Inventum VST401W

Specificaties
Model
staande ventilator
Vermogen
40 watt
Automatisch oscilleren
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VST401W op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tjeerd 21-10-2019
  • Product gekocht

InventumVST401W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Mijn beste aankoop tot nu toe. Hij is nagenoeg stil ideaal voor in de slaapkamer tevens heeft hij een formidabele blaaskracht. Ik heb er daarom gelijk drie aangeschaft. Hier hoef je geen peperdure airco voor te kopen. Dit is echt een hele goede aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede blaaskracht

Minpunten

  • Niet aanwezig

Reageer

Kerkman 01-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Gekocht nadat de motor van de vorige ventilator ermee ophield. Eerst een beetje huiverig vanwege de hogere prijs, maar zeker geen teleurstelling. Voor de prijs die je betaald, krijg je goede kwaliteit terug in de stevige voet, het goede materiaal maar ook een mooi design. De ventilator werkt naar behoren, is makkelijk in elkaar te zetten en zorgt voor een fijne bries om de ruimte mee te ventileren, zelfs op de laagste stand.

Pluspunten

  • Mooi design, glanzend wit
  • Stevige voet
  • Goede kwaliteit-prijsverhouding
  • Fijne bries, zelfs bij de laagste stand
  • Fijn formaat, past overal

Minpunten

  • Niet erg goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ld 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt enorm tegen

Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

5,0
Ik heb deze ventilator gekocht nav de reviews hier. Maar jeetje wat valt hij tegen. Ik herken de punten in de andere reviews totaal niet. Hij maakt bijv erg veel herrie, ook op de laagste stand. Heb navraag gedaan bij Inventum over het geluid niveau (stond nl niet in handleiding) en het geluidsniveau is 67db!! Dat is veel meer dan de gemiddelde ventilator. Maar ook de blaaskracht valt enorm tegen. Als je er 1,5 meter vanaf zit voel je vrijwel niets.

Pluspunten

  • Ronde voet
  • Prijs

Minpunten

  • Geluid
  • Blaaskracht

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marijke Stam 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig, stabiel en nagenoeg geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Na vergelijking energieverbruik, prijs/kwaliteit en reviews gekozen voor dit product. Vandaag gelukkig ontvangen en de wind blaast door het huis. Met een temp. van 31 graden geen overbodige luxe.
Ik en de kinderen zijn er heel blij mee

Pluspunten

  • weinig decibellen
  • staat zeer stabiel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schippers 06-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klant is zeer positief

Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Het product is stil, heeft verschillende standen en heeft een strak design. De ventilator gebruiken wij bijna elke dag en doet het perfect.

Pluspunten

  • Stil
  • Verschillende standen
  • Strak design
  • Sterke bouw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In hoogte verstelbare ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Een heerlijk verkoelende in hoogte verstelbare ventilator met diverse standen. Voldoet aan alle verwachtingen tijdens de warme dagen.Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Zo goed als Geruisloos
  • In hoogte verstelbaar
  • Diverse standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Vries. 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Ventilator voldoet aan alle verwachtingen,is geluidsarm,en simpel te monteren en koeling op afstand voelbaar, zeker op stand drie,prima produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie van der Ven 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische verkoeling met de Inventum VST 401 W. PERFECT.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

9,0
Bloedheet en toch heerlijke verkoeling in huis. Bij 25 graden een heerlijk koel windje. Ik ben niet bang voor nog betere zomers!!! Een prachtig ontworpen apparaat, heerlijk stil en praktisch in gebruik. En dat voor die prijs. Had ik jaren eerder aan moeten schaffen. Bovendien vind ik Inventum een zeer vertrouwd merk, dus heb ik alle vertrouwen in de toekomst met deze ventilator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd Wilman 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum VST401W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Heb na een paar slechte ventilator's deze Inventum VST401W ventilator gekocht bij BCC. Kort gezegd geweldig apparaat.

Pluspunten

  • mooi en stabiel design
  • goede en koele blaas kracht al in stand 1
  • zeer stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Mello 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig slapen na je nachtdienst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST401W

Algemene score

10,0
Ik vindt het een heel prettige statiefventilator. De prijs is prima in verhouding met het product. De ventilator heeft een mooi strak design. Het in elkaar zetten van de ventilator is heel eenvoudig. De drie verschillende snelheden zijn makkelijk te bedienen , ook de hoogte instellen gaat makkelijk. Omdat de ventilator niet zwaar is kun je hem eenvoudig verplaatsen en kun je hem in verschillende ruimtes gebruiken. De ventilator is ook stabiel. De ventilator veroorzaakt een prettige luchtstroom.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Licht in gewicht maar wel stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer