Philips Hue Starterkit, E27, wit - Reviews

8,9 Lees 6 reviews
Best Reviewed dec 2015 Philips Hue Starterkit, E27, wit
Best Reviewed december 2015
Specificaties
Type/soort
wifi lamp
Fitting
E27
Lichtkleur
warm wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

madsfedde 24-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Fantastisch product met vreselijk veel handige mogelijkheden. Een Philips Hue (starters) pakket is eenvoudig zelf te installeren, app downloaden en je kunt ermee aan de slag. Mooie verlichting, alle sferen mogelijk. Eenvoudig zelf uit te breiden met meerdere lampen (zowel color als white). Alles te bedienen vanaf je smartphone of tablet.

De lampen zijn erg zuinig en voor ieder moment van de dag kunnen timers ingesteld worden voor alle verlichtingen-sferen. Wel zo handig voor als je op vakantie bent en je wil je huis bewoonbaar laten lijken. Daarnaast is het ook prettig thuiskomen en de sfeerverlichting is vlak ervoor al aangesprongen. Ben nu ook erg benieuwd naar de kleurlampen van philips Hue. Dus er zal nog zeker een uitbreiding volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nan2015 22-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De Philips Hue is heel makkelijk te installeren: binnen een paar minuten kun je je lampen gebruiken. De app is prima: het is eenvoudig om in te stellen en het ziet er netjes uit allemaal. Een dagelijks programma is bijvoorbeeld zo ingesteld. Zit allemaal goed in elkaar dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
PipRog 21-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Lampen zijn goed en zeer degelijk. app is minder degelijk. ik heb ook bepaalde mogelijkheden zoal geofencing en andere programmeermogelijkheden nooit gevonden en dat is jammer want juist een groot voordeel van het systeem. Ook het wekken met de lampen gaat in een keer met groot licht en dat kan volgens mij een stuk subtieler

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Fingie 21-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Prima product waarmee je flexibel met licht kan werken. Met de telefoon/tablet is het eenvoudig om het licht in te stellen op de sterkte en kleur die je op dat moment wenst. Handig dat de lampen in normale fittingen passen.

De installatie was erg makkelijk. Basisstation aansluiten, lampen koppelen en werken. Er zat geen echte handleiding bij, maar dat was ook niet nodig. De app zegt precies wat wanneer te doen.

Het in-/uitschakelen op basis van geofencing is leuk, maar kan beter. Geofencing werkt op basis van de locatie van 1 persoon met als gevolg dat als die persoon vertrekt maar er nog anderen in huis zijn toch het licht uitgeschakeld wordt. Handiger zou zijn om deze functie te koppelen aan meerdere gebruikers.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
thefastturtle 21-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Gewoon een prima product. Makkelijk te installeren en daarna makkelijk in gebruik. Nadeel is dat iedereen in huis er eigenlijk gebruik zou moeten maken via de app. Wel prijzig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ray 21-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudig aan te sluiten en gemakkelijk in gebruik.
De bridge is mooi vorm gegeven, dus deze is ook in het zicht te plaatsen.
Ik heb gelijk een afstandsbediening aangeschaft zodat je niet afhankelijk bent van een tablet of telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend