Siemens iQ300 SN235W00AN

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
48 dB
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 SN235W00AN op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

miede013 22-04-2019

Echt een SIEMENS

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

8,0
Natuurlijk kochten we opnieuw een SIEMENS vaatwasser, nadat de vorige het na vele, vele jaren had begeven en we wel iets nieuws wilden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dick55 02-12-2018

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

8,0
Vorige maand gekocht en geen spijt. Doet wat een een vaatwasser hoort te doen.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chiel 20-08-2018

Goede vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser was stuk, we hebben een nieuwe gekocht en zijn voor deze siemens gegaan, deze vaatwasser is een stuk stiller dan die we hiervoor hadden. Wat natuurlijk zeer prettig is, installatie ging ook snel en makkelijk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Emile 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

10,0
Zeer stille vaatwasser, zeer tevreden over het wasresultaat.
Kortprogramma van 60 minuten voor " normale" vuilgehalte.
Meerdere verkorte programma's mogelijk

Pluspunten

  • stille machine
  • kort programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SN235WOOAN 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

8,0
Het is een erg goede product en het product werkt lang mee het is van een erg goede kwaliteit en is erg fijn om naar te kijken

Pluspunten

  • Erg goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 29-05-2018
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk te bedienen, ziet er mooi uit, zelfs voor dagelijks gebruik is het ideaal, we wonen met z'n tweeen en met een kleine bestuderen van de handleiding, en na alles aangesloten te hebben, draait ie naar behoren en is ook best stil

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • minder ruimte dan m'n vorige

Reageer

Biemla 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

8,0
Erg handige vaatwasser met een verkorte programma van een uur. Dit is voldoende voor een schone vaat! Erg blij er mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 65 10-09-2017

Perfect schoon en heeeeel weinig geluid. Prima de

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

10,0
Onze eerste Siemens vaatwasser. 1 week geleden gekocht. Wat een pret. Keurig schone vaat en geluidsarm.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fatje 24-07-2017

Wast niet helemaal schoon

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN235W00AN

Algemene score

6,0
Ik heb deze vaatwasser nu bijna twee maanden, hij droogt alle vaat heel goed, maar wast niet helemaal schoon helaas
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer