Liebherr GN1066

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+
Netto inhoud
91 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN1066 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud Z 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, solide en eenvoudig bedienbare stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
No frost is ideaal. Verder makkelijk te bedienen en een handige temperatuurinstelling.
Alles voelt solide aan en is degelijk afgewerkt. Handige afmetingen en krijgt het in no time op de ingestelde temperatuur. Geen bonken ijs op de ingevroren producten. Rijp.
Tot nu toe een goede keus.

Pluspunten

  • No frost
  • Temperatuurinstelling met fijn display
  • Doet zijn werk vrij stil
  • Geen rijp op diepgevroren producten
  • Solide

Minpunten

  • Niet de goedkoopste vriezer
  • geen verdere minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert Wessels 16-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Vrieskast type GN1066

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

8,0
Prima vriekist met 3 laden (voor mij als 1-persoons huishouding, meer dan voldoende ruimte). Extra handing: verlicht bedienings-display aan de buitenzijde van he apparaat. Nofrost (dus niet meer het ontdooi-ritueel) Superfrost voor snel invriezen. Deuralarm na 60 sec. indien de deur niet (goed) is gesloten. Relatief zuinig in gebruik (energielabel A+).

Pluspunten

  • nofrost
  • superfrost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
fijne vriezer met een fijne indeling, nofrost dus in principe geen omkijken naar. De eerste vriezer is zo goed bevallen dat we nu zonder aarzelen de tweede hebben gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Rosmalen 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooie uitstralin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Omdat ik uitvaring weet dat het merk Liebherr voor kwaliteit staat,heb al jaren een koelkast en nu dus een vrieskast,geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Ik heb de diepvries nu enkele maanden en hij bevalt prima.
Geen rare geluiden en handig zijn de doorzichtige laden.

Pluspunten

  • Doorzichtige laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mny 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Nette vrieskast, voelt degelijk en heeft duidelijke display. Nadeel is dat de deur erg vast sluit en moeilijk te openen is. ( gaat zwaar)

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Degelijk

Minpunten

  • Deur is lastig te openen
  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij is stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Wat mij opvalt dat hij stil is .en er gemakkelijk te bedienen .en de super frost is een plus punt .en de afwerking is prima ziet er solide uit

Pluspunten

  • Stilte
  • Bediening

Minpunten

  • Heb hem nog tekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast prijs kwaliteit prima, reden aankoop, heerlijk niet meer ontdooien, mooie ruime lades.

Pluspunten

  • Mooie vrieskist mooie ruime lades.
  • Nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Baas 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende vriezer met No Frost

Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
de indeling van de losstaande vriezer is fijn. De lades zijn groot genoeg. Het apparaat mag nauwelijks geluid en is voorzien van handige opties. Vooral No Frost is een noodzaak: nooit meer ijs moeten krabben!

Pluspunten

  • No Frost
  • ruimte
  • Geluid
  • niet zwaar

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sil 13-05-2020
  • Product gekocht

Diepvries tafel model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Handig tafel model diepvries.
Genoeg ruimte. Niet te ontdooien. Vriest goed in.
Overzichtelijke makkelijke uitschuif lades. 7 jaar garantie.

Pluspunten

  • Antifrost
  • Temperatuur meting digitaal
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cath 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast. Prijs/kwaliteitsverhouding goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

8,0
Voor een tweepersoons huishouden is deze vrieskast aanbevelenswaardig. De vrieskast voldoet aan onze eisen, o.a. qua energie, geluid, solide, design en natuurlijk de no-frost. De vrieskast is eenvoudig te bedienen. De superfrost-knop is ook een pluspunt. Door de geringe afmetingen is deze vrieskast makkelijk te plaatsen. De vrieskast is keurig afgewerkt. Ik heb diverse vrieskasten vergeleken, maar na 5 minuten was mijn keuze vrij snel gemaakt. Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • No-frost / superfrost
  • Solide
  • Mooie afwerking
  • Geringe afmeting, makkelijk te plaatsen
  • 42 dB, aanvaardbaar geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Mooi en duurzaam apparaat. Menu eenvoudig in te stellen en te bedienen. Helderheid display naar wens in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mic. 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No-frost is super handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

10,0
Ik heb al een koel/vries combi van Liebherr (10 jaar), ook met No-frost en deze heb ik nog hoeven te ontdooien, dat is echt super fijn. Dit voorkomt ook dat de vriezer meer stroom gaat verbruiken vanwege ijsvorming.

Pluspunten

  • No-frost
  • binnen temperatuur afleesbaar
  • Degelijk product dus duurzaam

Minpunten

  • is iets duurder, wel veel meer waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer GN 1066-20

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

10,0
Op basis van referenties deze vriezer gekocht. Product wordt door gebruikers aanbevolen, laag energieverbruik en lange houdbaarheid wanneer stroom uitvalt.

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • mooie ruime lades
  • snel invriezen
  • gemakkelijk instelbaar

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rering 26-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille tafel model vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

8,0
Sinds een dag, maar hij bevalt prima.
Hebben al een koel/ vriezer
Nu kleine tafel model erbij.
De prijs is dan misschien iets hoger, maar het apparaat is stil en no-frost zorgt ervoor dat ontdooien niet meer nodig is - ideaal!
Indeling met laden en glasplateaus is eenvoudig aan te passen.
Zijn erg blij met deze aankoop.

Pluspunten
Ontdooien niet meer nodig
Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr GN 1066-20 11-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat en genoeg ruimte

Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

10,0
Het werkt fantastisch en is heel stil. Vooral het zelfontdooien is een enorme plus. Bovendien makkelijk aan te sluiten.

Pluspunten

  • zelf ontdooiend
  • heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.E.Leget 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontwerp: strak,mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk,grote diepe laden,hoeft niet ontdooit te worden,producten worden goed ingevroren!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Genoeg ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jablo 21-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Levensduur waarschijnlijk 9 jaar.

Geschreven voor: Liebherr GN1066

Algemene score

6,0
Een prima vrieskast op dit moment hebben wij de voorloper van de GN 1066 is de GN 1056.
Hij werk prima de temperatuur is stabiel alleen hoop ik deze langer dan 9 jaar meegaat. Wij hebben deze 1066 gekocht omdat die naast de koelkast KTP 1750 moet staan en deze qua uitvoering overeenkomen.Dus het enige nadeel zou de korte levensduur kunnen zijn.

Pluspunten

  • Mooie uitvoering.
  • Goede afwerking
  • Mooi bedienings paneel

Minpunten

  • Levensduur ?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Jablo 09-12-2016

Mijn Liebherr vriezer doet het nog steeds, komt omdat hij nog geen 9 jaar oud is. Wij wachten af.

Reageer