JVC GZ-R410BEU zwart - Reviews

Best Reviewed aug 2016 JVC GZ-R410BEU zwart
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

leuke filmpjes

Algemene score

8,8
Mooie compacte camcorder, gekozen vanwege zijn goede beoordeling, inderdaad makkelijk te bedienen en leuk dat je er ook foto's mee kan maken. Niet zwaar en lekker klein, dus kun je makkelijk meenemen. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 15-03-2017 Product paar dagen in bezit

Handzame, vrouwvriendelijke, hoogwaardige camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In de header al beschreven, een fijne, makkelijk te bedienen camera. Prachtige beelden en het geluid is perfect. Speelt in HD prima af op de TV.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brera01 14-03-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs dit cameraatje gekocht voor mijn dochter. Uiteraard eerst even zelf mee zitten spelen, en het eerste wat opvalt is het zeer makkelijke gebruik en handzame formaat. Heel wat anders dan de GR-DV3000E die ik zelf al vele jaren gebruik. Beeld- en geluidkwaliteit zijn verbluffend goed voor zo'n kleine camera en zeer belangrijk, zeker als mijn dochter hem gebruikt in weer en wind, is de water- en stofdichtheid. Prima ding dus!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk in gebruik
  • Warer- en stofdicht
  • Schokbestendig
  • Prima kwaliteit van beeld en geluid

Minpunten

  • Lange oplaadtijd accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prettige camera met eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam eenvoudige bediening. Kortom mooie camera voor het geld. Ook voldoende lichtsterk en goedebatterij prestaties. Kortom ik ben ererg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stan 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prima camera, nu nog zien te bewerken. Vraag...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Iemand ervaring met meegeleverde Everio Media Software? Als ik mijn filmpjes wil bewerken geeft hij "voorbeeld tonen mislukt" en in de deel functie geeft hij "film converteren mislukt" publiceren op Facebook of you tube gaat wel goed. Disc aanmaken (zowel als DVD als BDMV) gaat ook goed.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Foutmeldingen in Software

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 04-01-2017 Product paar weken in bezit

In uit zoomen

Algemene score

4,0
Inmiddels terug gebracht en een andere camera aangeschaft.
Met het in en uit zoomen is er bij het afspelen een irritant bijgeluid te horen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JPN 07-12-2016 Product paar weken in bezit

super scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in gebruik. super scherpe beelden. Ook bi moeilijke omstandigheden op de schaatsbaan. Ligt goed in de hand en bediening is makkelijk

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • licht goed in de hand

Minpunten

  • hoe zit het met de software?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Janaen 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Waardeloos

Algemene score

3,0
Het is misschien maar net waar je tevreden mee bent. Mijn Panasonic hc-v700 viel kapot op de grond. Daarom besloten voor een camera die een stootje kon hebben. Zag er allemaal goed uit tot ik hem ging proberen. Hele kleine groothoek, beeld absoluut niet helder laat staan scherp, constant op zoek naar de scherpte, golfjes door het beeld, met in en uitzoomen hoor je een zoemend geluid en een tikje als je het knopje loslaat, stabilisator onvoldoende. Heb hem geretouneerd en een panasonic hcv770 gekocht. Deze is wat duurder, en kan niet in het zwembad, maar super kwaliteit prachtige beelden en dat is waar t mij om draait.

Minpunten

  • Zeer slechte camera

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima camera ligt goed in de hand ,makkelijke bediening en mooi helder beeld en maakt mooie foto,s. De prijs van de camcorder is heel gunstig.

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Prima beeld
  • Redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FC Uitgeest 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudige bediening

Algemene score

9,0
klein maar goed duidelijk scherm met touchscreen. wel moet je flink drukken maar dan werkt het ook prima. in de regen met het apparaat gelopen en het werkt nog steeds.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 04-11-2016 Product paar weken in bezit

Super beeldkwaliteit en bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi compact design. Licht van gewicht en een heel goede beeldkwaliteit. Prijs staat ook in verhouding tot wat je ervoor krijgt, zeker met de extra features, zoals onder water kunnen filmen.

Pluspunten

  • gemak
  • bediening
  • beeld

Minpunten

  • ogenschijnlijk kwetsbare materialen
  • komt wat plastic over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Benjamin Muller 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakelijk en deuidelijk navigatie van het menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De JVC VC GZ-R410BE kan filmen voor een van 5 uur. welk is voldoende voor de meest ingewikkeld projecten.

De batterij is krachtig en houdt lang vol zoals ook de SD kaard van 128 GB.

Heel gemakkelijk te gebruiken en duidelijk Menu's.

Het Menu’s ‘touch’ is goed gevoelig.

De toestel ziet er heel mooi en solied uit.

De toestel is licht en compact.

De prijs is heel gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht lekker in de hand.
Makkelijk te bedienen.Touchscreen af en toe wel flink indrukken.Goed beeld onder water,waterdruppels lopen goed van de lens af.
Bij in of uit zoomen hoor je het af en toen wel bij het geluid met afspelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Supercamera 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Supercamera.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige handzame camera, mooie beelden.
Ook onder water krijg je mooie beelden.
We gaan een hoop schik krijgen van deze camera.

Pluspunten

  • waterdicht
  • handzaam

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jek 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Leuk apparaat

Algemene score

9,5
Klein,compact en handig in gebruik, en handig om mee te nemen.zéér eenvoudig te bedienen. Duidelijk en scherp beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick v G 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

top camera

Algemene score

7,3
Handig klein, goed mee te werken. licht in de hand.
Was al een tijdje op zoek naar een nieuwe camera , deze is klein handig en licht . en als nieuwe gadget kan hij ook nog mee n het water. helemaal te gek
voor de rest gaan we er vele uren opname en afkijk plezier aan beleven
JVC bedankt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

anita 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

super camcorder

Algemene score

8,0
water en schokbestendig. Ideaal voor op de camping en op het strand. De camera kan tegen een stootje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 72 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Handige camera

Algemene score

7,8
Mooie handige camera.
Doet waar hij voor gemaakt is.
Alles zit op een handige plaats en hij is handig in de bediening.
Ook de accu heeft voldoende capaciteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

emmy 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

super camm

Algemene score

9,2
een super camcorder die eenvoudig te bedienen is met super beeld en geluid.echt een super ding als je een gezin hebt met kinderen en dieren. je volgt ze op de voet en je cam doet de rest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvdossel 01-07-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische camera voor deze prijs

Algemene score

9,3
Heb deze camera sinds kort in huis, en ben meer dan tevreden. Ik kom van DV bandjes af, en dit is 10000 keer beter. Waar ik wel aan moet wennen is dat (net als bij een telefoon) voor elk filmmoment een aparte *.mts file wordt aangemaakt. Voor een vakantiefilmpje moet ik dan weer met PC software aan de slag om deze aan elkaar te plakken. De meegeleverde PC software (staat in intern geheugen van de camcorder) is erg gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews