Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN25L201EU

8,7 Lees 28 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens iQ300 SN235W00AN

Energieklasse
A+
Geluidsniveau
48 dB
Maximale belading
12 couverts
Siemens iQ300 SN235W00AN

AEG F55500W0

Energieklasse
A+
Geluidsniveau
49 dB
Maximale belading
12 couverts
AEG F55500W0

Inventum VVW6020A

Energieklasse
A++
Geluidsniveau
49 dB
Maximale belading
12 couverts
Inventum VVW6020A
8,9 (7)

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 08-02-2017 Product paar maanden in bezit

Minder enthousiast

Algemene score

6,0
Na de vaatwasmachine zo'n 3 maanden in gebruik te hebben loop ik steeds vaker tegen mijn eerder opgegeven minpunt aan. Dit is het onderrek. Deze kan niet anders dan met een klap/bonk naar buiten gehaald worden alsof hij over een rand moet. Dit geldt ook voor het terug erin schuiven met gevolg dat servies heel kwetsbaar is. Ook gaat hij bij ons snel van de rail af.

Om de vaat echt goed schoon te maken, ondanks dat ik deze altijd vooraf handmatig afspoel, is het langste programma nodig. Bij het korte programma is niet altijd alles schoon en bovenop de kopjes/mokken zeker niet droog.

Pluspunten

  • Schoon bij volledig programma

Minpunten

  • Onderrek komt met harde bonk naar buiten
  • Vaat alleen volledig schoon bij maximaal programma
  • Bovenop de mokken blijft nat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kasana 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne machine die goed schoon wast en de vaat mooi droogt.makkelijk bedienbaar door de knoppen.het programma voor een party is erg fijn

Pluspunten

  • Variabele snelheid

Minpunten

  • Geen bestekla

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Otto 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens SN25L201EU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer stille vaatwasser en droge vaat bij einde programma.
Duidelijke handleiding.
Zeer snelle reactie ook van Customer Care bij vraag. De volgende werkdag reeds antwoord.
Minpunt is bij belading vooraan onderste korf dat bij het naar buiten trekken de korf naar voren kantelt door het gewicht van borden als de korf enkel van voren beladen is.

Pluspunten

  • Stille vaatwasser
  • Handleiding
  • Customer Care Siemens

Minpunten

  • Geleiding onderste korf

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mw. N. Flooren 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Slimme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met 3x druk op de knoop de vaat schoon! Ideaal, de vaatwasser regelt zelf de temperatuur en de duur van het programma, afhankelijk hoe vuil de vaat is. Dit is voor mij erg makkelijk. Hoop er nog jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carina Peixoto 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heel stil en zeer uitgebreid programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat, heel stil en zeer uitgebreid programma's. Zuinig en maakt goed schoon. Super prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry de Jong 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

De Siemens SN25L20EU koop je bij BCC.nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afgelopen vrijdag 23 december, na even Google geraadpleegd te hebben, gekozen voor de Siemens afwasmachine type SN25L201EU en de aankoop te doen bij BCC.nl, omdat deze vrijstaande afwasmachine goede reviews opleverde en met A+ energiezuinig is en BCC.nl met € 349,00 inclusief gratis thuisbezorgen het goedkoopste bleek.
Daarnaast verdient BCC.nl een compliment voor het snelle thuisbezorgen, omdat de afwasmachine de volgende zaterdagochtend (de dag voorafgaand aan Kerstmis) al werd afgeleverd. En niet tot de deur, maar voor de 80ers tot op de juiste plek in de keuken.
De afwasmachine wordt geleverd met een waterstop, die snel en gemakkelijk aan te sluiten blijkt. Het instellen van de afwasmachine is kinderlijk eenvoudig en de eerste afwasresultaten leveren een muisstil resultaat en een schone droge afwas op.
Siemens doet er bovendien met een gratis pakket, bestaande uit 60 Finisch Quantum vaatwastabletten, 4 Schott Zwitserland wijnglazen en een Siemens glashouder t.w.v. € 79,95 een welkom extraatje bij.
Kortom: de Siemens SN25L201EU en BCC.nl zijn een prima koppel, welke ik bij iedereen kan aanbevelen...

Pluspunten

  • Complete vrijstaande afwasmachine
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Muisstil
  • Afwast prima schoon en droog
  • Bij BCC.nl de goedkoopste en prima bezorgservice

Minpunten

  • Absoluut geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede ruime vaatwasser

Algemene score

9,0
Het is een goede, redelijk stille vaatwasser. En toch zuinig in gebruik van stroom en water en met voldoende ruimte om alles wat ik wil wassen erin te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samantha 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie, goede vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top product! Hij is licht en dus makkelijk te sjouwen. Super makkelijk te installeren. En heel gebruiksvriendelijk. Zelfs mijn man kan hem makkelijk gebruiken! Hij droogt goed en maakt onze vaat mooi schoon. Vaatwasser gaat vanzelf uit nadat het programma is afgelopen en scheelt dus een hoop energie. Zeker een goede aankoop en aan te raden product.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Bovenste la in hoogte verstelbaar
  • Energie zuinig
  • Licht

Minpunten

  • Maakt in het begin beetje lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wehkampje 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi groot model met verstelbaar bovenrekje. Maakt weinig lawaai en droogt goed. Zelfs met het half uur programma wordt niet te vieze vaat mooi schoon.

Pluspunten

  • Verstelbaar bovenrek
  • Kort programma mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans50 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor de prijs is het een goed apparaat werkt simpel wast uitstekend schoon makkelijk in gebruik en maakt weinig lawaai

Pluspunten

  • weiniglawaai
  • wast schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stanlytookie 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte machine

Algemene score

8,0
We hebben deze vaatwasser nu een maand en we kunnen al niet meer zonder. Hij maakt perfect schoon en droogt perfect zodat je je glazen gelijk weer terug in de kast kan zetten. Je hoort hem verder ook totaal niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suleyman Bostanci 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk, goede kwaliteit, genoeg opties,mooi in prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Product heeft een hele mooie uiterlijk, het heeft genoeg opties wat iedereen kan gebruiken. Het maakt erg weinig geluid wat heel goed is. Voldoet aan zijn verplichtingen, werkt perfect. Het is zuinig en goed in prijsverhouding, dus waarom zou je het niet nemen? Ik heb tot nu toe nooot problemen gehad met Siemens. Altijd kwaliteit geleverde producten. Het is allemaal perfect.

Pluspunten

  • Bijna geen geluid
  • Goede kwaliteit
  • Voldoet aan verplichtingen
  • Stevig
  • Prijsverhouding is erg goed

Minpunten

  • Ik heb er geen minpunten voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muriëlle 07-12-2016

Goede wasresultaten en goede droogresultaten! Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat, alleen wel lastig om diepe borden goed achter elkaar te kunnen zetten. Maakt behoorlijk wat geluid. Verder super prijs kwaliteit verhouding, echte aanrader

Pluspunten

  • Goede wasresultaten
  • Goede droogresultaten

Minpunten

  • Maakt veel geluid tijdens wasprogramma
  • Lastige diepe borden achter elkaar te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel stil en zeer uitgebreide programma's. Zuinig en maakt goed schoon.
Zeker aan te raden. Mede door de service van Siemens en de garantiebepalingen die aangeboden worden.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jim 01-12-2016 Product paar weken in bezit

uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een fijne en vooral stille machine, zeer vriendelijk in gebruik, makkelijk bedieningsgemak. oftewel niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anja 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding. gemakkelijke bediening, goede wasresultaten. Verder een niet te hard geluid als de machine draait. Aanrader!

Pluspunten

  • simpele bediening
  • tijdindicatie
  • bestekbak uitneembaar

Minpunten

  • niey

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Goed wassende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser reinigt en droogt prima ook met de variospeed waardoor programma maar 1,5 uur duurt.
Grootste nadeel is dat de onderste lade snel ontspoort

Pluspunten

  • kort programma
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Onderste lade ontspoort snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens vaatwasser 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een perfecte keuze die ik gemaakt hebt!Een zeer uitgebreide machine met duidelijk aanzicht qua bediening!!Heb uiteraard eerst de beschrijving goed gelezen en de machine goed geïnstalleerd.Hij werkt echt naar behoren!Ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Droogt heel goed!

Minpunten

  • Geen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils Bootsman 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser: Siemens SN25L201EU: Ontzettend tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben meerdere vaatwassers gehad van meerdere merken, echter de Siemens steekt er met kop en schouders boven uit! We hebben een gezien met 4 kinderen en de vaatwasser wordt minimaal 1 keer per dag gebruikt maar vaak ook 2 keer. Bediening is heel makkelijk en voor ons precies de instellingen die we gebruiken (starttijd uitstellen, eco, intensief, automatisch, soms een kort programma of alleen spoelen). Resultaat is bijna ongelofelijk, beter dan al die andere vaatwassers. Verder is de vaatwasser heel erg stil, persoonlijk vind ik dat belangrijk. Ik denk niet dat er voor dit bedrag een betere vaatwasser is. Voor ons geen andere merken meer iniedersgeval.

Pluspunten

  • Superschone vaat
  • Heel stil
  • Starttijd uitstel mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Schoonwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn Siemens afwasmachine het na 25 jaar liet afweten een nieuw exemplaar aangeschaft.
De eerste resultaten voldeden volledig aan mijn verwachting: wast de vaat goed schoon, maakt weinig herrie, is energiezuinig, verbruikt weinig water, kortom een bijna ideale machine ( je moet er wel zelf de vaat inzetten).
Ik hoop dat deze machine het net zo lang uithoudt als de vorige.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Weinig herrie
  • Energiezuinig
  • Weinig water nodig
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews