JVC GZ-E200BEU zwart

Beste deals -10% prijsdaling
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-E200BEU zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lambert1900 01-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
De camera is een compacte basiscamera met een goede beeld en geluidskwaliteit.
Hij is eenvoudig in gebruik en snel geleerd. Gemakkelijk aan te sluiten op computer en TV

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

cindy38 19-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
de jvc everio gz-200 is een mooie kleine video camera wij zijn er heel blij mee nu kunnen we lekker weer films maken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C.Sterrenburg 13-05-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Een erg fijne camera! Hij is voor ons om de kinderen te filmen en de vakantie's. Hij is gemakkelijk mee te nemen en is lekker ligt, en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Voor dagelijks gebruik een erg handige camera. Makkelijk in gebruik. Voor ons zit er alles op en aan. Ik zeg een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim1999 21-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Kleine camcorder met wel veel mogelijkheden en goede beeldkwaliteit. We hadden hem iets groter verwacht maar hij ligt zo wel lekker in de hand.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

swisset 21-04-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima camera met goed beeld en geluid, past lekker in de rugzak dus lekker meenemen.In vergelijking met mijn GVR3000 is deze everio camera een plus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eres49 17-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ligt lekker in je hand, is erg licht en gebruiksvriendelijk.
Ik heb er al leuke opname's mee gemaakt, zelfs bij schemer zijn de beelden goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Haverkamp 17-04-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Een fijne makkelijke te bedienen camera die ook voor binnen te gebruiken is. Is erg handzaam en het menu spreekt voor zich.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

natalis 10-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
zeer goede camcorder, touchscreen zeer mooi beeld toch zeer reactief, maar eenvoudig te gebruiken, stylus zou goed zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spoekje 26-02-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Lekker klein en licht in de hand. Filmt makkelijk en snel. Beeldkwaliteit erg goed en vooral ook in de donkere dagen. Alles blijft goed zichtbaar. Tasje me extra accu erbij is goed te krijgen en wel aan te raden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco19802012 03-02-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Ik had niet verwacht dat het zo'n mooi beeld op zou leveren apart. Start supersnel snel op, echt gewoon een top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toobart4u 31-01-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Voor het geld een erg fijne camera. Het beeld is mooi.. alleen het scherpstellen duurt af en toe even en in en uitzoomen maakt wat herrie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinalt 28-01-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Vooral het geluid is soms erg zacht. Foto's zijn onscherp bij weinig licht. Wel erg makkelijk in gebruik, ligt goed in de hand

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Woud 27-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prachtige camera met veel mogelijkheden voor een goede prijs. Makkelijk te bedienen en de beeldkwaliteit is echt goed. Mooie kleine camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike072 26-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een prima camera'tje voor de prijs. Ik denk dat er zeker betere zijn met mooiere kwaliteit, maar deze camera is echt hartstikke goed voor zijn geld. Gewoon scherp beeld op je HD tv, ook bij het inzoomen. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommie2013 07-01-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,7
Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het touchscreen scherm is een groot voordeel.
Groot zoombereik met behoud van beeldkwaliteit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonvanypenburg 07-01-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,2
goed apparaat voor dat geld. accu die bijgeleverd wordt is meer een thuisbrengertje (korte gebruikersduur, staat wel netjes in de specificaties aangegeven) en maakt aanschaf van een tweede accu noodzakelijk. tip: bestellen op ebay, 3000mAh voor 22 euro. gezichtsherkenning is handig, stelt daardoor mooi scherp op het juiste onderwerp. heeft wel moeite met scherpstellen bij weinig licht. camera is goed stil te houden en beeldstabilisatie werkt prima. meegeleverde software is houtje touwtje en zeker voor een beginner lastig te bedienen (gebruikerslijst? smart-lijst? topsnelheid?). handige agendafunctie, goed beeldoverzicht maar erg weinig vrijheden om iets zelf in te stellen. niet intuïtief: bijv. rechtermuisknop op de pictogrammen geeft geen mogelijkheid om clip-eigenschappen te tonen. in plaats daarvan moet je naar menubalk > scherm > info opvragen.
wat me het meest tegenviel is de truc van JVC om recensies te scoren. daarmee krijg je namelijk een jaar extra garantie. dus houd dat in je achterhoofd bij het lezen van de recensies!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Peeters 1966 05-01-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Mooie compacte camera. Nu een paar weken in ons bezit en geen moment spijt. Uitgebreide handleiding van internet gehaald en aan de slag met de vele mogelijkheden van deze camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd122222 29-12-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Een leuke camera voor een leuke prijs. Prijs kwaliteit is goed. De camera is zeer gebruiksvriendelijk. Beeldkwaliteit is prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Adrie.Mulder 27-12-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ik heb deze camera met de kerstdagen gekregen,en wat een verschil met mijn oude jvc dv camera.Deze camera maakt veel scherpere beelden en ook met kunstlicht valt mij het beeld niet tegen.Ook het gebruiksgemak van de camera is heel duidelijk en bij het aansluiten op de computer vraagt de camera zelf wat de bedoeling is.Ik ben zeer tevreden over deze mooie camera en kan de camera alleen maar aanbebevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ad 54 20-12-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
mooie kleine en handige camera ook zeer gebruiksvriendelijk jammer dat er bij de aflevering geen sd kaart bij is want je wil toch gelijk aan de slag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews