP 2313 Comfort NoFrost van Liebherr ook een vrij energiezuinige vrieskast is.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ammar 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

vriest uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
strak design, met een strak display. de vrieskast vriest goed. maakt nauwelijks geluid ook niet op de superfrost stand.

Pluspunten

  • geluid, zeer stil
  • design
  • snelheid van vriezen
  • no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, mooie kast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Veel ruimte en bijna geruisloos doet deze kast het werk waar hij voor bedoeld is. Erg handig dat de plateau's er uit gehaald kunnen worden. En nog handiger dat hij zelf ontdooiend is.

Pluspunten

  • goede indeling
  • zelfontdooiend
  • bijna geruisloos
  • uitnuitneembare plateau's voor hoge producten

Minpunten

  • handleiding betr. display zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 16-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke vrieskast met No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vrieskast hebben we nu een jaar in gebruik. No Frost werkt heel goed, nooit meer ijsvorming op de laden en/of de producten. Laden en tussenliggende plankjes zijn allemaal te verwijderen waardoor één grote ruimte ontstaat. Hierdoor kun je ook dingen bewaren die niet in een lade passen. Doordat de laden transparant zijn, heb je een goed overzicht van de inhoud van je vriezer. Let wel op: de bovenste lade is lager dan de overige vanwege de koeleenheid die bovenin zit. Hierin bewaren we de ijsjes. :-)

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Laden en plankjes zijn uitneembaar
  • No Frost
  • Doorzichtige laden
  • Kinderslot

Minpunten

  • Bovenste lade kan maar weinig in
  • Niet stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 24-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

3,0
Al de tweede no frost vrieskast van Liebherr die steeds uit gaat. Ieder jaar 2, 3 keer. Voelt enorm onbetrouwbaar. Af en toe moet ik naar de buren met de inhoud, vervelend!

Pluspunten

  • Hoge kast diepe laden op rails op glazen platen

Minpunten

  • Slaat een paar keer jaar uit, piept, geen oorzaak

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Wiel en José Zeegers 18-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote No-Frost diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Prachtige diepvries met 6 lades heel overzichtelijk in 2018 gekocht.
Deze is voorzien van No-Frost.
Hadden hiervoor ook al een Liebherr diepvries met No-Frost diverse jaren plezier van gehad.
Alleen deze nieuwe van 2018 maakte de laatste tijd meer lawaai, gebeld en hebben op 17 okt 2019 de condensor voorzien van een soort band voor de trillingen op te vangen.
Jammer dat ze ons niet eerder hebben gebeld over dit probleem het was een bekend euvel.
Maar het is nu opgelost geweldig top service.

Pluspunten

  • Grote 6 lades
  • No-Frost
  • Kwaliteit
  • Vorm
  • Bediening

Minpunten

  • maar 2 stelpoten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marko 07-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top vrieskast, zou niets anders willen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
inmiddels enkele maanden in huis, mening blijft onveranderd; een prima kast, muisstil geen rijpvorming en veeeeeelruimte

Pluspunten

  • stil
  • zeer constant van temparatuur
  • ruime grote lades
  • goed en duidelijk afleesbaar display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Noordink 07-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, vriezen, automatisch ontdooien, geruisloos, ziet er prima uit en is in electriciteit zuinig,A++

Pluspunten

  • Goede vriezer
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Bij het openen geen verlichting aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gil 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Liebherr GNP 2313

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Prima diepvrieskast van Liebherr, comfortabel model en grote voor 2 pers en makkelijk Zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Comfortabel, handige grote.
  • Veel ruimte voor 2 pers huishouden.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ferdi 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
hebben voor deze kast gekozen gezien overal aanbevolen werd en zelf ervaren de kwaliteit met oa de rubbers en het zeer makkelijk openen van de deur.handig met alarm als deur te lang open staat en no frost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dadam 02-10-2019
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2313 Comfort Nofrodt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
2e review: we zijn nu 6 mnd verder en nu 8 mnd in gebruik. Mijn mening is niet veranderd, nog steeds een fijne vriezer, die doet wat je ervan kunt verwachten. Een aanrader dus.
De temperatuur heb ik lager moeten zetten omdat hij anders te koud werd, maar dat is geen probleem.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review: 14-6-2019

Machine nu 4 mnd in gebruik en zijn nog steeds blij deze machine gekocht te hebben. Door de tenp op 15* te zetten werkt hij helemaal tot tevredenheid. Moesten wel wennen dat hij altijd iets geluid maakt maar dat lijkt geen energie te kosten. Blijven achter de nachine staan

Pluspunten

  • Ruim overzichtelijk
  • Eenvoudige goed sluitende deur

Minpunten

  • Geen echt minpunt, maar temp calibratie niet goed

Reageer

Rw 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Mooie vriezer! Fijne indeling! Doet wat hij moet doen! Ladend zijn goed en schuiven makkelijk! Bezorging ging zeer netjes! Erg tevreden over deze vriezer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henrie 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Blij met onze nieuwe vrieskast
Hadden een vrieskist die al 15 jaar oud is
Maar was nooit praktisch om dat alles op elkaar gestapeld was en daardoor niet overzichtelijk wat er allemaal in lag
En ander voordeel is dat deze kast waarschijnlijk veel minder energie verbruikt

Pluspunten

  • Veel lades
  • No frost

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jmr 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelen met zekerheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze 18 jaar Liebherr vrieskist.
De "nieuwe" vrieskast is makkelijk en overzichtelijk in te ruimen, dankzij de handige doorzichtige laden. Wij zijn weer voor een Liebherr gegaan, daar wij een degelijk apparaat zochten en bij mijn weten kan je dan alleen een Liebherr aanschaffen.
Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • doorzichtige makkelijk in te ruimen laden

Minpunten

  • zou zo geen weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pascal 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer te vreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Zeer tevreden!! Wij hebben deze vriezer gekozen ter vervanging van onze oude diepvrieskist.
Er zitten meerdere mogelijkheden op, koelt goed en er zit veel ruimte in.
Ook hebben we gekeken naar de degelijkheid van het apparaat en deze was voor ons veruit de beste.

Pluspunten

  • Mooi vriezer
  • Sterke lades
  • Energie zuinig
  • veel ruimte
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaya Rani 03-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Eenmaal Liebherr.. en ik wil geen andere meer! Mooi groot, makkelijk schoon te houden, geen ijsvorming! Super blij ermee.. ook waar ik hem heb gehaald! Electro world Thijssen in Raamsdonkveer! Goede service en kwaliteit!

Pluspunten

  • grote inhoud
  • Geen ijsvorming

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AsRo 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel ruimte voor een compacte vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Ik heb deze vrieskast gekocht omdat we al een tijdje naar een vrieskast van Liebherr zijn gaan kijken, we willen niet te groot en het liefst toch wel 4 tot 6 lades, dus kwamen we op dit type. Net binnen gekregen en ben er nu al happy mee. Omdat ik voor Liebherr heb gekozen is (uit ervaring) is de services goed, wat toch wel belangrijk is.

Pluspunten

  • Compact
  • veel ruimte
  • best wel stil ondanks 42db

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hansie 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De juiste vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit Liebherr vrieskist met voldoende ruimte, no frost en makkelijk in en uit schuivende lades.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte
  • No frost

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda van Aar 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Mijn diepvrieskist was ook een Liebherr. Hetzelfde geldt voor mijn koelkast.
Dus de vraag of ik tevreden ben mag je zelf invullen:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Innovatieve handvat voor openen van de deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Wij hebben voor dit product gekozen door de 7 jaar garantie die wij er bij kregen.
Handzame ruime en mooi vriezer die ook nog eens stil is en weinig energie gebruikt.

Pluspunten

  • handvat deur
  • stilte

Minpunten

  • nu nog eens kleuren beschikbaar maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendrik 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Innovatieve handvat voor openen van de deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Wij hebben voor dit product gekozen door de 7 jaar garantie die wij er bij kregen.
Handzame ruime en mooi vriezer die ook nog eens stil is en weinig energie gebruikt.

Pluspunten

  • handvat deur
  • stilte

Minpunten

  • nu nog eens kleuren beschikbaar maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews