Philips OneBlade QP6650

  • Best Reviewed 3 keer mei 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneBlade QP6650 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TBLimburg 04-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat, ligt gemakkelijk in de hand en is ook onder de douche te gebruiken. Fijne trimkop, die makkelijk te verstellen en te verwisselen is. Gaat lang mee zonder op te laden. Scheert niet zo glad als een scheermesje.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Accuduur
  • Vele trim opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

OskarM 04-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Veelzijdigheid en gebruiksgemak zijn de pluspunten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
De beste eigenschappen van de OneBlade zijn de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. De OneBlade is geen directe vervanging voor een scheermes! Echter, met de OneBlade kun je veel meer: trimmen, contouren en scheren (semi glad). Je kunt de OneBlade weken gebruiken na 1 keer opladen en ook schoonmaken is supermakkelijk. Voor wie niet; iemand die elke ochtend zeer gladscheert. Voor wie wel; iemand die elke dag/week scheert, contouren doet en trimt.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Gebruiksgemak
  • Trimmen
  • Scheren (semi glad)
  • Contouren

Minpunten

  • Geen vervanging voor scheermes

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Praktisch scheerapparaat met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Een degelijk en fijn apparaat en geeft een resultaat. Het scheerapparaat ligt fijn in de hand en is handig in gebruik. De batterijduur gaat lang mee en hij is snel opgeladen. Door de verschillende opzetstukken biedt het apparaat veel mogelijkheden en kan je het vaak gebruiken. Het enige nadeel is dat je er niet zo glad mee kan scheren als met een scheermesje.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Laad snel op
  • Batterijduur
  • Vele mogelijkheden met verschillende opzetstukken

Minpunten

  • Scheert niet zo glad als met een scheermesje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian 03-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Ideaal voor gevoelige huid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Ik heb dit scheerapparaat nu een aantal weken en ik ben er erg tevreden mee! Bij mijn vorige apparaat moest ik vaak meermaals over hetzelfde stukje baard heen om het goed getrimd te krijgen, waarbij het nu in een aantal bewegingen weer strak is.

Daarbij is mijn huid gevoelig en ik heb snel irritaties bij scheren wanneer ik mesjes gebruik. Bij glad scheren presteert het apparaat ook goed. Weliswaar niet zo glad als wanneer je mesjes gebruikt, maar dus ook geen irritaties. Kwestie van dagelijks bijhouden dus!

Daarbij zijn er verschillende opzetstukken. In het begin is het even uitzoeken hoe het werk, zeker als je - net als ik - nooit een handleiding leest. Wellicht verstandig om deze toch even open te slaan. De opzetstukken zijn namelijk ideaal voor het bijhouden van lichaamshaar. Geen gehannes of kapotte huid meer bij het bijhouden van de oksels.

Ten slotte ben ik erg blij met de hardcover case. Ik reis regelmatig voor werk en daarbij is al menig scheerkam gesneuveld doordat deze is platgedrukt in de koffer. Dat is gelukkig verleden tijd.

Eén nadeel, maar dat is denk ik scheerapparaat-eigen. Bij het trimmen van mijn baard ligt de hele wastafel en alles daaromheen vol met haartjes. Als er een scheerapparaat met opvangsysteem zou bestaan was ik helemaal blij.

Pluspunten

  • Robuust
  • Goede trimmer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deTrimmer 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Serieuze trimmer die zijn werk goed doet

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Mooi scheer- en trim apparaat, erg comfortabel in gebruik. De batterij gaat lang mee en hij ziet er mooi afgewerkt uit, kwaliteit spul. Trimmen op lastige plekken gaat erg goed en ik vind het erg handig dat er zoveel lengtes mogelijk zijn. Als je op zoek bent naar een van de betere trimmers waarmee je ook nog goed kan scheren kan ik deze Oneblade zeker aanbevelen, top apparaat.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Trimt en scheert soepel
  • Veelzijdig
  • Batterijduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. oel 02-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super trimmer/scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Mijn ervaring is dat het een gebruiksvriendelijk en fijn product is om mee te werken. je kunt alle lichaamsbeharing of scheren of trimmen er zitten verschillende opzetstukken bij voor het trimmen van een baard of het bijwerken van bijvoorbeeld borsthaar of haar in de schaamstreek. Het scheren kun je met scheerschuim en zonder doen mijn voorkeur gaat uit naar met scheerschuim omdat er dan minder haren wegspringen, ook heb ik het idee dat ik dan gladder scheer als zonder schuim. Wat mij verder positief opgevallen is de batterij duur van het apparaat hij gaat een heel aantal keer mee voordat je hem op moet laden ik kan er gemiddeld bijna 2 weken mee doen zonder hem op te laden met dagelijks gebruik

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Vele opzetstukken
  • Scheergemak nat en droog
  • geen irritaties van de huid na scheren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loovd 02-05-2021
  • Product gekocht

Ideaal handzame trimmer en scheerapparaat inéén

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Super fijne handzame trimmer en scheerapparaat inéén. Handige etui om de oneblade op te bergen of om mee op reis te nemen. Goed en strak scheerresultaat

Pluspunten

  • Compact
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Je kunt geen reserve mesje in de etui meenemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marthijn 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn, Designvol en makkelijk scheer apparaat!

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu 4 weken en dit is echt een super aanschaf geweest. Het product komt in een eco vriendelijke doos gemaakt van maar 0,4 plastic wat toch best een knappe prestatie is. De OneBlade komt goed verpakt en beschermd goed tijdens vervoer. De OneBlade laat snel op en geeft dit goed aan op het digitaal display. Je kan de product makkelijk in de meegeleverde standaard opladen of direct aan het oplaad snoer zelf. Ik weet dat er diverse versies te koop zijn en zal zeker aanraden om het product aan te schaffen met de meeste opzet stukken. Ik gebruik zelf het liefst 1 product voor mijn lichaam. Deze versie is top voor borstkas, oksels en gezichts haar. Met de verschillende opzet stukken maakt het het erg makkelijk om de gewenste haarlengte te krijgen. Wat helemaal fijn is aan dit product is dat het water proof is en dus onder de douche kan worden gebruikt. Wel opletten met de snelheid van het scheren. Ik heb mezelf helaas 2 keer gesneden omdat ik te snel even hup hup wilde scheren voor het weggaan. Het product is enorm scherp wat goed is natuurlijk daarom koop je een scheermes. Bij deze OneBlade zit een super fijn stevig reis etui. Dit was ook voor mij een extra reden om deze versie aan te schaffen. Het product ligt daarnaast lekker in de hand, makkelijk te bedienen en geeft duidelijk aan hoeveel tijd er nog in de batterij zit. Ook het schoonmaken is makkelijk en kan volledig onder de kraan. Ik heb alle plus en min punten nog even op een rij gezet maar zou dit product zeker aanraden.


Plus Punten:
- Komt erg goed verpakt en kan zo tijdens bestelling niet snel beschadigen
- Mooi Design
- Eco vriendelijke door waar het product in binnenkomt
- Fijne handligging
- Water Proof. Fijn dat het product kan gebruikt worden onder de douch.
- Verschillende kopstukken (Gebruik graag 1 product die je kan gebruiken voor het hele lichaam).
- Erg scherp mesje
- Voor een elektrisch scheer mes, is het het beste die komt bij een daadwerkelijk scheermesje. Scheert erg diep en de haartjes blijven langer weg.
- Het schoonmaken van het product is ontzettend makkelijk
- Mooie houder voor opladen en makkelijk reis etui
- Digitaal display erg duidelijk
- Snel opgeladen
- Gebruikt voor body/buik/borstkas, oksels, baard en op alle plekken heeft het product echt zijn werk goed gedaan met precisie


Min Punten:
- Het mes is zo scherp (Wat een goed punt is) dat even snel scheren voor het weggaan of nog even snel iets bijwerken lastig wordt, Ik heb mezelf tot 2 keer gesneden (wat mijn eigen fout was want ik wilde gewoon te snel voor het weggaan). Je moet gewoon even de tijd nemen en rustig scheren en dan werk het product prima.
- Het is soms een lastig om de verschillende kopstukken aan te brengen. Ook hier moet je de tijd voor nemen en niet even snel snel willen want dan lukt het niet en kan het zijn dat je het product beschadigd.
- Jammer als je de box opent waar het product in komt er een tekst in staat in diverse talen maar niet in het Nederlands terwijl Philips toch wel Nederlands trots is.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Fijne Hand ligging
  • Water Proof
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Soms lastig kopstukken aan te brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Acreed166 01-05-2021
  • Product getest

Dagelijks scheren met plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Scheren met de oneblade is zo makkelijk dat tegenwoordig tandenpoetsen nog meer werk is. Tevens krijg ik geen bultjes met na het scheren wat ik met een normale scheermesjes wel kreeg.

Niet gebouwd voor lange baarden.

Pluspunten

  • Scheer gemak
  • Design

Minpunten

  • Terugkomende kosten bij de mesjes.
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FthTester 30-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Stevige apparaat met lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

10,0
Allereerst valt de elegante design van de OneBlade Pro mij direct op. Hij voelt stevig aan en straalt luxe uit. Qua grootte ligt het precies goed in mijn hand. Er is een oplaaddock meegeleverd met het apparaat, waarmee je het apparaat vrij gemakkelijk kunt opladen door het simpel erop te plaatsen.

Bij het scheren van mijn baard merkte ik dat hij vrij gemakkelijk de haren knipt zonder dat het apparaat ook maar aan snelheid/performance verliest (ook na langdurig gebruik). Bij zowel nat als droog scheren irriteert hij de huid niet. De OneBlade kan je naar beide richtingen gebruiken wat ook erg fijn is, zodat je geen moeilijke bewegingen hoeft te doen bij het scheren. Ik zag bij het scheren duidelijk dat de Oneblade (kam) het huid goed beschermt en geen bloedingen veroorzaakt.

Het apparaat gaat op een batterij lading meer dan 10 keer lang scheren mee (als we uitgaan van 10-15 min. per scheerbeurt).

De OneBlade kam blijft verder goed op zijn plek ook als je bij het scheren een beetje kracht uitoefent. Ik heb het apparaat gebruikt voor mijn baard en lichaam en vind de performance tot nu toe heel goed. Het is een pluspunt dat er ook een lichaamskam en een precisiekam met 14 lengtestanden is geleverd. Je kan met dat laatstgenoemde snel schakelen tussen verschillende lengtestanden en de huidharen op gewenste grootte scheren.

De enige minpunt wat ik wil opmerken is dat de reisetui te klein is, waardoor niet alle onderdelen van het apparaat erin passen.
Dit wil ik als verbeterpunt meegeven. Over het materiaal en kwaliteit van de reisetui ben ik verder positief.

Pluspunten

  • Zeer lange batterijduur met percentage weergave
  • Zowel nat als droog te gebruiken
  • Irriteert de huid niet en veroorzaakt geen wondjes
  • Kwaliteit van scheer performance
  • Extra onderdelen zoals precisiekam, lichaamskam

Minpunten

  • De reiskoffer is te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E137 30-04-2021
  • Product gekocht

Fijne vebeterde versie van oneblade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Erg fijne "vernieuwde" versie van de oneblade.
Fijn om op het schermpje te kunnen zien hoe vol de batterij is. Het is handig dat de kop verstelbaar is in trimlengte.

Pluspunten

  • Led schermpje met batterijduur
  • Verstelbare kop in trimlengte

Minpunten

  • Haartjes schieten alle kanten op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajeen 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

7,0
Ik gebruik dit product nu een zestal weken en ben erg tevreden mee! De baard trim optie met bijbehorende precisiekam helpt gemakkelijk mijn gezichtshaar tot op de millimeter bij te werken. Ook kan je het product mee onder de douch nemen en je lichaamshaar gemakkelijk verwijderen, het glijd als het waren gemakkelijk mee over de huid (heel fijn).

Pluspunten

  • Design
  • Gerbuiks vriendelijk
  • Batterij

Minpunten

  • Geen meebewegende scheerkop
  • Opberghoes te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 28-04-2021
  • Product getest

Hoge precisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Een goed en degelijk product. Het apparaat ligt goed in de hand en is daardoor makkelijk handelbaar. Het wordt geleverd met verschillende opzet stukken en een handig opberg doosje. Hierdoor is het apparaat makkelijk mee te nemen op reis.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Meerdere opzetstukken
  • Handige reis etui

Minpunten

  • Zuigt geen haren op

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdamHofsteden 28-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Philips Oneblade Pro nu al een tijdje en het resultaat is verbluffend. Mijn scheermesjes heb ik de deur uitgedaan, omdat de Oneblade voldoet aan mijn verwachtingen. De scheerfunctie werkt prima en ik kan precies te werk gaan. Ik gebruik het voor zowel mijn gezicht als lichaamshaar en heb geen last meer van irritaties.
Het apparaat komt met verschillende opzetstukken en een handige opbergetui. Doordat het vrij compact is, kan het gemakkelijk overal mee naar toe.
Opladen gaat snel en batterij gaat lekker lang mee.

Pluspunten

  • Compact
  • Goed scheerresultaat
  • Handig opbergetui

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

robin1989 28-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Het ontbrekende product in de badkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
De Philips OneBlade Pro is het ontbrekende product in de badkamer. Het is een all-in-one product voor het scheren en trimmen van gezichts- en lichaamshaar. De koppelstukken maken het eenvoudig om de ideale lengte in te stellen. Ik kan niet meer zonder.

Pluspunten

  • Precisie
  • Koppelstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonH 27-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een zeer betrouwbaar en handzaam product

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Ten eerste moet ik zeggen dat de eerste indruk qua design erg goed is en handzaamheid erg goed is.
Om een zeer glad resultaat in het gezicht te krijgen adviseer ik toch en andere methode want je houdt wel een stoppelbaard als resultaat over.
Voor de overige zaken als contour bewerking zoals bakkebaarden en nek werkt hij uitstekend en door zijn goede handzaamheid zeer precies en huidvriendelijk.
Scheerdiepte perfect en zeer eenvoudig af te stellen en tevens zeer makkelijk te verwijderen als je een ander opzetstukje wil plaatsen om de rest van het lichaam te kunnen scheren.
Voor de rest van de lichaamsbeharing is dit zeker een zeer handig apparaat goed in te stellen op de juiste haarlengte echter bij hele zware haargroei neemt het iets meer tijd in beslag.
Ook na een lange scheerbeurt is dit apparaat nog niet leeg en kan nog meerdere malen mee voordat hij opgeladen dient te worden wat overigens heel erg snel gaat, erg handig is het digitale display.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Lange levensduur batterij en zeer snel op te laden
  • Werkt ook nat heel erg goed
  • Zeer precies mee te werken

Minpunten

  • Zware lichaamsbeharing duurt wat lange

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

steffanw 27-04-2021
  • Product getest

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, scheert goed glad en makkelijk in te stellen op diepte .
goeie accuduur en bij dagelijks gebruik is 1 keer opladen in de week voldoende.

Kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • compleet
  • licht

Reageer

Erjon7 26-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Very Good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

10,0
Philips OneBlade Pro QP 6650 is een fantastisch hulpmiddel voor het scheren en aanpassen van de kleine details van de baard en het haar. Het heeft een zeer elegante en beheersbare stijl. De batterij laadt erg snel op en heeft een zeer lange levensduur, plus de batterij is erg sterk waardoor het scheren erg snel en perfect is. Ik gebruikte het zowel op het lichaam als op de baard en om de wenkbrauwen in te korten, en ik heb een optimaal resultaat gehad. Ik raad dit product ten zeerste aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vdheuvel89 26-04-2021
  • Product getest

Erg fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

10,0
Erg fijn scheerapparaat. Werkt erg goed en scheert zeer precies. Voor al het lichaamshaar te gebruiken. Ook heet hij zeer fijne hulpstukken en de batterij heeft een lange levensduur

Pluspunten

  • Batterij
  • Ligt fijn in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mokumer123 26-04-2021
  • Product getest

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
OneBlade is een practisch apparaat, doet wat het moet doen, zonder opzetstuk ook erg handig om de baard contouren mooi en strak te krijgen. 3 maanden in gebruik, hoeft niet vaak opgeladen te worden.

Pluspunten

  • Design
  • Precisie
  • Accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews