Liebherr G 1223

Beste deals -6% prijsdaling
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+
Netto inhoud
98 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr G 1223 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gunes 25-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goeie vriezer voor een redelijke prijs

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,3
gebruiksgemak een 10,supermakkelijk te bedienen. vormgeving een 10, slank en sterk. duurzaamheid een 8, omdat er nog zuinigere modellen waren, maar als je het prijstechnisch berekend over 10 jaar, is dit de perfecte aankoop voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meint 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
voor in de schuur is dit een goed apparaat klein maar fijn met 3 lades goed afleesbare temperatuur meter wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • grote lade
  • goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast met 2 ruime laden en 1 wat kleinere lade. Handig display boven de deur waarmee je in 1 oogopslag ziet of alles goed is met de vriezer. De laden gaan gemakkelijk uit de vrieskast waardoor er nog grotere producten in passen.

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • digitale temperatuur instelling
  • handig display
  • flexibele indeling

Minpunten

  • helaas niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daisy 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Een goeie vriezer, die weinig geluid maakt. En heel veel ruimte heeft. Hij ligt namelijk klein, maar bij het inruimen merk je dat er meer plaats is dan het oogt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolien van der Vloet 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Deze vrieskast was in een mum van tijd koud genoeg om in gebruik te nemen.
De doorzichtige lades zorgen voor goed overzicht van de ingevroren producten.
Groot voordeel ook dat de vrieskast zo goed als geruisloos is.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.P.M. Korsten 14-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bekend merk en temperatuurmeter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Vind het product zeer goed, staat nu in onze vakantiewoning. In onze gewone woning hebben we zijn grote broertje staan van hetzelfde merk, deze prima bevalt. Vandaar we weer hebben gekozen voor Liebherr.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Stevig en degelijk diepvrieskastje. Echt kwaliteit. Je krijgt echt waar voor je geld. Grote ruime laden, makkelijk uit te nemen.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Desaunois 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende aankoop

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
We hebben deze vriezer gekocht omdat hij professioneel er uit zag t.o.v. andere merken. vooral de laden zien er goed uit en met een inhoud van 98 ltr. ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Maas 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiele goed uitziende diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Pas 1 dag in bezit. Kan in principe nog geen waardeoordeel geven. Via kennissen mij laten overtuigen van de degelijkheid van het apparaat.
Ik zal er zeer zeker geen spijt van krijgen.

Pluspunten

  • Nvt
  • Nvt

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Meeuwsen 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Degelijk product, op advies van de verkoper van Van den Broek in Alphen. Goede service en aantrekkelijke garantieafspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Betere koelkasten 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele stevige en sterke koelkasten

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Heb ook al de koeler van liebherr al jaren
En nu de vriezer
Zijn echt de betere koelkasten
Alle onderdelen zijn stevig en blijven dan jaren goed

Pluspunten

  • Perfect

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast voor in de garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Deze vrieskast is compact, 3 handige doorzichtige laden, voor een schappelijke prijs kunnen aanschaffen.

Pluspunten

  • Mooi compacte vrieskast
  • 3 overzichtelijke doorzichtige laden
  • Mooie prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 26-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
We hebben de vrieskist gekocht omdat de keuken vriezer te klein blijkt voor inmiddels 4 volwassen personen huishouding. Het is een prima aankoop, hij is ruim genoeg en de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • ruim
  • prijs/kwaliteisverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer