JVC GZ-R415GEU - Reviews

Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
7,62 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick Brouwer 25-05-2017 Product paar weken in bezit

Handzaam en haarscherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een handzame camera is, hiervoor had ik een Sony. De JVC maakt haarscherpe opnames, dit kun je zelf instellen, dat is super prettig. Tevens vind ik het erg fijn dat er maar 1 geheugen is (SD kaart). Natuurlijk is de keuze ook gevallen op de schokbestendigheid, waterdichtheid en stofbestendigheid. kortom zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Stof, waterdicht

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christiaan Koeter 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Robuust en veel zoombereik, meer dan de meeste fotocamera's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne handzame camera, ik heb lang getwijfeld of ik een actiecamera zou nemen of een echte videocamera, maar een videocamera heeft een betere kwaliteit en omdat deze ook robuust is is deze gewoon beter. Handige schroefdraaimogelijkheid voor een groothoeklens dus het kan wel allemaal. Onder water nog niet getest. Enige nadeel leek me de interne accu. Maar die zijn door de jaren heen ook steeds beter geworden.

Pluspunten

  • zoom 40 X optisch
  • waterdicht
  • 37 mm schroefdop voorop voor groothoeklens
  • stoer in het legergroen

Minpunten

  • 10 megapixel foto alleen in vierkant formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jilly 17-04-2017 Product paar weken in bezit

Leuke camera en waterdicht voor die prijs!

Algemene score

8,0
Prima camera, simpel in gebruik ter vervanging van mijn oude JVC die na 6 jaar intensief gebruik helaas een defect scherm kreeg, binnenkort op vakantie naar centerparcs, dus nu de camera mee het zwembad in! beeldkwaliteit nog niet getest op grote scherm, maar als het vergelijkbaar is met vorige camera is het dik in orde voor deze prijs!

Pluspunten

  • waterdicht
  • prijs
  • camouflage kleur

Minpunten

  • geen intern geheugen
  • foto's alleen in 4:3 hoge kwal. 16:9 minder kwal
  • waterdicht klepjes maakt opladen wat lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fred 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

leuke camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Moest even wennen aan het touchscreen. Bediening is eenvoudig en de uitleg via het menu is duidelijk. In het begin wil je alles uitproberen en dan is het jammer dat je bij het opnieuw in het menu gaan elke keer weer bij het eerste scherm begint. Ook de uitgebreide handleiding op internet gelezen. Voor de speciale features heb je die wel nodig. Leuk is de memory zoom functie. Overzetten naar de PC is simpel. Daar het je geen duurdere camera met WIFI voor nodig. De camouflage groene kleur geeft het een sportieve look. Je moet er wel een SD kaartje bij kopen. De Lexar SDXC kaartje 64GB 300x van 20.50 euro werkt goed.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • scherp beeld
  • kleur behuizing

Minpunten

  • vergeet niet een SD kaartje te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Cool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht, weer- en waterbestendig, lange accu die vast is, touch screen en prima zoom. Iets duurder dan sony maar wel beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Olaf 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen en lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Camera is direct te gebruiken. Erg duidelijk menu. Beeld is erg goed en de camera is lekker compact. Was wel even eng om de camera echt onder water te houden, maar blijkt echt waterdicht te zijn. Veel opties voor div opnames. Met name de time laps vind ik super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Natuurliefhebber 12-10-2016 Product paar weken in bezit

mooie compacte camera,die tegen een stootje kan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb de camera gekocht om in de natuur te kunnen filmen en de camouflage kleur is daarom een extra pluspunt. Het is fijn dat je ook in de regen deze camera gerust kunt gebruiken en de bediening is simpel met een goede beeldkwaliteit .Voor mij een fijne camera die ik zeker aan kan bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Goddery 24-08-2016 Product paar weken in bezit

Prima camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camera is voor de beginnende gebruiker met even prima beeld kwaliteit, lekker licht en klein.
Wij gebruiker hem voor vakantiefoto,s op het water en voor het filmen van ons kleinkind, voor sowel binned en buiten is Deze camera seer geschikt

Pluspunten

  • Licht
  • Goede beelkwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

rik 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

goeie camerae erbij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goeie camera niks om aan te merken alleen geen sd kaartje voor de rest helemaal top het scherm is groot kwaliteit accu duur

Pluspunten

  • accu
  • mooi
  • SCHERP

Minpunten

  • geen sd kaart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

guus 20-07-2016 Product paar weken in bezit

Top camera

Algemene score

7,7
Zeer compacte lichtgewicht camera met hoog gebruiksgemak.
Geen uitgebreide instellingsmogelijkheden maar wel prima resultaat en makkelijk te bedienen.
Nog niet getest of hij inderdaad shockproof en waterdicht is.
Meegeleverde software werkt prima op de pc.
Bij direct afspelen op mijn media player gaat de weergave echt scene voor scene dus het "maken" van een film, is wel gewenst om lekker te kunnen kijken.
SD card van 32 Gig is niet royaal als je heel je vakantie wil vastleggen op 1 card. reserve card is aan te bevelen.
Minpunten: het is een heel compacte camera maar een (hals)draagriem zou van toegevoegde waarde zijn. Lensdop is los. Bij mijn vorige camera was deze geïntegreerd wat een plus was. Deze camera was wel veel duurder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JVC Everio R 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie camera

Algemene score

7,8
fijn dat hij waterproof, dustproof etc is + een lange batterij. Hij ziet er mooi uit & je kan uit veel kleuren kiezen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roel Post 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Robuust met een goed formaat en bedieningsgemak

Algemene score

8,2
Handzaam, licht en robuuste camcorder. Speciaal gekocht voor opnames buiten, vooral tijdens wandelingen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Hanenbergh 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Herman Hanenbergh

Algemene score

6,2
Dit is mijn tweede JVC-camcorder. Door een ongeluk kan ik maar één arm goed bewegen. Bij de vorige kon ik met één hand zelf de sd-kaart eruit halen of de oplaadkabel inpluggen. Bij de nieuwe is dat weggestopt achter een krakkemikkig klepje dat ik onmogelijk met één hand kan openen. Ik zal daarvoor altijd hulp moeten inroepen. Bepaald geen vooruitgang dus t.o.v. de vorige.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jimmy W 03-07-2016 Product paar weken in bezit

Praktisch en doeltreffend

Algemene score

8,7
Beeldscherm openklappen en op opnemen drukken, meer hoef je niet te doen. Accu is ook meer dan voldoende om een enkele keer op te laden en vervolgens altijd standby te staan. Het formaat en de Water-, stof-, schok- en kou-bestendigheid zorgen er vervolgens voor dat je niet meer heel voorzichtig hoeft te zijn en je de camera ook eerder en vaker bij de hand hebt, omdat je hem overal mee naar toe kan nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Beste prijs/kwaliteit

Algemene score

9,0
Dit product heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn klasse. Met full HD video, goede zoom en een degelijk opnamegeluid is dit een topcamera. De waterbestendigheid is ook mooi meegenomen. Kortom de beste camera in deze klasse volgens prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer