Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Multigroom series 5000 MG5740/15 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RAW 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Zeer fijne trimmer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

8,0
Eindelijk een 'professionele' trimmer tot mijn beschikking.

Zodra de accu volledig is opgeladen gaat de batterij lang mee.
Het is een zeer fijne, solide tondeuse die goed in de hand ligt.
Ik gebruik de trimmer om mijn baard mee te trimmen, wat supersnel gaat door de hoge bewegingssnelheid van de messen.
Ik gebruik de 1mm kam voor een stoppelbaard en ik heb nog niet eerder zo gelijkmatig kunnen trimmen als met de MG5740.
Er is een ruime keuze aan opzetkammen meegeleverd, dus je kan verschillende lengtes/stylen uitproberen.
De trimmer is waterdicht dus schoonmaken is zo gedaan door hem af te spoelen onder de kraan of douche.

Ik ben er zelf niet zo'n voorstander van, maar je kan de trimmer natuurlijk ook gebruiken voor andere behaarde delen van je lichaam.

Pluspunten

  • Gelijkmatige baardlengte
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KoenB 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1 Tondeuse voor alles

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

10,0
Dit is een handig toestel voor een (nogal) behaard mens zoals ik. In geen tijd kan je je baard trimmen, je hoofdhaar bijscheren en ook je lichaamshaar is handig bij te werken. Dit allemaal dankzij de makkelijk te wisselen opzetstukjes. Ook de batterijduur van 80 minuten lijkt mij te kloppen want ik heb ondertussen toch al 1 maal mijn eigen haar en 1 maal dat van mijn zoon + alles zoals hierboven beschreven kunnen doen zonder bij te laden. Handig toestelletje dus.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Makkelijk verwisselbare hulpstukken
  • Mooi resultaat
  • Zonder kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinny 25-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Een echte aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

9,0
Met de Multigroom heb je een alleskunner in huis. Scherenen trimmen allebei met perfect resultaat.
Dat het zelf onder de douche kan is nog een bijkomstige handigheid. Het toestel kan ook tegen een stootje wat soms geen overbodige luxe is.

Voor mij is het een supergoed toestelletje dat heel goed van pas gaat komen in de toekomst. Ik zou het toestel zeker aanbevelen, het is een echte aanwinst.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Alles in één

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fre16 24-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

9,0
Dit toestel doet waarvoor het gemaakt is,scheren van baard of lichaamsbeharing,dit toestel werkt super en zeer nauwkeurig,al paar verschillende toestellen gehad maar dit steekt er ver boven uit,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

domi77 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede Groomer

Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

8,0
bij het openen van de doos, ja, eerste indruk viel mee. Dan maar starten met opladen. Helaas is er nergens een batterij indicatie om te zien of die volgeladen is of hoeveel batterij je ongeveer nog hebt. Het opbergzakje vind ik niet bij het merk passen. Een reis'etui' of steviger zakje zou wel wenselijk zijn. tot daar de nadelen. Er zijn vele trimhulpmiddelen bij, waaronder ook een neustrimmer en precisietrimmer (pluspunten, want dat wordt niet altijd meegeleverd). Het trimmen zelf is geen hels lawaai, trimt mooi en snel, maar waar het echt glad moet zijn ga ik er toch nog een over met een scheermes. Toch blijft dit een aanrader (prijs +/- 60 euro / kwaliteit). Tot nu toe gaat de batterij ook veel langer mee dan de andere toestellen die ik ooit heb gekocht. Bovendien is het ook zeer makkelijk te reinigen. Voor mij is dit toestel zeker een aanrader zeker dankzij de vele hulpstukken!

Pluspunten

  • makkelijk te reinigen
  • veel hulpstukken
  • neus- en precisietrimmer

Minpunten

  • geen batterij indicatie
  • een zeer pover reis- of opbergzakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaketoegoffini 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi toestel met enorm veel mogelijkheiden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

8,0
Voor dit toestel had ik een ander model van Philips (Bodygroom Pro) waar ik eigenlijk niet zo erg tevreden over was: o.a. kwaliteit batterij, gebruiksmogelijkheden,...
Toch aan een nieuw Philips toestel gewaagd, en al bij het eerste gebruik een wereld van verschil: veelzijdigheid, gebruiksgemak, kwalitatief uitzicht toestel,...
Tot nu toe zéér tevreden, en denk dat die mening zo ok zal blijven.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • prijs-kwaliteit

Minpunten

  • detail aflijning bij trimmen baard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 16-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijk aparaat, helaas geen batterij Led-indicator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat.
Fijne mesjes.

Alleen jammer dat ik niet kan zien of het apparaat helemaal opgeladen is als het aan het stopcontact zit (geen LED indicator).
Ook krijg je geen waarschuwing als hij bijna op is.

Voor de accu levensduur weiger ik hem standaard altijd aan het stopcontact te houden na het scheren.

De koppelstukken zitten degelijk en stevig in elkaar.
Wel jammer dat voor elke millimeter een apart koppelstuk nodig is.
Ik had voorheen een apparaat met een koppelstuk die schuifbaar was van x tot x millimeter.

Maar al met al een prima apparaat met wat minpuntjes op het gebied van gemak.
Maar omdat hij fijn scheert beveel ik hem toch aan en heb ik geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Veel verschillende koppelstukken*
  • Fijne mesjes
  • 80 minuten scheren na 16 uur opladen

Minpunten

  • Geen batterij indicator
  • *Voor elke milimeter een apart koppelstuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Goed

Reageer

Kim 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne trimmer

Geschreven voor: Philips Multigroom series 5000 MG5740/15

Algemene score

7,0
Een toestel met héél veel opzetstukjes, lange batterij en makkelijk te reinigen. Minder handig is de afwezigheid van een stofzuigsysteem voor de getrimde haren en de toch wel lange oplaadtijd

Pluspunten

  • veel trimmogelijkheden
  • batterij
  • makkelijk te reinigen
  • relatief stil

Minpunten

  • opzetstukjes zijn allemaal apart
  • geen indicatie van de batterij
  • geen stofzuigfunctie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer