Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Beardtrimmer 5 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Dongen 04-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

zeer gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

8,0
Tijdens het testen van dit product heb gedurende een aantal maanden een goed beeld gekregen .
Het product is traploos instelbaar in stappen van een halve millimeter. Dit werkt prettig aangezien je niet iedere keer een nieuw kam hoeft te zoeken.
Door middel van een ander opzetstuk kan dit ook voor de langere haar lengtes.
De accu gaat lang mee en als deze toch leeg is laad hij snel weer op.
De opzet stukken houden de afgeschoren haren goed vast, hierdoor word het geen puinhoop.
Het enige nadeel is dat de opzetstukken er scheef op kunnen waardoor je baard spontaan te kort geknipt wordt. Hier moet je even voor oppassen.
Er zitten nog een paar opzetstukken bij om te scheren. Echter hebben deze niet mijn voorkeur aangezien mijn baardharen te stug zijn en er niet goed afgaan met deze hulpstukken.
Het is een zeer prettig apparaat en zeker het aanbevelen waard.

Pluspunten

  • traploos instelbaar
  • snelladen

Minpunten

  • kam kan er scheef op

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van E 31-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Hoogwaardige afwerking, goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met deze baardtrimmer en het is zeker een aanrader. Vergeleken met mijn vorige trimmer van een andere A-merk is het een stapje omhoog qua kwaliteit. Ik mocht deze trimmer een aantal weken testen en heb een aantal dingen opgemerkt. De twee opzetstukken (1-10mm en 11-20mm) zijn van een gladde plastic gemaakt met afgeronde randen, en het voelt zacht tegen de huid. Door deze afwerking en misschien het ontwerp van de scheerkop worden geen haartjes "geknepen" en pijnlijk uitgeplukt. Getrimde haartjes blijven in de kam i.p.v. overal eruit vliegen - heel fijn. Ik gebruik alleen lengtes onder de 10mm dus hoefde de 2e opzetstuk niet te gebruiken, maar het is makkelijk om ze te wisselen - geen ingewikkelde haakjes o.i.d.

Het apparaat voelt goed in de hand en het is best mogelijk in één beweging de gewenste lengte te bereiken als je de scheerkop in de juiste hoek recht tegen de huid houdt. Toch had ik graag meer uitleg over scheertechniek willen zien in de handleiding of een online video, bijvoorbeeld afwerken van de kaaklijn.

Er is geen reisetui met deze model, helaas. Wel is er een 'reis-modus' zodat het toestel niet aan gaat in je baggage. Ook handig is de batterij indicator, dan is het makkelijk om te weten of je het red zonder het oplaadsnoer op reis. Met de lithium batterij gaat het sowieso heel lang me.

Al met al ben ik best onder de indruk van deze baardtrimmer. Ze hebben zeker op de details gelet en dit maakt voor een goede ervaring zonder gedoe.

Pluspunten

  • Haartjes vliegen niet overal
  • Voelt glad tegen de huid
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

  • Geen reisetui
  • Moet speciale oplader gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenH 31-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

9,0
Ik heb het product ontvangen via Roamler om de braun te testen. Ik vind deze trimmer een prettig product om te gebruiken. Met het praktische wiel aan de achterkant kun je snel van lengte veranderen. Een aanrader voor dagelijks gebruik!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**6@g**l.com 31-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Braun baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

8,0
Prima simpel overzichtelijke trimmer om mijn baard en hoofdhaar mee te trimmen. Mijn vrouw scheert mijn nek uit en houdt de kantjes bij. De opzetstukken kan je gebruiken naar gelang , hoe lang je je haar wilt houden. Niet veel poespas, gewoon degelijk en doet z'n werk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

p**r@v**l.ws 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Comfortabel, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

9,0
Braun Baard Trimmer 5

Algemeen
Ik heb de Braun BeardTrimmer 5 mogen testen en heb deze vergeleken met mijn Braun Multi grooming Kit MG5541.
Ik gebruik het appraat om mijn baard tot stoppeltjes (1mm) te trimmen en mijn hoofdharen op 3mm te trimmen.

Gebruik
Het appraat is fijn in gebruik omdat het kammetje makkelijk in veel (39) standen (1-20mm) te verzetten is. Bij mijn oude trimmer moest ik het kammetje verwijderen om op 1mm te kunnen trimmen, dat is net wat minder comfortabel in gebruik dan deze beartrimmer 5, daar kan het kammetje erop blijven zitten. Het nadeel is dan dat het kammetje ervoor zorgt dat je net niet strak totaan de neus kan trimmen, daarvoor moet het kammetje er alsnog af. Persoonlijk vind ik dit apparaat fijner in gebruik omdat dit kammetje comfortabeler is op mijn wangen en hoofd.

Accessoires
De baardtrimmer wordt geleverd met een Gilette scheermes, deze heb ik eenmaal gebruikt en is zeer scherp. Wat ik mis bij deze trimmer is het voetje om het apparaat in te zetten als je hem niet gebruikt. Dit zat wat wel bij de multi grooming kit.

Conclusie: fijn apparaat, laad snel op, gaat lang mee. Ideaal voor mijn toepassing.

Pluspunten

  • comfortabel
  • makkelijk verstelbaar

Minpunten

  • met kam moeilijk strak bij neus trimmen
  • (kan wel zonder kam)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wimpelke93 29-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

9,0
Waar ik normaal me glad scheer, biedt het BT5342 scheerapparaat een perfecte optie om verzorgd een paar daagse baard te laten staan. De keuze is reuze met de 39 lengtes die in te stellen zijn. Waar ik zelf geen lengte verkies boven de 10 mm, is die optie er wel. Daarnaast laadt het apparaat snel op, is makkelijk schoon te maken onder de kraan en geeft het apparaat aan als het bijna leeg is, wat je natuurlijk ook kan verwachten van hedendaagse producten.

Ook is er een mesje toegevoegd voor de contouren of als je je baard helemaal zat bent. Ik heb het vooral gebruikt om de contouren goed strak te houden.

Pluspunten

  • Veel lengte opties
  • Snel opladen

Minpunten

  • Geen robuust design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ali 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Oude tondeuse vervangen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

10,0
Ik heb direct mijn oude tondeuse weggegooid.
Ik scheer persoonlijk altijd me hele hoofd op 1 stand,
de kortste stand.
Maar het apparaat heeft,
als je een kam op plaats, meerdere lengtes om te kunnen scheren.
Er zijn twee kammem bevestigbaar waardoor je kunt scheren tot 2 cm lang.

Ik heb de trimmer niet onder de douche getest omdat hij volgens mij niet waterdicht is.

Al met al,
een goede braadtrimmer die gebruikt kan worden voor meer dan alleen de baard scheren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

a**f@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Beardtrimmer 5

Algemene score

8,0
Wat een fijn apparaat! Ik heb het nu een paar scheerbeurten gebruikt en ben erg tevreden! De scheerkop is lekker breed, waardoor je meer haartjes meepakt. Het apparaat heeft ook 39 standen om lengte in te stellen. Op zich is dat wel heel veel, maar fijn om zoveel keuze te hebben. Verder ligt het lekker in de hand en het losse Gilette scheermes is een bonus.

Pluspunten

  • Brede scheerkop
  • Veel standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer