Siemens SN235I03EE

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
48 dB
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens SN235I03EE op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. Docter 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

10,0
Wast schoon,stil en zelfs mijn oude servies is veilig in deze machine.
Heel blij met de besteklade, bestek ligt vrij en wordt beter schoon dan ineen mand.☺ SUPER.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Besteklade

Minpunten

  • Nog helemaal geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mellie 01-07-2019

Heel fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine nu iets meer dan een week in huis en ik ben heel tevreden.
Mijn oude machine was wat ouder, nu heb ik verschillende programma's waar ik uit kan kiezen. Vooral de Eco stand en de halve lading stand zijn een prima aanvulling. Mijn vaat word ook heel mooi schoon en droog, dit is echt een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mellie 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie toevoeging aan het huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

8,0
Dit fijne apparaat is vandaag geleverd en uiteraard ook meteen in bedrijf gesteld daar ik nog het een en ander aan vaat had staan na het overlijden van die ouwe. Het aantal programma's is ijn, zo kun je kiezen of je de eco stand wil gebruiken of de stand voor een halve lading. Ook kun je een kort programma kiezen voor als je haast hebt, denk daarbij aan een verjaardag waarbij je tussendoor ladingen vaat moet doen. Hij is ook een stuk stiller dan mijn oude vaatwasser al was die hoogbejaard dus misschien is mijn vergelijking mis.
Hij doet het goed dus ik heb op deze korte termijn nog niet veel aan te merken.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Genoeg programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har Maurits 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

9,0
Het is een mooie vaatwasser om te zien. Daarnaast is hij stil en maakt de vaat goed schoon. Aanrader

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Maakt goed svhoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aleks 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en stil apparaat

Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

9,0
Product oogt chique. Heeft een display aan de voorkant voor informatie. Is verder stil en het resultaat (schone vaat) is goed. Materialen van de vaatwasser voelen degelijk aan.

Pluspunten

  • Kwalitatief degelijk apparaat

Minpunten

  • Kleurcombinatie past niet in elke keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stille vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

9,0
Het is een mooie vaatwasser om te zien naast mijn zilvere koelkast. Hij is stil en makkelijk in gebruik. Heeft ruime rekken en een mooie bestek lade. Het enige nadeel is dat ik de nieuwe geur er slecht uit krijg waardoor hij een aparte geur geeft en dit soms overbrengt op de glazen daarom nog net geen 10.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiks vriendelijk
  • Besteklade
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Rare nieuwe geur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heel goed 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij doet heel goed geen lawai en genoeg ruimte voor bestek .

Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

10,0
Hij doet meer dan mijn verwacht en hij heeft aparte ruimte voor bestek. Snacht hij heeft een rust program en veel meer door de taal problem ik kan niet goed en gramatica schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDH 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeeer tevreden

Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

9,0
Nog nooit een Siemens vaatwasmachine gehad maar tot nu toe zeer tevreden. Hij is heel stil en wast mooi schoon. De vaat komt er ook mooi droog uit.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Komt er droog uit
  • Wast schoon
  • Handige bestek la

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. Vos 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

9,0
prima vaatwasser. wast zeker naar behoren, schoon. fijne diverse programma`s.
materiaal van bijv. deur lijkt kwetsbaar [voelt licht aan], maar tijd zal het leren.
vooralsnog dik tevreden.

Pluspunten

  • diverse programma`s
  • tijdindicatie

Minpunten

  • materiaal lijkt kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Héél schoon en héél stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

10,0
Ik ging verhuizen dus had ik een nieuwe vaatwasser nodig. Mijn vorige was ook een Siemens en op mijn werk hebben we er ook één, dus voor mij was er geen twijfel. Het moest weer een Siemens worden. Nou ik heb geen spijt. Zo stil, schoon en zuinig is deze vaatwasser. Ik zou het iedereen aanraden. Hier krijg je geen spijt van.

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • zeer zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E MANGELAARS 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

9,0
IK HAD HIERVOOR OOK EEN SIEMENS VAATWASSER, DIK TEVREDEN DUS DAAROM NU WEER SIEMENS GEKOZEN,NOOIT GEEN PROBLEMEN!!
NA 11 JAAR ZEER INTENSIEF GEBRUIK ZEKER DAGELIJKS SOMS 2 KEER PER DAG , IS HET EEN GOED BETROUWBAAR MERK . GA ER VAN UIT DAT IK ER WEER ZOVEEL GEMAK AAN BELEEF MET MIJN NIEUWE VAATWASSER, ZEKER MET VERSCHILLENDE KEUZES AAN TE PASSEN VIA WASPROGAMMAS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chanice 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

10,0
Erg mooie vaatwasser voor een top prijs. Maakt niet veel geluid. Makkelijk te bedienen en fijne aparte besteklade.

Pluspunten

  • uitstraling
  • prijs
  • weinig geluid
  • tijdvenster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freestyler 30-12-2017

Apparaat voldoet boven verwachting

Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Algemene score

10,0
Onze vorige Siemens vaatwasser had na jaren (lees 8 jaar) trouwe dienst de geest gegeven. Stuurmodule kapot. Kosten hoger dan dagwaarde. Dus een nieuwe aangeschaft. Gelet op de goede ervaringen, weer een Siemens. En deze voldoet tot nu toe boven verwachting. Degelijk, makkelijk te bedienen, duidelijke handleiding. Bovendien is dit model, ten opzichte van ons vorige exemplaar, zodanig doorontwikkeld dat ie zuiniger met stroom en water is en stiller. Deze hebben wij bovendien genomen in de kleur zilver (pas beter bij de rest van de apparaten in onze keuken). Tot slot is de prijs/kwaliteitsverhouding gewoonweg super te noemen. Je krijgt veel waar voor weinig geld. Daar kan de concurrentie een puntje aan zuigen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer