JVC GZ-R415BEU zwart - Reviews

8,2 Lees 50 reviews
Best Reviewed nov 2016 JVC GZ-R415BEU zwart
Best Reviewed november 2016
Specificaties
optische zoom
40 x
beeldstabilisatie
Ja
formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy 20-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super onderwater camcorder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit gedacht dat deze camera zo een mooie beelden kan maken onder water.
Bovendien shock bestending.

Pluspunten

  • onder water filmen
  • shock bestendig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

EverioR

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie stevige camera. Het beeld is ook mooi voor een eerste camera, maar als je iets verder bent is misschien een andere camera met betere kwaliteit leuker. Geluid dichtbij goed, verderweg iets zachter maar nog steeds goed. Ook stevig, en makkelijk in gebruik. Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

De ideale camcorder voor het vastleggen van herinneringen

Algemene score

8,7
Vorig jaar heb ik een action cam gekocht voor het filmen van mountainbiken en de wintersport. Daardoor aan het filmen geraakt. Nu besloten om de bijzondere momenten met onze dochter meer te willen vastleggen. Daarvoor is de action cam te beperkt, maar ik wil toch juist (zwem)bad en strand herinneringen vastleggen. Hiervoor is deze camera ideaal. Hij is degelijk genoeg om overal mee naar toe te nemen en je kan eigenlijk alles filmen. En dat is nu precies het idee. Geluid en beeldkwaliteit zijn prima. Heel tevreden tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E.a. de bruin 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ben net eigenaar geworden van deze mooie compacte camera.
Met de leuke opties die erop zitten quad proof+long live battery kunnen je hem naar vele mogelijk toenemen.
En hopen we er veel film plezier van te hebben

Pluspunten

  • Quad proof
  • Long live battery

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 14-01-2017 Product paar weken in bezit

mooie camera zeker voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Camera geruime tijd in bezit. Ongekende mogelijkheden wat ik steeds ontdek. Het uitklapbare scherm geeft een helder beeld met een duidelijk menu. Ligt handig in de had en is gewoon een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tielens Jan 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik, gemakkelijk te bedienen.Fijn toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekregen als kerstcadeau,een gemakkelijk toestel.Klein maar handig, scherp beeldkwaliteit. Ideaal voor opnames in familiekring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spoorboer 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen camera die hele mooie beelden maakt. Duidelijk menu. Waterdicht dus heerlijk filmen ook bij slecht weer.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • Waterdicht

Minpunten

  • geen losse accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compact en haarscherpe beelden. Ook bij mindere lichtcondities een prima beeld.
Het bewerken met Magix vraagt wel enige oefening.

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe beelden
  • Ook bij slechte condities

Minpunten

  • Moeilijk bij gebruik filmprogramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijn in bediening

Algemene score

7,0
De camera nu een aantal dagen in ons bezit. het is is een kleine handige camera die meer kan dan je wellicht wilt. Beeld en geluid zijn prima, camera is makkelijk te bedienen. Zeker geschikt voor binnenopnamen indien er minder licht aanwezig is. Prima. Puntje van aandacht is dat het niet duidelijk is dat er nog een geheugenkaart dient te worden aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik, klein waardoor makkelijk mee te nemen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne videocamera met een mooi groot scherm. Niet handig voor mensen met grote handen aangezien het een compacte camera betreft. Ik vind dit fijn zodat de camera makkelijk mee te nemen is. Ook in gebruik voor mensen die geen ervaring hebben (zoals ik) met videocamera's ben je er in no time mee aan het filmen. Prima camera om filmpjes van familie en de kids mee te maken!

Pluspunten

  • compact, dus makkelijk mee te nemen.
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen fijne camera voor mensen met grote handen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mat 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

helder scherm en stof en spatwater dicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vooral het stof en spatwater bestendig is voor mij belangrijk. Ook het helder scherm en makkelijk in de hand is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marja 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm touch screen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een handzame, kleine eenvoudig te bedienen videao camera.
Deze kwaliteiten heb je allemaal in deze camera.
Heb deze nog maar pas gekregen voor mijn verjaardag, dus moet nog we wat praktijk ervaring opdoen.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijke bediening
  • automatische scherpstelling

Minpunten

  • Als accu leeg is kan je geen reseve accu gebruken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

de kuijper 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne camera en goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ligt goed in de hand, is simpel en lekker licht
Compact. waterbestendig en goed te bedienen
beknopte handleiding toegevoegd en een uitgebreide is makkelijk te downloaden

Pluspunten

  • waterdicht en shockproof
  • compact
  • simpel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 27-11-2016 Product paar weken in bezit

top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzame camera, scherpe opnames, strak design. Camera kan ook nog eens tegen een stootje en water(spat). Accuduur eveneens meer dan prima.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Goede opnames
  • Goede accuduur
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ligt goed in de hand en maakt prachtige opnamen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De camcorder ligt goed in de hand, makkelijk te bedienen en maakt prachtige opnames. Verder is het een mooi klein formaat.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • ligt makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne camera, handzaam, snel en scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera net in bezit, wat een verschil met de vorige! Prachtig scherp beeld, je kunt ver inzoomen en is erg makkelijk te bedienen. Blij mee!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Scherp beeld
  • Zoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn ding !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker compact en werkt super simpel, zelfs als je links bent, dit is bij veel andere types niet het geval...
Heb altijd JVC camera's gehad en wil niet anders !

Pluspunten

  • compact
  • simpel in gebruik
  • niet te licht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

haeseldonckx tom 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

goede zoom, goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
zeer goede camcorder. stof,water en stootvast. zeer duidelijk beeld ook wanneer je ver inzoomt. handig is ook als je hem openklapt hij direct aanspringt en bij sluiten springt hij uit. zo kan je dit nooit vergeten.

Pluspunten

  • batterij
  • stof-,water-en schokbestendig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boeni1 09-10-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt simpel, ook zonder handleiding.
Waterdicht, shockproof.
Ligt niet erg makkelijk in de hand maar is een kwestie van wennen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 19-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen, lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera ligt goed in de hand, is lekker licht van gewicht. Kan makkelijk bij alle knoppen. Perfect. Ideaal om mee te nemen op vakantie. Waterdicht, stoot -en val bestendig. Wij gaan hem vooral gebruiken bij het snorkelen op onze vakanties.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Waterdicht
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews