Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Best Reviewed 2 keer sep 2020 Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost
Best Reviewed - september 2020
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
188 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

De GNP 2313 Comfort NoFrost is een diepvriestkast van Liebherr. Je kunt met een netto inhoud van 185 liter flink wat producten in deze vrieskast kwijt. Hoe je het apparaat indeelt, is dankzij het VarioSpace-systeem aan jou. Ook handig: dankzij het NoFrost-systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Er ontstaat namelijk geen ijsvorming op verpakkingen of in laden. De invriesautomaat (de SuperFrost-functie) zorgt voor snelle een temperatuurdaling naar -32°C, zodat etenswaren snel worden ingevroren. De functie schakelt zichzelf automatisch uit. Dat is een van de redenen waarom de GNP 2313 Comfort NoFrost van Liebherr ook een vrij energiezuinige vrieskast is.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ammar 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

vriest uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
strak design, met een strak display. de vrieskast vriest goed. maakt nauwelijks geluid ook niet op de superfrost stand.

Pluspunten

  • geluid, zeer stil
  • design
  • snelheid van vriezen
  • no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, mooie kast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Veel ruimte en bijna geruisloos doet deze kast het werk waar hij voor bedoeld is. Erg handig dat de plateau's er uit gehaald kunnen worden. En nog handiger dat hij zelf ontdooiend is.

Pluspunten

  • goede indeling
  • zelfontdooiend
  • bijna geruisloos
  • uitnuitneembare plateau's voor hoge producten

Minpunten

  • handleiding betr. display zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 16-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke vrieskast met No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vrieskast hebben we nu een jaar in gebruik. No Frost werkt heel goed, nooit meer ijsvorming op de laden en/of de producten. Laden en tussenliggende plankjes zijn allemaal te verwijderen waardoor één grote ruimte ontstaat. Hierdoor kun je ook dingen bewaren die niet in een lade passen. Doordat de laden transparant zijn, heb je een goed overzicht van de inhoud van je vriezer. Let wel op: de bovenste lade is lager dan de overige vanwege de koeleenheid die bovenin zit. Hierin bewaren we de ijsjes. :-)

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Laden en plankjes zijn uitneembaar
  • No Frost
  • Doorzichtige laden
  • Kinderslot

Minpunten

  • Bovenste lade kan maar weinig in
  • Niet stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 24-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

3,0
Al de tweede no frost vrieskast van Liebherr die steeds uit gaat. Ieder jaar 2, 3 keer. Voelt enorm onbetrouwbaar. Af en toe moet ik naar de buren met de inhoud, vervelend!

Pluspunten

  • Hoge kast diepe laden op rails op glazen platen

Minpunten

  • Slaat een paar keer jaar uit, piept, geen oorzaak

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Wiel en José Zeegers 18-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote No-Frost diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Prachtige diepvries met 6 lades heel overzichtelijk in 2018 gekocht.
Deze is voorzien van No-Frost.
Hadden hiervoor ook al een Liebherr diepvries met No-Frost diverse jaren plezier van gehad.
Alleen deze nieuwe van 2018 maakte de laatste tijd meer lawaai, gebeld en hebben op 17 okt 2019 de condensor voorzien van een soort band voor de trillingen op te vangen.
Jammer dat ze ons niet eerder hebben gebeld over dit probleem het was een bekend euvel.
Maar het is nu opgelost geweldig top service.

Pluspunten

  • Grote 6 lades
  • No-Frost
  • Kwaliteit
  • Vorm
  • Bediening

Minpunten

  • maar 2 stelpoten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marko 07-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top vrieskast, zou niets anders willen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
inmiddels enkele maanden in huis, mening blijft onveranderd; een prima kast, muisstil geen rijpvorming en veeeeeelruimte

Pluspunten

  • stil
  • zeer constant van temparatuur
  • ruime grote lades
  • goed en duidelijk afleesbaar display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Noordink 07-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, vriezen, automatisch ontdooien, geruisloos, ziet er prima uit en is in electriciteit zuinig,A++

Pluspunten

  • Goede vriezer
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Bij het openen geen verlichting aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gil 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Liebherr GNP 2313

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Prima diepvrieskast van Liebherr, comfortabel model en grote voor 2 pers en makkelijk Zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Comfortabel, handige grote.
  • Veel ruimte voor 2 pers huishouden.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ferdi 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
hebben voor deze kast gekozen gezien overal aanbevolen werd en zelf ervaren de kwaliteit met oa de rubbers en het zeer makkelijk openen van de deur.handig met alarm als deur te lang open staat en no frost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dadam 02-10-2019
  • Product gekocht

Liebherr GNP 2313 Comfort Nofrodt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
2e review: we zijn nu 6 mnd verder en nu 8 mnd in gebruik. Mijn mening is niet veranderd, nog steeds een fijne vriezer, die doet wat je ervan kunt verwachten. Een aanrader dus.
De temperatuur heb ik lager moeten zetten omdat hij anders te koud werd, maar dat is geen probleem.

-----------------------------------------------------------
Eerdere review: 14-6-2019

Machine nu 4 mnd in gebruik en zijn nog steeds blij deze machine gekocht te hebben. Door de tenp op 15* te zetten werkt hij helemaal tot tevredenheid. Moesten wel wennen dat hij altijd iets geluid maakt maar dat lijkt geen energie te kosten. Blijven achter de nachine staan

Pluspunten

  • Ruim overzichtelijk
  • Eenvoudige goed sluitende deur

Minpunten

  • Geen echt minpunt, maar temp calibratie niet goed

Reageer

DennisNL 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vriezer heb ik aangeschaft vanwege het formaat. Het goed bekende merk en tevens het energielabel. Je betaald iets meer maar je hebt er veel meer plezier van! Tevens is de nofrost echt een must tegenwoordig.

Pluspunten

  • No frost
  • Energieverbruik

Minpunten

  • Iets meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weijland 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel veel ruimte voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Omdat wij een oude vrieskast hadden die veel energie gebruikte en ook nog eens te klein was, kochten wij deze vrieskast. Prachtige grote vrieskast met veel ruimte voor een mooie prijs. Goede voorlichting, snelle levering en ze namen ook de oude kast nog mee.
Kortom: we zijn zeer tevreden over dit product.
We hopen hier nog vele jaren van te kunnen genieten. Het product voldoet aan onze verwachtingen

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JefenEllen 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette diepvries, fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Goed merk, reeds eerdere goede ervaringen mee en ook nu weer een top aankoop. Mooi, stil en ruim.
Prijs-kwaliteit dik in orde. Val je je geen buil aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
wij hebben wederom gekozen voor een liebherr omdat onze oude ook altijd prima zijn werk heeft gedaan 14 jaar oud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 09-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Super service en een top vriezer. Zeer stille vriezer en heel zuinig. Super dat ze de oude vriezer meenemen en de nieuwe vriezer op de juiste plaats zetten. Ze installeren alles ook nog is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.T.Pham 07-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en comfortabel !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Ik heb de koeling en diepvries Liebherr al lang dan 20 jaar gehad.Ik ben helemaal tevreden over dit product,de kwaliteit erg goed,makkelijk schoonmaken en de prijs pas is niet zo duur.Ik raad iedereen de Liebherr apparaat te gebruiken!

Pluspunten

  • Energie tabel A
  • Mooi,stevig en makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

I. Bieleman 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvries met ruime lades met NoFrost systeem.

Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Mooie ruime diepvries voor een aantrekkelijke prijs, eerder een Liebherr gehad die zeer goed beviel dus nu nagenoeg dezelfde weer gekocht.

Pluspunten

  • NoFrost
  • Ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 04-10-2020
  • Product gekocht

Fantastische vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
De vriezer is fantastisch. Veel ruimte, en gebruiksgemak .
Goede, en diepe lades.
Handig, dat je aan de buitenkant de temperatuur kunt aflezen.
Alle instellingen regel je van buitenaf.

---------------------------------------------------------
Review 16-06-2020:
Prima No Frost vriezer. Praktische indeling, grote lade, overzichtelijk.
Ook prettig, dat als je niet alles gebruikt, de helft kunt uitzetten!

Pluspunten

  • Grote lades
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen

Reageer

Ine 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Nooit meer ontdooien . Mooie lades, doorzichtig en goed overzicht wat je erin hebt liggen.. Fijne deurgreep.

Pluspunten

  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anki 29-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime lades, overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2313 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Energiezuinig, overzichtelijke indeling en mooie strakke vormgeving.
Voor een klein huishouden een perfecte grootte van inhoud en hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews