Bosch SMS25AW00N

Best Reviewed jun 2019 Bosch SMS25AW00N
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
Geluidsniveau
46 dB
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SMS25AW00N op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Fluisterstil, goed en glanzend schoon! Ben er nu al verliefd op. Mooie indeling, voor pannen kun je de rekken laten zakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Jacobi 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display ,droogt goed, fijn bovenrek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

8,0
Duidelijke display , droogt goed, fijn boven rek, tijd instelbaar . Voldoet aan mijn verwachtingen, goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • tijd instelbaar
  • Duidelijke display
  • droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nieuws Brieven 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Vaatwasser SMS25AW00N

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Na vijftig jaar met de hand afwassen, gezwicht voor een machine. Fantastische aankoop, had ik cveel eerder moeten doen

Pluspunten

  • wast goed schoon, met half all-in-1 blokje
  • stil
  • veel programmakeuzes
  • weinig waterverbruik
  • tip: beste schoonmaakmiddel is Lidl all-in-1

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn1971 04-10-2017

Zuinige en goede afwasmachine

Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

10,0
Deze wasmachine was de enige in zijn prijsklasse met het energielabel A++, wat hem erg aantrekkelijk maakt. Maar hij is ook gewoon gemakkelijk in de bediening en goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ineke 01-10-2019
  • Product gekocht

Ook na 6 maanden gebruik nog steeds erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

10,0
Nu na 6 maanden gebruik nog erg tevreden. Mijn eerdere review over dit produkt klopt ! Makkelijke bediening. Er is een goed keuzemenu maar wij gebruiken het meest de spaarstand. We hebben met geen enkele wasbeurt hoeven denken 'hmm dit had even zwaarder gewassen moeten worden'. Dan is het oké toch?

Review 13-06-2019:
Na 19 jaar al onze Bosch vaatwasser te hebben gehad opnieuw voor een Bosch gekozen! Het merk schept verwachtingen 😊 gezien de lange levensduur van onze vorige. We hebben gekozen voor een A++. Nu bijna een week in gebruik. Voorspoelen niet nodig, kurkdroog en ècht zonder restjes er uit! Zuinig in energie én water!

Pluspunten

  • Stil
  • Erg schoon
  • Zuinig

Reageer

fc wierda 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

7,0
voldoet aan de verwachting de rekken zijn niet zo stevig als van mijn vorige bosch machine verder goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E Schijffelen 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte vaatwasser voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

10,0
Na 14 jaar een Siemens vaatwasser,toe aan een nieuwe uitdaging,welke wij denken te vinden in de Bosch SMS25AW00N.
Wat de machine betreft heeft hij de eerste vaat droog,schoon en energiezuinig afgeleverd
Hij doet er wel langer over dan mijn oude machine maar verbruikt door zijn nieuwe motor zonder koolborstels minder energie en water en is stiller

Pluspunten

  • Prijs
  • Droogresultaat
  • Laag Energie en water verbruik

Minpunten

  • mis de wijnglas steunen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

.Tilly in `t Zandt 08-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser Bosch. Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor dit product omdat ik 50 jaar ervaring heb met het merk Bosch.Uitstekende machine weer de (vaat
wasser)die uitstekend z`n werk doet en de vaat er glansrijk uitkomt.Gezien mijn leeftijd en de huidige techniek is de Bosch vaatwasser eenvoudig en goed te bedienen.Zeer goede prijs kwaliteitverhouding en zeker niet te duur.
Een cijfer 9 de vaat is echt schoon,goed droog en een eenvoudige zeer goede machine met 5 programma`s.Weer een topper in huis van Bosch die zorgt voor heel veel gemak.

Pluspunten

  • wassen en drogen tijden en bediening
  • Prijs/kwaliteit erg goed en niet duur
  • uitstekende machine
  • Zeer goede ervaring
  • goed/uitstekend

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lois 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie kwaliteit vaatwasser, niet duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

8,0
Heb m gekozen vanwege energiebesparing (A++). goeie kwaliteit(stevig!), veel ruimte en goeie indeling.
Zelfs mn Extra Large dinerborden passen er makkelijk onderin. Bij n aantal andere vaatwassers lukte dat niet.
Je hoort m ook nauwelijks, wat erg fijn is aangezien ik een open keuken heb.
Daarnaast ben ik er achter dat de vaat nu schoner is dan bij mn vorige(ook n Bosch, die overigens meer dan 12jr mee is gegaan). Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Goeie indeling
  • energiebesparend
  • verschillende programma's, o.a. een snelprogramma
  • niet duur

Minpunten

  • nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege prijs-kwaliteit, voldoet helemaal! Machine heeft een strak design, gebruiksvriendelijk, zuinig en stil genoeg!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Voldoende programma's
  • Extra programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Tanyildiz 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwde wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Op papier is het een zeer indrukwekkende machine, vooral vanwege de huidige prijs. Op dit moment kost de machine met cashback enkel 319,- euro via Veiligkopen.nu. Op het moment zie ik een betere deal nergens staan. Zeer ruim met een gebruiksvriendelijke indeling. Ideaal qua afmetingen en laadvermogen. Aanrader!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Zeer ruim
  • Goede afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Verbeek 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ik raad deze vaatwasser aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
mooi stil en en goed kwaliteit, wast schoon en droog voor een mooie prijs, ik ben zeer tevreden over deze vaatwasser.

Pluspunten

  • stil
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JHart 03-06-2019

Wat een luxe deze vaatwasser!

Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

10,0
Heel fijne vaatwasser, de stilte, scilent functie is een verademing! Vooral wanneer je enorm snel overprikkeld bent
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dennis 20-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser, goed was resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

8,0
Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, goed wasresultaat, kan veel vaat in, super stil tijdens het wassen

Pluspunten

  • stil
  • goed was resultaat
  • kan veel in, goede indeling

Minpunten

  • onderste rek kiept bij vullen/legen voorste vol
  • deur kan je niet op een kier van 10 cm open laten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Blom 09-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch, onze trouwe vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Apeldoorn, 9-3-2019.
Toen onze vaatwasser het begaf stond meteen vast dat het wéér een Bosch moest worden: de vorige had namelijk al meer dan 30 jaar zijn werk betrouwbaar en uitstekend verricht! (zij het dat we hem gemiddeld 2x per week gebruikten - SMS 2102/00, aangeschaft in 1988).
De opvolger moest eenvoudig te bedienen zijn. Toeters en bellen hoefden voor ons niet. We kozen type SMS25AW00N. Hij is 'fluisterstil', doet wat we verwachten en ook nog voor een heel redelijke prijs. Wij rekenen op zeker 25 jaar trouwe dienst … (wij zijn dan honderd).

Pluspunten

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Duitse kwaliteit

Minpunten

  • Eco programma duurt lang - ook de nacht duurt lang

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 27-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil & schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Zeer stille ruime machine tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te bedienen en toereikende instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk instelbaar

Minpunten

  • nog geen minpunt tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

petra 18-02-2019

Goede vaatwasser voor aantrekkelijke prijs

Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser voldoet aan onze eisen. Hij wast goed schoon en is erg stil.
Fijn dat de hoogte instelbaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke 18-02-2019

Fluisterstil!

Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

10,0
Heel fijne vaatwasser, je hoort hem nauwelijks. Ruim van binnen.
Hopelijk gaat deze ook 10 jaar mee, net zoals mijn vorige Bosch vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Charl 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bijzonder stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

9,0
Wast fantastisch goed schoon, erg stil en energiezuinig. Voldoende instellingsmogelijkheden en vooral erg makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JH 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

BOSCH SMS25AW00N

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SMS25AW00N

Algemene score

8,0
Een vaatwasser die ik aanbeveel. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt voor een perfecte schone vaat. Met een A++ label is hij zeer energiezuinig en heeft weinig geluid.

Pluspunten

  • Schoon
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Soms is de vaat nog nat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer