JVC GZ-R315BEU zwart - Reviews

8,3 Lees 169 reviews
Best Reviewed jun 2015 JVC GZ-R315BEU zwart
Best Reviewed juni 2015
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 169 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elodie 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super article

Algemene score

9,0
Appareil photo super! Très bonne qualité d image!très bonne prise en main. Pas une très bonne qualité en basse lumière.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gebruiksvriendelijk 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak

Algemene score

8,2
Onze eerste camera, maar dit is wat we er van voorstelden; klein, licht, gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit beeld en geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Esmeralda van Stiphout 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne film camera

Algemene score

8,0
We hebben vorige week deze film camera gekocht en wij zijn er erg tevreden over. Hij is erg makkelijk in gebruik en niet te groot. Ik kan hem makkelijk mee nemen in mijn tas.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Van den Berg 28-06-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne camera

Algemene score

8,0
Deze camera is zeer gebruiksvriendelijk en ligt lekker in de hand. Het geluid is prima en het beeldkwaliteit goed. Erg fijn dat deze camera tegen water kan, hierdoor kun je leuke opnames in het zwembad of de zee maken. De film is gemakkelijk op de computer te zetten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Twan 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R315B

Algemene score

8,2
Erg handige en gebruiksvriendelijke camera.
Tot op heden geen negatieve punten ontdekt.
Bij aanschaf alleen de taal en tijd ingesteld vervolgs direct klaar om te gebruiken.
Eenvoudige menu's om instellingen aan te passen.
Erg goede zoom, ook de kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Carmen Edel 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

handig in gebruik

Algemene score

7,5
de JVC camcorder is licht en praktisch in gebruik, Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over het apparaat, zeker als ik de prijs in aanmerking neem. Kortom een prima prijs/kwaliteit verhouding. Leuke en handige camera voor de kostprijs. Zeer mooie beeldkwaliteit en handig in gebruik.
Leuk om onder water te kunnen filmen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
John Houben 03-06-2016 Product maand in bezit

Everio GZ-R315B handige camrecorder

Algemene score

8,5
Ik heb het toestelletje nog niet lang en kan er nog niet zo veel over zeggen. Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over het apparaat, zeker als ik de prijs in aanmerking neem. Kortom een prima prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rijk 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteit prima

Algemene score

8,3
Leuke en handige camera voor de kostprijs. Zeer mooie beeldkwaliteit en handig in gebruik.
Leuk om onder water te kunnen filmen.
klein nadeel: geen HDMI kabel aanwezig. In en uit zoomen is hoorbaar op der opname

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mascha 27-05-2016 Product paar weken in bezit

JCV Camcorder Everio

Algemene score

7,7
De camcorder Everio is makkelijk te bedienen en eenvoudig in gebruik. Heel prettig is het dat de camera waterproef is en tegen een stootje kan.
Fijn dat de camera klein is maar ik had wel moeite met het stil houden van mijn hand bij het filmen.
Dat is even wennen. Maar ik zou hem zo weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
dickio 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

review camcorder

Algemene score

10,0
zeer degelijk.spannend en leuk. voor ons nieuw om ook onder water te kunnen filmen, zeer fijn in bediening. makkelijk monteren van filmpjes, duidelijk menu.zeer goede beeld en geluidskwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M. 19-05-2016 Product maand in bezit

Matige tot slechte camera

Algemene score

7,2
Waarom is iedereen toch zo razend enthousiast over de camera?! Er zijn meer na- dan voordelen:
De nadelen:
- Je hoort bij stilte de lens scherpstellen
- Bij aan en uitzetten hoor je aan het begin en einde van de film een klik van de start/stop button
- De foto’s: meer dan slecht!!! Gebruik hem daar echt niet voor want je komt bedrogen uit. Ik heb me daar echt op verkeken en heb de foto’s van mijn dure Chinareis verpest met deze camera!!! Bij iets donkere omstandigheden alleen maar ruis (in beste resolutie)of bewegingsonscherpte
- Filmt slecht in iets donkere omstandigheden; filmt verder in HD maar de kwaliteit van mijn telefoon is echt beter (Iphone en Samsung).
Voordelen:
- Waterdicht e.d.
- Relatief simpele camera voor de leek
- Tja…kan er geen verzinnen
Voor mij geen JVC meer; dure miskoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Wim 18-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima camera met veel mogelijk heden

Algemene score

8,3
Deze camera kan onder water en is stof dicht ook is de kwaliteit van de video best goed.
Hij licht lekker in de hand en is eenvoudig te bedienen.

De kleine minpuntjes vind ik de spot focus deze is niet erg makkelijk om scherp te houden. vooral als je gaat zoomen is deze snel onscherp. verder werk alles zoals ik had verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
jvc 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

goede camera

Algemene score

9,0
goedeen fijne camera het is een scherpe camera met veel toepassingen en hij is waterdicht en kan tegen een stootje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda 28-04-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie compacte camera

Algemene score

9,7
het is een gebruiksvriendelijke mooie compacte film camera. Mooi beeld en super dat hij water/stof/shock en vries proef is zodat hij in iedere situatie te gebruiken is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
trojnabal 28-04-2016 Product paar dagen in bezit

compact en veelzijdig

Algemene score

9,2
Zeer compacte camera met simpele bediening.
geen poespas en moeilijke instellingen, gewoon in fullHD kwaliteit filmen ou-of-the-box.
Daarnaast is de camera ook nog eens waterdicht tot 5 meter en dus ideaal om snorkel video's mee te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JVC EVERIO 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

JVC EVERIO GZ-R315be

Algemene score

8,3
Heb de camcorder zojuist aangeschaft, en was meteen al verbaasd over hoe veel hij kan.
Voor een beginnende of professionele filmer is dit zeker een aanrader!
ook echt top dat het zo'n lange accuduur heeft.
enige minpuntje vind ik, is dat hij geen lensdop heeft.
Als je twijfelt (wat ik ook deed), moet je het echt gewoon doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Steven 22-04-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekend kwaliteit beeld en geluid

Algemene score

9,3
De beelden zijn haarscherp en het geluid is ook erg goed
Je kan er heel goed voetbalwedstrijden mee opnemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Luc 11-04-2016 Product paar dagen in bezit

Ce qu'il faut pour faire des vidéos souvenirs

Algemene score

7,4
Bonne qualité d'image, ave un stabilisateur efficace, mais quand on zoom rapidement, l'autofocus ne suit pas toujours. Pour ce qui est de la qualité audio, les bruits de fond sont un peu trop présents.
Appareil idéal pour des souvenirs personnels.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
tevreden JVC klant 31-03-2016 Product paar weken in bezit

Blij met deze aankoop

Algemene score

8,0
Als leek heb ik me laten voorlichten in de winkel.
Na mijn verwachtingen en gebruik te hebben besproken, kwamen we uit op dit apparaat.
Ik gebruik deze camcorder nu enkele weken en moet zeggen dat ik totaal niet teleurgesteld ben.
Gebruikersgemak, compactheid en opname kwaliteit zijn zeer goed, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Seb G 29-03-2016 Product paar dagen in bezit

Simple et efficace

Algemene score

8,8
Caméra très intuitive, facile à utiliser. La qualité de l'image est très bonne, le son est correct. Pas encore eu l'occasion de tester sa solidité ou son étanchéité mais le boitier donne un sentiment de robustesse.
Petit bémol, un petit bruit est audible sur les enregistrements lorsqu'on (dé)zoome. Mais jusqu'ici, pour son prix, cette caméra tient ses promesses.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews