JVC GZ-R315BEU zwart - Reviews

Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 174 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. 19-05-2016
  • Product maand in bezit

Matige tot slechte camera

Algemene score

7,2
Waarom is iedereen toch zo razend enthousiast over de camera?! Er zijn meer na- dan voordelen:
De nadelen:
- Je hoort bij stilte de lens scherpstellen
- Bij aan en uitzetten hoor je aan het begin en einde van de film een klik van de start/stop button
- De foto’s: meer dan slecht!!! Gebruik hem daar echt niet voor want je komt bedrogen uit. Ik heb me daar echt op verkeken en heb de foto’s van mijn dure Chinareis verpest met deze camera!!! Bij iets donkere omstandigheden alleen maar ruis (in beste resolutie)of bewegingsonscherpte
- Filmt slecht in iets donkere omstandigheden; filmt verder in HD maar de kwaliteit van mijn telefoon is echt beter (Iphone en Samsung).
Voordelen:
- Waterdicht e.d.
- Relatief simpele camera voor de leek
- Tja…kan er geen verzinnen
Voor mij geen JVC meer; dure miskoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
ton 19-04-2017

iedereen heeft het maar over foto s maken het is geen foto camera maar een camcorder

Reageer

anoniem 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

quad proof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb de camera ondanks aangeschaft de camera is lekker compact kan tegen een klein stootje is onlangs in het water gevallen en doe het werkelijk nog steeds wat JVC ook garandeerde beeld is heel goed en de beeld stabilisator is ook zeer handig als je nog niet zo zeer ervaren camera man/vrouw bent

Pluspunten

  • goed beeld
  • water en zand proof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 11-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ce qu'il faut pour faire des vidéos souvenirs

Algemene score

7,4
Bonne qualité d'image, ave un stabilisateur efficace, mais quand on zoom rapidement, l'autofocus ne suit pas toujours. Pour ce qui est de la qualité audio, les bruits de fond sont un peu trop présents.
Appareil idéal pour des souvenirs personnels.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ton 20-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prima camera maar wat ik niet begrijp van deze camera everio gz-ex315we dat is dat erop staat en in de beschrijving zoom 60 en hij gaat maar tot 40 beetje vreemd maar voor de rest een prima camcorder en nogmaals geen foto camera

Minpunten

  • zoom tot 40

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J Voerman 15-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk te bedienen, vele extra instellingen

Algemene score

9,0
Camera voldoet volledig aan de beschrijving en aan het bedieningsgemak via touch screen voor de vele extra functies. Lekker licht in gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjra Vermeulen 21-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Kunst in Open Tuin in Thorn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige beelden volle echte kleuren en makkelijk handteerbare camera ligt lekker in de hand welk de beelden ten goede kommen. Ook zijn lange accu tijd is zeer handig voor langere opnames zoals Kunst in opentuin of een carnavals optocht ect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurro 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC Everio GZ-R315

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk licht apparaat, makkelijk in de bediening, handzaam, kidsproof. Wat voor ons ook erg belangrijk is het onderwater filmen wat superleuk is en mooie beelden oplevert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elodie 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super article

Algemene score

9,0
Appareil photo super! Très bonne qualité d image!très bonne prise en main. Pas une très bonne qualité en basse lumière.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiksvriendelijk 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak

Algemene score

8,2
Onze eerste camera, maar dit is wat we er van voorstelden; klein, licht, gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit beeld en geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Esmeralda van Stiphout 05-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne film camera

Algemene score

8,0
We hebben vorige week deze film camera gekocht en wij zijn er erg tevreden over. Hij is erg makkelijk in gebruik en niet te groot. Ik kan hem makkelijk mee nemen in mijn tas.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van den Berg 28-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

Fijne camera

Algemene score

8,0
Deze camera is zeer gebruiksvriendelijk en ligt lekker in de hand. Het geluid is prima en het beeldkwaliteit goed. Erg fijn dat deze camera tegen water kan, hierdoor kun je leuke opnames in het zwembad of de zee maken. De film is gemakkelijk op de computer te zetten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Twan 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R315B

Algemene score

8,2
Erg handige en gebruiksvriendelijke camera.
Tot op heden geen negatieve punten ontdekt.
Bij aanschaf alleen de taal en tijd ingesteld vervolgs direct klaar om te gebruiken.
Eenvoudige menu's om instellingen aan te passen.
Erg goede zoom, ook de kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen Edel 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

handig in gebruik

Algemene score

7,5
de JVC camcorder is licht en praktisch in gebruik, Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over het apparaat, zeker als ik de prijs in aanmerking neem. Kortom een prima prijs/kwaliteit verhouding. Leuke en handige camera voor de kostprijs. Zeer mooie beeldkwaliteit en handig in gebruik.
Leuk om onder water te kunnen filmen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

John Houben 03-06-2016
  • Product maand in bezit

Everio GZ-R315B handige camrecorder

Algemene score

8,5
Ik heb het toestelletje nog niet lang en kan er nog niet zo veel over zeggen. Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over het apparaat, zeker als ik de prijs in aanmerking neem. Kortom een prima prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijk 27-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteit prima

Algemene score

8,3
Leuke en handige camera voor de kostprijs. Zeer mooie beeldkwaliteit en handig in gebruik.
Leuk om onder water te kunnen filmen.
klein nadeel: geen HDMI kabel aanwezig. In en uit zoomen is hoorbaar op der opname

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mascha 27-05-2016
  • Product paar weken in bezit

JCV Camcorder Everio

Algemene score

7,7
De camcorder Everio is makkelijk te bedienen en eenvoudig in gebruik. Heel prettig is het dat de camera waterproef is en tegen een stootje kan.
Fijn dat de camera klein is maar ik had wel moeite met het stil houden van mijn hand bij het filmen.
Dat is even wennen. Maar ik zou hem zo weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dickio 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

review camcorder

Algemene score

10,0
zeer degelijk.spannend en leuk. voor ons nieuw om ook onder water te kunnen filmen, zeer fijn in bediening. makkelijk monteren van filmpjes, duidelijk menu.zeer goede beeld en geluidskwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 18-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima camera met veel mogelijk heden

Algemene score

8,3
Deze camera kan onder water en is stof dicht ook is de kwaliteit van de video best goed.
Hij licht lekker in de hand en is eenvoudig te bedienen.

De kleine minpuntjes vind ik de spot focus deze is niet erg makkelijk om scherp te houden. vooral als je gaat zoomen is deze snel onscherp. verder werk alles zoals ik had verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvc 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede camera

Algemene score

9,0
goedeen fijne camera het is een scherpe camera met veel toepassingen en hij is waterdicht en kan tegen een stootje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 28-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie compacte camera

Algemene score

9,7
het is een gebruiksvriendelijke mooie compacte film camera. Mooi beeld en super dat hij water/stof/shock en vries proef is zodat hij in iedere situatie te gebruiken is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews