Siemens SN46P530EU - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Siemens SN46P530EU
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Energieklasse
A++
Geluidsniveau
44 dB
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lily Korrel 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Wast goed schoon, programma's zijn duidelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon, programma's zijn duidelijk, is behoorlijk stil. Indeling is prima. Heel af en toe oppoetsen met HG RVS snelglans en je ziet geen enkele vingerafdruk meer!
Display qua resterende tijd is ietwat onduidelijk van dichtbij.

Pluspunten

  • wast heel goed schoon
  • programma's zijn duidelijk
  • is behoorlijk stil
  • blijft mooi met rvs snelglans
  • indeling machine is prima

Minpunten

  • display qua resterende tijd is wat onduidelijk
  • wijnglashouder neemt veel ruimte in (optioneel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astiti 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasmachine makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op een dag ging mijn vaatwasmachine stuk,
toen huilde ik mij een ongeluk.
Alles handmatig afwassen en dat kost zoveel tijd,
iets dat ik veel liever vermijd.
Maar op een koude winterdag kwam deze Siemens voorbij,
hij was snel geïnstalleerd en dat maakte me blij.
Wassen, spoelen en drogen,
met een stil geluid en zuinig vermogen.
Hij is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens goed uit,
de aanschaf van deze Siemens is dan ook een goed besluit!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede vaatwasser 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Stille vaatwasser, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
A++ apparaat voor een goede prijs, weinig geluid, ruim van binnen en makkelijke bediening en installatie

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Makkelijke montage
  • Ruim van binnen
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karo 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Het instellen is goed te doen en is duidelijk omschreven in de overzichtelijke handleiding. De machine is zeer stil en wast super schoon! Eenvoudig te bedienen en een ruime keuze aan programma's. Een strakke machine met een mooi en vlak bedieningspaneel.

Pluspunten

  • stil
  • erg schone vaat
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

chris 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
lekker stil, droogt goed, alles wat je mag verwachten van Siemens.
hiervoor een Miele, maar deze is toch echt beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stille vaatwasser met energieklasse A++
Flexibele indeling van de wasladen en veel wasprogramma's

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • veel programmas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jack 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vaatwasser met een strakke uitstraling. Wij zijn zelf oude vaatwassers gewend. Deze vaatwasser is voor ons bijzonder stil wat erg prettig is in een open keuken. De vaat wordt goed schoon. De rekken staan stevig in de vatwasser, we ondervinden geen gewiebel of wieltjes die uit hun spoor trekken (dit was bij de oude vaatwasser wel het geval). We hebben de vaatwasser net in gebruik, dus nog geen manden ervaring met de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan SvS 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving. Duidelijk bedieningspaneel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat. Superstil. Gemakkelijke voorinstellingen door de duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook de bediening is, door het overzichtelijke bedieningspaneel, erg gemakkelijk en intuïtief.
Het is ons derde Siemens apparaat en aangezien de wasdroger en wasmachine (beiden geen Siemens) al erg oud zijn zullen wij, als de boel is ingestort, zeker een Siemens nemen. Zuinig in gebruik. En, erg stil. Zeer tevreden dus

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Indeling
  • Fluisterstil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en duidelijke instructies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend design en zeer duidelijke uitleg hoe men het product moet bedienen en gebruiken. Je hoort het product bijna niet

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BG39 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser Siemens SN46P530

Algemene score

8,8
wasresultaat is prima en vaat is goed droog
Bij de mogelijkheden had ik nog graag 1/2 lading gezien
gebruiksgemak duidelijk en volledig toetsenpaneel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer