Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Best Reviewed apr 2019 Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
tile-gebruikstijd
100 min gebruikstijd
Toepassing
oor, baard, snor, bakkebaard
Voeding
accu
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gabriel 12-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verwijdert niet alleen haren, ook huid

Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

1,0
Ik sla stijl achterover van de reviews. Tot je ziet dat iedereen die hier een review heeft geplaatst hem gratis heeft gehad om te testen. Ik heb hem gewoon gekocht en nog nooit zo'n spijt gehad van een aankoop. Accu is prima ja, en voel allemaal best degelijk. Maar ga dan de 3-11 mm kam maar eens proberen....doet gewoon echt zeer! Punten van de kam zijn gewoon scherp en liet krassen mijn hoofd en gezicht achter. Waardeloos.

Minpunten

  • Afwerking opzetkammen

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Claudev 08-05-2019
  • Product gekregen

Cool apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken gebruik ik nu de Braun all in one trimmer. Het is een heel veelzijdig toestel dat heel licht en goed in de hand ligt. De batterij gaat heel lang mee, ik gebruik het nu niet elke dag, maar heb het tussendoor slechts één maal hoeven op te laden. De vele kammen en accessoires waren voor mij persoonlijk niet allemaal nodig, maar toch vind ik het goed dat ik voor alles wat ik wil iets gepast heb.
Het toestel, wat ik gekregen heb om te testen, zou ik zo opnieuw aanschaffen; ik gebruik mijn hele leven all apparaten van Braun, en het verbetert er alleen maar op.

Reageer

WouterE 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwalitatieve alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

9,0
Deze multigroomingkit is een kwalitatieve alleskunner. Of je nu het haar op je hoofd, je baard, je neus- of oorharen, de beharing op je borst, been of oksel wil trimmen… de MGK7021 all-in-one trimmer van Braun doet het allemaal. Door van hulpstuk te wisselen, verander je heel eenvoudig de functie van het toestel. Het trimmen verloopt makkelijk en vrij van irritaties.
De batterij heeft een lange autonomie. Een indicator geeft aan wanneer het tijd is om de MGK7021 op te laden. Het is geen probleem om dit toestel tijdens het douchen te gebruiken. Er is duidelijk niets aan het toeval overgelaten bij dit apparaat, een reisslot zorgt ervoor dat deze all-in-one trimmer niet zal starten in je reistas.
Een opbergtasje, waar je de vele opzetstukken in kwijt kan, zit er ook bij, net zoals een Gillette scheermesje. Het boekje raadt aan om af en toe in te smeren met naaimachineolie, maar die is spijtig genoeg dan weer niet inbegrepen. Ik kreeg dit apparaat gratis om het uit te testen, maar ik zou er na deze positieve ervaring geen probleem mee hebben om het in de winkel aan te kopen.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Lange batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jonasdum 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Brain Multigroomer 10-in-1 zorgt voor de score 10 op 10

Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

10,0
Het scheren met de All-in-one trimmer van Braun (10 in 1) levert een schitterend resultaat op. Door de grote hoeveelheid benodigdheden is er voor elke man wel wat wils te vinden als scheerapparaat. Mensen met een volle baard of mensen zonder baard kunnen gebruikmaken van dit toestel. Door het degelijk materiaal en het gebruiksgemak is dit toestel bij mij niet meer weg te denken. Ik heb het toestel gratis ontvangen om het te testen, maar ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.

Pluspunten

  • Heel wat benodigdheden
  • zorgt voor zeer gladde huid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micha Dewith 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding

Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

10,0
Ik gebruik het apparaat elke dag. Het is zeer gebruiksvriendelijk ligt goed in de hand.
De vele hulpstukken maken het scheren zeer aangenaam. Ook het Gillette mesje dat erbij zit is van zeer
goede kwaliteit. De hulpstukken zijn makkelijk te verwisselen zonder enige moeite. De batterij laad zeer snel op. De duurtijd van de batterij is zeer goed. Ik ben hierdoor aangenaam verrast. Ik heb dit apparaat gratis gekregen maar zou er zeker voor betalen als ik het zelf moest kopen. Prijs kwaliteit is zeer goed.
Een echte aanrader zeker weten.

Pluspunten

  • Lange werktijd batterij
  • Ligt zeer goed in de hand
  • Kwaliteit/prijs verhouding top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanderCools 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Alles in één apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

9,0
Deze Braun multigroomingkit (MGK7021) is een ideaal totaalpakket voor personen die noodzaak hebben aan een kwalitatief multifunctioneel apparaat. Door de verschillende opzetstukken en opzetkammen wordt het namelijk mogelijk om elke plek op het lichaam (zowel hoofdhaar, gezichtsbeharing, oor- en neusbeharing en lichaamsbeharing) perfect bij te werken met één apparaat. Ook zit er een handig opbergtasje in de doos dat toelaat het apparaat en alle accessoires samen op te bergen en samen mee te nemen. Bij dit apparaat, dat ik gratis ontving ter review, zit verder ook een Gilette scheermesje meegeleverd voor een volledig gladde scheerbeurt. Het enige nadeel dat ik hierbij zou kunnen bedenken is dat de mesjes van dit scheermesje natuurlijk, zoals elk ander manueel scheermesje, regelmatig vervangen moeten worden. Daarom lijkt het apparaat misschien iets minder geschikt voor personen die zichzelf steeds helemaal glad scheren. Voor mij is het apparaat dan ook een ideaal all-in-one apparaat voor personen die al deze extra functies ook echt gebruiken.

Pluspunten

  • Totaalpakket

Minpunten

  • Losse scheermesjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michiel 10-04-2019
  • Product gekregen

Super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MGK7021 Multi Grooming Kit 10-in-1

Algemene score

10,0
Het scheerapparaat van braun is een echte aanrader. Je kan het voor veel verschillende delen van het lichaam gebruiken om je lichaamshaar te trimmen. Mijn oud scheermachien heb ik al weg gedaan het product van Braun overtreft echt alle andere machines die ik heb gehad. Ik heb deze gekregen om te testen en ben er echt super van verast hoe goed deze werkt. Ik raad het aan al mijn vrienden en familie aan omdat het zoveel mogelijk heden bied in 1 toestel

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Batterij gaat lang mee

Reageer