Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-RX605BEU zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/prestatie

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede camera van JVC, ik heb met de vorige 5 jaar gedaan en was aan vervanging toe. Het waterdichte was voor mij belangrijk omdat ik veel film onder alle omstandigheden. Daarbij de lange opnameduur met de batterij en het interne geheugen.
Al met al een mooie camera voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • ingebouwde batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shampoo 12-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camcorder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Deze camcorder ligt lekker in je handen en is makkelijk om mee te filmen. Foto/film overdracht naar smartphone gaat zoals verwacht. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Goed kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**8@g**l.com 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

10,0
Goede camera met veel opties. Mooie kwaliteit en heldere kleuren. Al met al een goede camera

Pluspunten

  • Heldere kleuren
  • Beeldstabilisatie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nvt 11-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beeld

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

7,0
Mooie makkelijk bedienbare camera, mooi beeld en goed geluid. Camera gekocht omdat we goede ervaring hebben met vorige uitvoering.

Pluspunten

  • bediening
  • beeld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mooi product voor een goede prijs 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, ligt goed in de hand en duidelijk scherm

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een kleine handzame camcorder met WiFi en een lange accuduur. Met aanvullend advies van de verkoopster is het de JVC RX625BE geworden. Zowel de beknopte als de uitgebreide handleiding geven duidelijke instructies om het maximale resultaat te behalen. Ik ben erg enthousiast over de vele gebruiksmogelijkheden die het toestel biedt.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Voldoet geheel aan de verwachting
  • Goede kwaliteit
  • WiFi
  • Lange gebruiksduur van de accu

Minpunten

  • motorgeluid bij in- en uitzoomen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzame camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Handzame camera. Past makkelijk in de tas waardoor je deze snel erbij pakt. Nadeel is dat je bij een stillere opname hoort dat de camera inzoomt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arthur 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe camcorder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Schitterende aankoop! Heel licht, ligt goed in de hand. Goede beeld en geluidskwaliteit. De belangrijkste reden waarom ik koos voor deze camera zijn het "Quad proof" , de flexibiliteit in gebruik en de betrouwbaarheid van JVC.

Pluspunten

  • Vormgeving,
  • formaat

Minpunten

  • Setup / beperkte gebruiksaanwijzing,
  • weinig informatie over installatie op Appel PC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 25-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Veelbelovend, wat mij stoort op dit moment na wat ervaring opdoen is:
De Everio MediaBrowser 4 Player geeft zwart beeld, idem bij weergave in EMBrowser.
Zoom geeft stoorgeluid bij opname. De lamp is zwak. Denk aan 'stereo' greep met 1 camera en 2 lamp en/of richtmicrofoon met Bluetooth koppeling.

Sta er versteld van dat zonder extra SD je al heel wat kan filmen.
Als liefhebber van opensorce blij met het vinden van KdenLive voor de MTS bestanden.

Pluspunten

  • Quad proof
  • Long life Battery

Minpunten

  • Help, alleen een uitgebreide handleiding.
  • Geen forum voor vragen ideen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joset Smeets 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Handzaam formaat. Lange accuduur. Goed te weten dat deze camco water en daarmee ook stofdicht is en tegen een stootje kan.
Slechts enkele dagen in bezit maar tot dusver een schitterende camco. Mooi (kantelbaar)display formaat. Beelden zijn prima. 128 GB SD kaart geplaatst.

Pluspunten

  • Formaat
  • Accuduur
  • Waterdicht
  • Schokbestendig

Minpunten

  • Geen tot dusver
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
de prijs is goed tot verhouding van de mogelijk heden en gebruiks gemak van de camcorder,eenvoudig om te instaleren voor alle opties die het heeft,alleen wifi support met telefoon is niet zo makkelijk als de rest

Pluspunten

  • eenvoudig gebruik
  • mooi beeld

Minpunten

  • wifi instal op telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guy Scholiers 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grootte en gewicht toestel, handig om overal mee te nemen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Deze camera is handig en een lichtgewicht, je kan hem overal meenemen en opbergen in een klein vakje. Op het eerste zicht ben ik verrast over de mooie en scherpe beelden die deze camera maakt. Vooral moet jij je geen zorgen maken over een spatje regen en dat is wel belangrijk!

Pluspunten

  • geringe gewicht
  • Waterbestyendig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Kool 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accu duur, handzame camera, veel wat hij allemaal kan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Compact, makkelijk bedienbaar, nette prijs voor wat ermee kan, erg fijn dat hij onder water kan. Hoor geen inzoom geluid.ga er graag mee aan de slag.goed.

Pluspunten

  • Lekker klein
  • Licht goed in de hand.
  • Groot zoom bereik.

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart VN 21-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Onze reis naar Oman feb 2020

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

7,0
een erg praktische camera die onder water kan filmen , zonder veel franjes doch goede kwaliteit. Zeer goede software om films te monteren. Mijn is er ook blij om.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duur accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
De accu gaat minimaal 5 uur lang mee met filmen. Top! Daarnaast is het touchscreen fijn om mee te werken en er zit geen losse accu op maar deze is ingebouwd

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Toutch screen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Walter 01-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Accu duur bij wifi valt tegen

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

4,0
De accu gaat snel leeg bij gebruik van wifi, ook neemt de camera met wifi in 50 i op en niet in 50 p, dat is echt een grote tegenvaller want dat is niet full hd maar hd dus 720.
Voor de rest is de camera prima maar verschilt niet eens zoveel met een zelfde van 8 jaar geleden die ik ook nog heb en dat is wel jammer. Hij kan dan wel tegen vocht en stof dat is winst. Maar de afdichting voor onderwater zal ik niet snel aan durven, ik heb ervaring met andere camera's met zo een afdichting en dat is wel heel kwetsbaar.

Pluspunten

  • Helder display

Minpunten

  • Opname 50 i met wifi
  • Kwetsbaar klepje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Erik 19-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik tijdens buitensporten omdat camcorder en ook goed buiten te gebruiken omdat deze tegen een stootje kan en tegen enige regen kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis Retz 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Na veel camcorders ... .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Na veel soorten camcorders heb ik er eindelijk een gevonden ,namelijk de Everio R, van JVC waarvan het beeld op het schermpje, zelfs bij felle zon nog te zien is. Ook de hanteerbaarheid is licht en makkelijk. gr.

Pluspunten

  • goed hanteerbaar
  • niet te moeilijk
  • helder beeld

Minpunten

  • n.v.t.
  • n.v.t.
  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPvN 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact veel functionaliteiten met 80x optische zoom.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Na een tijdje opzoek te zijn geweest voor een ander optisch instrument, vanwege de grote optische zoomcapaciteit (80x) uitgekomen bij de JVC Everio R GZ-RX625BEU camcorder.
Meestal wordt, voor de doeleinden waar ik hem voor gebruik, een zoomfactor van 20-40 maal gekozen, maar ik heb nu 80 maal en de mogelijkheid om beeldopnames te maken, met deze compacte reus. Geen gesjouw met lompe en zeer kwetsbare en dure apparatuur. Kan niet wachten om er verder mee te experimenteren. De eerste resultaten qua beeld, zoom en gebruikersgemak zijn hoopgevend en hiermee ben ik zeer in mijn nopjes.
Het beeld is zeer scherp en helder, lichte trillingen worden door de automatische beeldstabilisatie goed weggewerkt.
Klein minpuntje is de kussenvervorming bij de uiterste stand bij het in- en uitzoomen, maar hier is goed mee te leven.
Voor net boven de 300 Euro's een heel fijn en degelijke camera!

Pluspunten

  • Zoombereik Optisch 80x
  • Compact
  • Voelt degelijk aan
  • Mooi display
  • Niet duur

Minpunten

  • Beeldvervorming in uiterste in-/uitzoombereik
  • Opladen duurt vrij lang
  • Gebruikshandleiding wazig (ferrietkernen)
  • Oplaadsnoertje naar camera uit 2 delen
  • Cameralamp (LED) te klein voor dichtbij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Perfect apparaat werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Het is een super fijne camera met mooi scherp beeld. Ligt goed in de hand en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review GZ-RX625BEU

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

7,0
Het product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is alleen jammer dat er geen eenvoudige driver te vinden is om de camcorder ook als webcam te gebruiken.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Niet eenvoudig als webcam te gebruiken
  • Klepje voor in/uitgangen is kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews