JVC GZ-R495BEU zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-R495BEU zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 21-04-2021
  • Product gekregen

Groot scherm, prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Makkelijk hanteerbaar en duurzaam in gebruik. De camera is bovendien erg toegankelijk voor de beginnende filmer.

Pluspunten

  • Licht
  • Lange batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freddy Schatteman 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed in de hand liggend toestel. Zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goed toestel. Batterijduur van 5uur. Gebruiksvriendelijk. Ligt goed in de hand. Gratis zakje + sd-kaartje + oordopjes.

Pluspunten

  • Ligt goed in hand
  • Batterijduur van 5uur

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Bankert 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Camera ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Heb weer gekozen voor een JVC camcorder.
Met de stevige riem/handgreep ligt de camera veel vaster in de hand.
De eerder gemaakte opnamen (SD kaartjes) kunnen op deze camera worden afgespeeld.
Ik heb de camera nu een week uitgeprobeerd en ben positief over de bediening en het resultaat van de gemaakte opnamen.
Een hele verbetering met de vorige JVC GZ-405 die storende bijgeluiden maakte, een verspringend beeld en een steeds slechter werkende start/stop opname knop had.
JVC garantie stelt niet veel voor!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede beeldweergave op tv

Minpunten

  • Slechte ervaring gehad met extra garantie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi afgewerkt en ligt goed in de hand en licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Camera ligt goed in de hand zodat je ook makkelijk kan in en uit zoomen.
Mooie weergave op de PC .
Ik vind het een mooie en practische camera en vrij een voudig te bedienen.
Zijn prijs is hij zeker waard.

Pluspunten

  • Lange accuduur

Minpunten

  • Het tasje is wel beetje klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.Damen 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

onderwatercamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

7,0
Handige kleine camera met veel mogelijkheden tot handmatig instellen. Beeld moet wel nabewerkt worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henkie 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Bij mijn vorige camera was ik altijd bang voor regen en sneeuw. Dat is nu verleden tijd. Bovendien is het gebruik van de camera heel intiutief. Ik slechts een paar minuten nodig, om alle optie te ontdekken.

Pluspunten

  • Waterbestendig
  • Compact formaat
  • Kan eventueel een powerbank aansluiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Win 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
We zochten een toestel voor onze kinderen, 12 en 13 jaar.
Als we de aanbieding van JVC zagen met opbergtas en sd kaart waren we direct verkocht.
De kinderen hebben het toestel zelf moeten ondekken en dat ging super vlot.
Een mooie en gebruiksvriendelijk toestel voor een mooie prijs.
Zeker een aanrader.
MVG Bart

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • 3jaar garantie
  • Mooie toestel
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin de Rooij 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze camera gekozen vanwege zijn waterdichte behuizing. Het is een echte robuuste camera waar ik echt blij van wordt.

Pluspunten

  • waterdicht
  • stofdicht
  • valbestendig
  • vorstbestendig

Minpunten

  • Geen losse accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EW1 10-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Vanwege de accuduur het waterdichte gedeelte en de goede beeld en geluidskwaliteit heb ik voor deze camcorder gekozen ,ook omdat mijn eerdere ervaringen met JVC camcorders zeer goed waren

Pluspunten

  • accu
  • goed beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super accuduur

Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Erg lange accuduur is heel erg fijn. Goed beeld, zelfs in verlichte ruimte's. Ook in grote ruimte's is de geluidskwaliteit nog acceptabel.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Klein en licht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
Het mooie van deze JVC camcorder is dat ie, buiten zijn erg lage gewicht, te gebruiken is in diverse situatie's.
Met een accugebruiksduur van 5 uur is elke outdoor activiteit geen enkel probleem.
Of, aangesloten op het stroomnetwerk, onbeperkt filmen van een cursus/training wat bij veel camera's niet kan ivm het ontbreken van een stroomaansluiting op het apparaat!

Pluspunten

  • licht gewicht
  • multi inzetbaar
  • eenvoudig in bediening

Minpunten

  • materiaal gebruik

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Schaaf 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Eenvoudige camera, doet wat het moet doen met een uitstekende kwaliteit.
Zoom is prachtig, beeldscherm goed af te lezen en heel intuitief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

René van Maarschalkerweerd 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal goed. Goede kwaliteit opnamen. Super accuduur!!! Scherm mag wat beter leesbaar zijn in zonlicht

Pluspunten

  • accuduur
  • opnamekwaliteit

Minpunten

  • leesbaarheid scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

christ jacobs 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

jvc gz-r495beu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
makkelijk te bedienen en mooi beeld
ie zeer handelbaar in gebruik ben zeer tevreden hier over
de prijs is ook zeer goed zeker voor het gene wat je er voor terug krijgt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Es 28-07-2019
  • Product gekocht

Leuke aanbieding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
Prijs- kwaliteitverhouding is prima. Batterij gaat lang mee en de camcorder is uit te breiden met een WiFi sdhc kaart, zodat je alles kan versturen naar ken mobiel.

Reageer

Ger Schonhage 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
prjs/kwaliteitverhouding voor dit produkt is uitstekend. eenvoudige bediening en een goede accu. ga er veel gebruik van maken voor het maken van video's van sport en van de kleinkinderen.

Pluspunten

  • lens
  • bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjohn 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte camera met scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van oude Everio camera. Deze camera is makkelijk te bedienen en de tiptoetsen op het scherm zijn erg handig. Ligt goed in de hand en geeft scherp beeld.
Prijs - kwaliteit verhouding is erg goed en is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudige bediening
  • onder water gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 06-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig moderne camcorder en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

10,0
Het is een geweldige camcorder, met veel mogelijkheden, ligt goed in de hand en super uitgerust met alle benodigdheden.

Pluspunten

  • klein en licht
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Ruinard 28-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld en ben ook blij dat die tegen water kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

8,0
ik vind het een mooie camcorder licht mooi beeld en en hij kan tegen water dat vind ik ook goed ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad uit Rotterdam 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-R495BEU zwart

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk bedienbare en lichte camera, maakt mooie opname's en makkelijk af te spelen via TV en/of computer/laptop. Camera is voorzien van SW die eenvoudig is over te zetten naar computer of Laptop. Bediening is simpel en doordacht. Zijn heel tevreden met deze camera. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Simpele bediening via scherm
  • Lange batterij duur
  • Water en stof dicht
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Geen HDMI kabel bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews