Philips Accents 6910860PH - Reviews

Specificaties
Type/soort
candlelight
Lichtkleur
helder
Kleur
grijs, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trance 03-01-2015

Mooie veilige lampjes

Algemene score

8,0
Mooie zachte en veilige verlichting. In de weekenden heb ik ze branden je moet ze wel vaak aan de stroom zetten want ze gaan niet zo lang mee. 1 nacht en dan de volgende dag weer aan de stroom.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

acdevries 07-10-2014

ideale verlichting. geeft direct sfeer

Algemene score

10,0
Ik heb het product al vaak cadeau gedaan en telkens zeer enthousiaste reacties zowel van ontvangers als van bezoekers.
Prettig licht, overal te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Eindhoven1978 22-07-2013

Prima product

Algemene score

8,0
De tondeuse doet het prima, alleen zijn de koppen wat onhandig te wisselen. Ondanks dat zowel de machine als de koppen af te spoelen zijn, zijn ze van binnen wat moeilijk te reinigen. Je kan niet goed IN de koppen waar de haartjes zich voornamelijk ophopen. De machine en de koppen blijven wel, ook bij langduriger gebruik, koel. Ze worden dus niet heet zoals bij andere tondeuses wel ooit het geval is.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Lijorija 21-07-2013

Prijstechnisch een goed apparaat

Algemene score

8,0
Wij hebben veel plezier van onze veilige candlelights Wihite set
Geen brandgevaar en lange batterijspanning voor dat het weer opgeladen moet worden.
Een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

sabr 21-07-2013

de tv is prima en de voet viel even tegen

Algemene score

10,0
de TV is goed ,alleen hebben we even een probleem met de
afstand bediening ivm keuzes maken met smart tv,maar de rest is hij prima
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Merel45 23-06-2013

Blij met CandleLights

Algemene score

8,0
Vind de lampjes erg sfeervol.
Jammer dat ze niet allemaal tegelijk leeg zijn. Een lampje is wel erg vlug leeg.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

sknerf58 23-06-2013

Product werkt goed op momenten dat het nodig is.

Algemene score

8,0
Het zijn handige lampjes die overal en altijd ingezet kunnen worden.
In een vorige serie is de oplader nogal snel kapot gegaan.
De hele zomermaanden had ik de lapjes niet gebruikt.
het design zou iets spannender kunnen.
Ik heb hier wel leuke ideeën over.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

herbert54 21-06-2013

zit er bijna echt uit en is ook bij droog weer in de tuin zeer sfeervol

Algemene score

8,0
geeft een leuke sfeer , ook aan tafel.
is ook voor buiten te gebruiken bij droog weer en
ook zeer sfeervol.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Ko26 17-06-2013

Uitstekend in gbruik.

Algemene score

8,0
De Candlelights doen waavoor zij zijn ontworpen. Wij zijn blij
met onze aankoop en gebruiken de Candlelights regelmatig.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Martje1949 04-12-2012

brand niet willen het niet doen

Algemene score

2,0
al twee keer om wezen ruilen in winkel maar na twee dagen opladen geen licht te zien puur een miskoop morgen maar terug brengen naar winkel en mijn geld terug vragen jammer maar dan maar geen sfeer licht
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Anoniem 09-11-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
gewoon een simpel goedwerkend setje voor weinig geld. het ''kaarsje'' flikkert wel wat daar moet je geen bezwaar tegen hebben. lange brandduur. ik heb enkele veel duurdere sets gehad maar deden het niet zo goed als deze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

paula100 11-10-2012

sfeervolle candlelights

Algemene score

8,0
Het staat erg leuk op tafel; het enige nadeel is dat 1 kaarsje na het opladen 1 dag eerder uitgaat dan de 2 andere kaarsen
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

johnleonard 22-08-2012

Goed alternatief voor kaarsen

Algemene score

8,0
Mooie slanke glazen met een warme, iets flikkerende, gloed, als alternatief voor kaarsverlichting.
Makkelijk op te laden en branden verschillende avonden op een batterijvulling.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Ferrie 20-05-2012

redelijke eigenschappen

Algemene score

6,0
Candlelights zijn leuk ik heb er drie jammer dat er een tussen
zit die er veel eerder mee stopt dan de andere twee
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

plver 20-05-2012

zeer veilig en gemakkelijk in gebruik;sfeervolle verlichting

Algemene score

8,0
sfeervolle verlichting, die eenvoudig op te laden is; bovendien zeer veilig in gebruik. Opladen duurt wel wat lang. Bovendien moet de verlichting na verloop van tijd steeds eerder worden opgeladen.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

pioen55 20-05-2012

gewoon super,en makkelijk

Algemene score

10,0
dit produkt voor mijn moeder besteld die zit in een bejaarden tehuis,voor haar makkelijk aan te zetten en geen brand gevaar.Ze heeft ze dag en nacht aan staan
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Bippie 20-05-2012

Heel gaaf en leuk om het te hebben voor de gezelligheid

Algemene score

10,0
Heel mooi en handig ik heb er een meegenomen naaar Zuid Africa en daar waren ze helemaal enthousiast en later nog twee opgestuurd

Ik vind het een prachtige uitvinding en ik ben er heel blij mee
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Anoniem 20-05-2012

Sfeer verhogend en gebruiksvriendelijk product

Algemene score

10,0
De lichtjes dragen bij een sfeer verhogende ambiance. Ongevaarlijk, reukloos en het bedienings gemak zijn een voordeel ten opzichte van waxine lichtjes
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

dennis1970 29-04-2012

Korte levensduur

Algemene score

2,0
Wij hebben dit product een jaar of 2 in huis. Na het een jaar niet gebruikt te hebben, doen de lampjes helemaal niets meer....
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Liberty1 11-10-2011

Leuk, handig en gezellig product.

Algemene score

10,0
Erg handig product, even schudden en je hebt gezellige kaarsjes branden. Als je ze iedere avond brandt, hoef je ze maar 1x per week op te laden.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Toon meer reviews