Inventum VVW6023AS

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
Geluidsniveau
47 dB
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW6023AS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edy 26-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect

Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

9,0
voldoet aan mijn verwachtingen, heb reeds andere toestellen van dit merk, dit voldoet volledig aan wat ik zocht
ik heb lang gezocht en vond dit het beste bij ons passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Huizinga 01-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

9,0
Nu twee weken in gebruik, machine doet, waarvoor hij is aangeschaft. Alleen het instellen van het zout en glansmiddel was even de handleiding goed lezen, maar ook goed te doen uiteindelijk.

Pluspunten

  • Mooi strakke uitstraling
  • Stil
  • Ruime keuze wasprogramma's
  • Droogresultaat erg goed

Minpunten

  • Mist een ledscherm voor instellingen
  • verder niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjannie Leeyen 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed uit, prijs kwaliteit erg goed! Simpele bediening, doet waar die voor staat! Netjes afgeleverd en installeert.

Pluspunten

  • uitstraling
  • simpele bediening
  • alle rekjes gewoon vastzitten

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heidi 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en makkelijk in het bedienen. Kunt het programma ook op aangegeven tijd laten draaien. Maakt goed schoon.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Genoeg ruimte voor de vuile vaat
  • Tijd instellen wanneer de machine gaat draaien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijne vaatwasser voor keurige prijs! 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en mooie machine voor leuke prijs!

Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

10,0
Mooie vaatwasmachine met voldoende mogelijkheden en overzichtelijke bediening en het resultaat: schoon en droog is je vaat! En .... de prijs is prima!

Pluspunten

  • voldoende programma keuze
  • overzichtelijke bediening
  • mooi design
  • prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • niet gevonden ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EdRW 03-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

9,0
Heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vaat ziet er stralend uit, machine is stiller dan ik dacht. Mooi apparaat dat zeker doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Prijs-/kwaliteitverhouding
  • Werkt super

Minpunten

  • Vakje voor vaatwastablet werkt niet altijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser in mooie chroomuitvoering. Makkelijk te bedienen. Alles wordt keurig schoon en droog, ook aangekoekte pannen. Prima ECO-programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Groen 25-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak design, mooie programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

8,0
Een goed werkende vaatwasser die er ook nog strak uit ziet. Helemaal blij mee! Hij maakt alles goed schoon en droog en blij met het ECO programma.

Pluspunten

  • Strak design
  • Startuitstel
  • Diverse programma's

Minpunten

  • Geen resttijd van een programma zichtbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect was en droog resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW6023AS

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat voor deze prijsklasse, Mooi modern design. Perfect was en droog resultaat, zelfs kunststof vaat komt droog uit de machine. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • perfect wasresultaat
  • perfect droogresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer