Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Specificaties
Lengte slang
25 m
Kleur(en)
blauw, grijs, oranje
Fabrikant kleur(en)
blauw, grijs, oranje
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fredvanderhorst 28-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechte trekveer

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

1,0
Binnen 5 jaar veerkracht verdwenen. Rolt niet meer vanzelf op. Gardena om advies gevraagd maar zij kunnen niks voor me doen. Terug naar een gewone slang of een ander merk

Minpunten

  • Geen garantie na 2 jaar.
  • Zwakke trekveer

Review criteria:

Slecht

Reageer

Jos 21-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Ideaal in gebruik, echter nu lekkage.

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

4,0
Sinds een aantal jaren in het bezit van deze wandslangen box van Gardena. Het is ideaal in gebruik, en de slang rolt altijd goed op.
Na een jaar begon de box echter te lekken, en kon ik deze zonder problemen bij de Praxis omruilen voor een nieuwe (garantie 24 maand).
Nu heb ik na 4 jaar weer het probleem dat de box erg lekt aan de zijkant. Via internet lees ik dat dit een bekend probleem is bij deze Gardena box.
Ik ga contact opnemen met Gardena of dit probleem verholpen kan worden, mits betaalbaar. Anders ga ik toch een ander merk zoeken.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Handig in gebruik
  • Slang rolt goed op

Minpunten

  • Lekkage

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Jos 09-07-2017

Ik heb contact opgenomen met Gardena en deze gaf aan dat de garantie was verstreken en niets konden doen. Repareren was ook onmogelijk. Coulance was een term waar ze al helemaal niets van hadden gehoord. Dus klaar met Gardena!
Met bovenstaand verhaal naar de Praxis gegaan, en daar kreeg is zonder problemen 50% korting op aanschaf van een nieuwe haspel. Erg blij met de service van Praxis!

Reageer

Rik 19-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht product.

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

1,0
Na twee jaar oprol mechanisme kapot. Ik dacht een goed product gekocht te hebben zeker gezien de prijs zeer teleurstellend. Ik zou voor een ander merk kiezen als je een slanghaspel zoekt. GEEN GARDENA.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Peter 06-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gardena wandslangenbox 25 roll-up automatic

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

3,0
Twee seizoenen plezier van gehad en rolt hij niet meer op. Gezien de reacties van andere mensen neem ik niet de moeite meer om Gardena te benaderen. Heeft geen zin. Jammer, van zo'n duur apparaatmag je toch wel wat jaartjes meer verwachten. Nu maar een goedkope kopen. Geen Gardena meer!!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Werkt niet meer.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

Paul 19-05-2020
  • Product gekocht

Niet kopen

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

3,0
Er is een stalen veer gebruikt, in combinatie met enige lekkage en natuurlijk de omstandigheden buiten is dit wachten op het moment dat de veer doorroest. Meerdere malen Gardena benaderd maar geen reactie. Onderdelen kan je bij Kees van der spek bestellen, de veer is echter niet meer leverbaar. Een vergelijkbare veer kost €125. Nu zelf de reparatie gedaan, speciale lange torx nodig, bus gemaakt om ingekorte veer aan te bevestigen, gaatje boren in de veer met een hardox boor. Wachten op de volgende breuk.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

JVL 11-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig product, maar... gaat snel lekken.

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

2,0
Product lekt al na 2 jaar. Dit is niet zelf te repareren en reparatie door Gardena kost meer dan een nieuwe.
Natuurlijk ook gezocht op internet naar reparatie ervaringen (instructies), maar daar is niets van te vinden. Alleen maar andere gebruikers met vragen over het zelfde probleem. Ondanks dat ik de eerste maanden heel blij was met dit product, zal dit product nooit meer kopen en waarschijnlijk het hele merk Gardena mijden.

Kortom, een slecht ontworpen product qua levensduur/reparatiemogelijkheden en een slechte service van Gardena.

Pluspunten

  • Handig

Minpunten

  • Gaat snel lekken
  • Slechte service Gardena

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 20-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Ideaal, erg handig!

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

9,5
Opgehangen in de garage en de tuinslang kan vanaf daar alle hoeken van de tuin bereiken, door de 25 meter slang. Ideaal! Ook super handig dat hij zelf de slang weer oprolt na gebruik! Degelijke en stevige wandbox.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 11-08-2020
  • Product gekocht

Lekt na 2 jaar

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

3,0
Lekt vanuit binnenwerk. Kan nergens een demontage handleiding vinden. Wel kom ik meer opmerkingen tegen over lekken en / of kapotte veer. Grrr

Pluspunten

  • Luxe

Minpunten

  • Duur
  • Lekt

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

Chris 12-07-2020
  • Product gekocht

Kwaliteit onvoldoende

Geschreven voor: Gardena Wandslangenbox 25 roll-up automatic

Algemene score

1,0
Veer is gebroken en Gardena laat niets van zich horen. Vervangende veer niet leverbaar helaas. Na 5 jaar beperkt gebruik nu de container in.

Pluspunten

  • Altijd een opgerolde slang
  • Compact apparaat

Minpunten

  • Constructie niet goed eenvoudig doorroest
  • Zwaar

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer