Braun MGK3080 - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Braun MGK3080
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Bedrijfstijd
60 min.
Kleuren
blauw, zwart
Oplaadindicator
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Holland 06-09-2017 Product paar weken in bezit

multifuntioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Afgelopen jaren heb ik meerdere scheerapparaten gehad. Dit werd ik helemaal zat, dus toen heb ik de Braun MGK3080 besteld en deze keuze heeft mij niet teleurgesteld. Met dit apparaat heb je meerdere opzetstukjes om allerlei vervelende haartjes weg te halen. Droog of nat scheren het maakt dit scheerapparaat niks uit.

Pluspunten

  • prijs
  • accuduur
  • vele opzetstukjes

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BeN 10-08-2017 Product paar weken in bezit

top trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na in de afgelopen jaren meerdere trimmers van meerdere merken gebruikt te hebben, denk ik nu een blijvertje gevonden te hebben :). Wat mij direct blij verrast heeft is de eenvoud van het apparaat, de gebruiksaanwijzing heb ik eigenlijk niet of nauwelijks hoeven gebruiken. Ik gebruik de Braun voornamelijk voor het trimmen van mijn baard, snor en hoofd. Omdat ik verschillende haarlengtes wil hebben is het fijn dat de "tools" heel eenvoudig te wisselen zijn, zonder ingewikkelde fragiele of onlogische kliksystemen wat je bij andere merken nog wel eens tegenkomt. Ook de tool voor het trimmen van neus- en oorharen werkt pijnloos en snel, hier heb ik overigens nog geen ervaring mee met andere merken. Al met al een aanrader voor iemand die op zoek is naar een all in one oplossing voor het verzorgd houden van je haar.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • veelzijdig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robertorishi 10-08-2017 Product paar weken in bezit

compact,elegant en vol mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik een alles in 1 oplossing wilde voor zowel het bijhouden van mijn baard als mijn lichaam en soms ook mijn haar. Het design is elegant en modern te noemen met een mooi LED lampje om de status van het batterijniveau te zien. Doordat er veel stappen zijn om de lengte in te stellen is een goed verzorgde baard trimmen hiermee behoorlijk makkelijk te doen in een paar minuten. Ik gebruik dit product nu dagelijks en vind ook dat het nog behoorlijk lang mee kan qua batterijvermogen. Daarnaast word er ook een mooie travel etui geleverd en een gratis Gillette Fusion ProGlide scheermesje als extra cadeautje.

De trimmer is ook nog eens waterdicht zodat je het prima kan gebruiken onder de douche wat behoorlijk handig is, vooral als je in de ochtend weinig tijd hebt maar toch een goed verzorgde indruk wil maken. Deze trimmer heeft mijn verwachtingen overtroffen qua mogelijkheden en hoe makkelijk het is te gebruiken en ik zou het zonder enige moeite aanraden aan iedereen.

Pluspunten

  • waterdicht
  • led scherm
  • veel opzetstukken voor precisie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen75 09-08-2017 Product paar weken in bezit

Fijne trimmer, body groomer niet mijn ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is de beste trimmer die ik heb gehad. Secuur, netjes, robuust, helemaal top!!!
Het is eerst even wennen als je de doos uitpakt met alle losse opzetstukken, probeer ze maar kwijt te raken, maar al snel merk je de voordelen van deze opzetstukken.

Mijn vorige baardtrimmer had een instelbare afstand maar bij iets teveel druk kon de afstand zomaar aangepast worden, met een bijzonder resultaat.

Deze opzetstukken voelen goed aan, glijden goed langs de huid en door de baard en zorgen dat alle stukken netjes bijgewerkt worden.
Ook de bijgeleverde neus/oortrimmer werkt perfect.

Als ik toch één minpunt moet aangeven is dat de bijgeleverde bodygroomer, dit is echt niet mijn ding, behalve dat ik niet alle haartjes weg krijg doet het pijn en zit ik onder de schrammen, kleine wondjes en rode plekken. Gelukkig zit er ook een goed scheermes bij, dat werkt toch nog steeds het beste.

Pluspunten

  • Stevige opzetstukken
  • Alle wenselijke opzetstukken aanwezig
  • Robuust
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Body groomer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 05-08-2017 Product paar weken in bezit

Zeer complete (baard)trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn baardtrimmer was aan vervanging toe, dus ging op zoek naar iets vergelijkbaars, danwel beters. Ik kwam al gauw bij deze trimmer van Braun terecht, welke zeer compleet is uitgerust. Daarbij sprak de prijs me aan.
Ik heb een korte baard. Daarvoor maak ik gebruik van de opzetstukjes short beards, precision trimming en contour edging. Maar mocht ik mijn baard wat langer laten staan, dan zou ik gebruik kunnen maken van het opzet stukje Long Beards.
Verder heb ik de oor- en neustrimmer uitgeprobeerd en dit was pijnloos en snel.
Ik ben er zeer tevreden mee en zou het zeker aan andere aanraden.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Krachtige trimmer
  • Batterij lang vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank1963 05-08-2017 Product paar weken in bezit

goede baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu deze baardtrimmer een week in huis mijn vorige was kapot en ik zocht een compleet apparaat. De braun MGK3080 is zeker compleet en de hulpstukken zijn makkelijk te wisselen. Ligt lekker in de hand en trimt perfect. ik heb nog niet alle mogelijkheden geprobeerd maar baard en hoofdhaar zitten weer keurig na gebruik. De braun loopt ook niet snel vast als er teveel haar in komt. De duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen daarom nog geen 10 als beoordeling. De braun ziet er degelijk uit en voelt ook zo dus over de duurzaamheid maak ik mij geen zorgen.

Pluspunten

  • compleet
  • trimt prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DutchyX 05-08-2017 Product paar weken in bezit

goede handige baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Braun 9 in 1 doet helemaal wat ie belooft. Je haar (niet alleen je baard maar ook je kapsel en als je wilt nog meer) kun je op een vlotte en prettige manier heel precies bijhouden. Ik gebruik hem ook voor mijn hoofd en nekhaar en hoef daardoor eigenlijk nooit meer naar de kapper.
Hij is snoerloos (prettig), handig is gebruik, makkelijk te reinigen (gewoon met water onder de kraan) en je kunt er heel nauwkeurig mee werken.
Er zit ook nog een gratis Gillette scheermesje bij. Die gebruikte ik al om me te scheren maar de preciesietrimmer kende ik nog niet.
Jammer dat er niet een stevige doos bij zit om hem op te bergen, daarvoor hebben ze een stoffen zakje mee geleverd maar dat vind ik niet handig.
Ik heb hem nog niet zo heel lang maar hij oogt heel robuust dus ik vermoed dat ik er lang plezier van zal hebben.
Een aanrader dus: voor een paar tientjes jarenlang scheer- en trimplezier.

Pluspunten

  • snoerloos
  • schoonmaken onder de kraan
  • alle standen in mm mogelijk

Minpunten

  • geen handige verpakking
  • neus en oortrimmer : een zesje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SpritneyBears 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goed, degelijk trimapparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voorheen gebruikte ik een trimapparaat van een ander merk. Ik zocht nu iets wat iets meer kwaliteit uitstraalde en nog belangrijker, meer kwaliteit uitte in de vorm van betere resultaten. Toen ik het product uitpakte en aanzette viel het mij direct positief op dat de accu vol was en ik het apparaat direct kon gebruiken. Het apparaat lag lekker in de hand, het voelde robuust en degelijk aan. Het is makkelijk in gebruik en het heeft een vlot design. Het apparaat heeft een grote knop welke je indrukt om het apparaat te activeren, simpel. Ik gebruik het apparaat bijna dagelijks om mijn hoofd te scheren, ik heb niet veel haar meer voor op dus een gemillimeterde coupe vind ik persoonlijk een betere keuze. Zoals ik aan het begin zei gebruikte ik voorheen een apparaat van een ander merk welke beduidend mindere kwaliteit was. Wat voor mij inhoud dat ik langer bezig ben met scheren en het resultaat minder is. Tevens gebruik ik het apparaat om mijn baard te trimmen. Hier merk ik weinig verschil met mijn vorige apparaat. Het ging mij persoonlijk meer om het resultaat van het millimeteren. Bij het apparaat zit een opzetstuk welke je kan instellen met drie, vijf, zeven en negen millimeter. Dit vind ik persoonlijk erg irritant omdat dit de enige afmetingen zijn. Mocht je een pietje precies zijn met de lengte van je baard, snor of bakken baarden dan kan dit als vrij irritant worden ervaren. Verder zitten er de gebruikelijke neushaartrimmer en fijn trimmer bij. Ik zou dit product zeker aanraden, al moet ik er wel bij zeggen: mocht je een pietje precies zijn zou ik toch voor iets anders kijken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer