Siemens GS58NAW30 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred 21-12-2016
  • Product paar weken in bezit

grote vriezer met No Frost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel overzichtelijk met doorzichtige laden en geen ijsaanslag, gekocht bij ao.nl 30 euro extra korting dus echt de goedkoopste met snelle en zeer correcte gratis bezorging.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk door doorzichtige laden
  • deur gaat makkelijk open
  • zuinig A++

Minpunten

  • je moet deur openen om temperatuur tezien.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sam 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne grote diepvries! Handig in gebruik, ruime vakken! Energiezuinig! Verschillende lees en klepjes!

Pluspunten

  • Ruime vakken
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideaal al die verschilldende formaten lades!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitsverdeling, geen overbodige opsmuck. Fijne indeling met veel verschillende formaten lades.

Pluspunten

  • lekker groot apparaat
  • ideaal al die verschillende formaten lades
  • veel lades en volume
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genoeg vriezruimte

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over dit product. Echter vind ik dat er nog verbetering zouden kunnen worden gemaakt. Zo valt mij op dat je best veel kracht moet uitoefenen om de deur te openen. op zich zich geen probleem. Maar ik ben benieuwd hoe de plastic bevestiging van de deurgreep dit ervaren over 2 jaar. Verder zo als ik al eerder zij een top product wat zijn geld goed waard is 👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Stil
  • Genoeg ruimte

Minpunten

  • Display zit verborgen achter deur
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter Stolwijk 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect, kwaliteit prijsverhouding heel goed !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteitverhouding de beste die ik op internet kon vinden !
Uitstekend veel ruimte en functioneert naar verwachting heel goed !

Pluspunten

  • opslagruimte
  • prijs
  • dising
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronnie van der Heijden 12-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote staande diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Volop ruimte en alles is toch nog overzichtelijk. 2 koel ellementen in de deur dus makkelijk voor een dagje strand

Pluspunten

  • Ruimte
  • Overzichtelijk
  • Zuinig met stroom
  • Ijskoud

Minpunten

  • Alleen dat hij ontzettend groot is
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 30-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Diepvries werkt uitstekend, door de doorzichtige kleppen zie je de inhoud ook goed.
Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen,
  • Doorzichtige kleppen zijn fijn
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Piepsignaal gaat te snel af bij deur geopend
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer effectief ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een enorm grote vrieskast, ik zelf ben niet zo heel groot. Maar ze hebben hem erg effectief ingedeeld. De bovenste 2 zijn geen lades maar klepjes. Ik kan er makkelijk bij, en omdat het geen schuiflades zijn, is alle ruimte optimaal beschikbaar. hij maakt geen tot weinig geluid. En als je hem even open laat staan gaat hij piepen, enorm handig! Ook het lampje erin is echt een must! Qua design is hij erg mooi, in hoeverre je een vrieskast mooi kunt vinden natuurlijk. Prijs kwaliteit is 10/10. Ik heb veel duurdere vriezers gezien, maar deze heeft net zoveel als die van 200 euro meer! Een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Lampje
  • Bovenste 2 zijn geen lades maar klepjes

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tess 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig mooi apparaat! Mooie verlichting, superveel opbergruimte. Mooie grote lades en een mooi design!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Grote opberglades
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelleke 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vooral groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht omdat ik nu gelijk genoeg heb met 1 vriezer. En dat klopt hij is echt groot. De prijs kwaliteit (op het eerste oog) kan niet beter.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Vormgeving
  • Uitvoering

Minpunten

  • nog niets kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dagmar 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vriezer voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte ,makkelijk in onderhoud,
lage prijs voor een geweldige vriezer
Zeker aan te bevelen ,met heel veel ruimte

Pluspunten

  • ruim
  • stil
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willie 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruime laden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat onze vrieskast het had begeven, waren we op zoek naar een andere. Dit keer niet gebruikt, maar nieuw. Doorzichtige laden, minimaal dezelfde grootte, no frost, minimaal A++, passend binnen ons budget en de volgende dag te leveren waren onze eisen. Bijkomend voordeel was de cashback actie, trok ons over de streep om toch voor een grotere versie te gaan. We verwachten dat we lang plezier zullen hebben van deze vrieskast!

Pluspunten

  • Doorzichtige laden
  • Ruime laden
  • Strakke afwerking buitenkant
  • Fijne deurgreep
  • Staat stabiel, ook bij openen deur

Minpunten

  • Duidelijk geluid bij koelen
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eddy 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Vriest snel. Duidelijk scherm bovenaan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een grote diepvriezer. Handig dat er een lampje aangaat als je de deur opent. Goede indeling van de lades met zeer veel ruimte. De uitleg is ook voldoende. Na 3 uur konden onze etenswaren reeds ingevroren worden. Handig dat er een alarm gaat als de deur te lang openstaat of niet goed gesloten wordt.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog maar pas, maar ben nu al blij ermee. Veel ruimte, erg stil, no frost is ook heel fijn, leuke prijs, kan voorlopig weer jaren mee. Ik denk een aanrader. Voor duurzaamheid zet ik maar goed doordat wij meerdere dingen van Siemens hebben en daar zeer tevreden mee zijn.

Pluspunten

  • overzichtelijk, je ziet alles liggen
  • lekker groot
  • verlichting is ook fijn

Minpunten

  • deur gaat wat zwaar open
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin&Corry 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Siemens GS58NAW30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer grote vrieskast, zelfs groter als verwacht! Ook een big box lade aanwezig, wat super handig is voor het invriezen van bijvoorbeeld brood of het opbergen van grote verpakkingen. Ook het uiterlijk van de vriezer is zeer netjes/modern. Al met al een echte aanrader!!!

Pluspunten

  • Grote lades
  • Diepte van de vriezer
  • Mooie strakke vormgeving
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grooote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een klein tafelmodel vriezer zochten we als gezin iets groters, ook met het oog op de moestuin waar we veel uithalen. Deze vriezer biedt enorm veel ruimte!

Pluspunten

  • groot
  • overzichtelijk

Minpunten

  • je moet er wel ruimte voor hebben
  • zwaar
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer met veel opbergruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote mooie geluidsarme vriezer. Makkelijk te installeren met de wieltjes achter en voor de stelvoetjes.
Goede prijs/kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • Neemt door de hoogte weinig plaats in.

Minpunten

  • Geen minpunten
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Egbert 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Siemens.

Algemene score

8,0
Diepvrieskast Gs58naw30 geleverd door H Kin netjes bezorg, mooie grote diepvrieskast 8 grote laden en een stevig handvat om de kast te openen, het kast is netjes afgewerkt, dit is onze tweede diepvrieskast van Siemens en tevreden.

Pluspunten

  • 8 groeteladen netjes afgewerkt
  • Stevig handgreep
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldig ruime diepvries, met licht waardoor je nog beter overzicht hebt. Goed schoon te houden, door de nette afwerking en natuurlijk ook door de No-frost functie. Om goed voorbereid te zijn op etentjes, heerlijke smoothies en vers brood, alles past hierin!

Pluspunten

  • ruime laden
  • groot
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veenvliet 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime overzichtelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In deze vriezer kan je echt heel veel kwijt en erg overzichtelijk blijft het met de doorzichtige laden en deurtjes. Zelfs koelbox elementen zitten in de deur verwerkt. Hoef je niet alle lade te doorzoeken waar de koelelementen liggen, super handig dus.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • overzichtelijk
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews