Remington HC7170

Specificaties
Gebruikstijd
90 min
Toepassing
hoofd, precisietrimmer
Voeding
batterij/netstroom, netstroom, accu/batterij
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7170 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra M. 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte Tondeuse !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Het is een mooie tondeuse. Ze ligt erg goed in de hand. Eerst heb ik het apparaat volledig opgeladen, dat ging erg snel en was op het display te zien. Het display geef het aantal gebruiksminuten aan. Dit is max. 90 minuten. Zeer handig is de gebruiksminuten die worden aangegeven op de led-verlichting. Door de opzetstukken blijven de haren erop liggen, zodat niet alles op de grond valt. Zeer handig zijn de 2 opzetkammen met 17 haarlengtes voor verschillende haarstijlen. 5 + 1 jaar garantie !
Zeer handig toestel in gebruik. Mijn vorig apparaat is afgeschreven!
Nadeel: geen tasje voor de onderdelen. Nu gebruik ik de doos.
Een echte aanrader ! Scheren wordt kinderspel!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Handig in onderhoud
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen opbergtasje voor de onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Knopper 24-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting goed

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Werkt prettig en nauwkeurig. Zeer goede accuduur. Na een half haar met wekelijks gebruik nog niet hoeven opladen. Fijn dat het batterij restpercentage zichtbaar is.

Pluspunten

  • Accuduur

Minpunten

  • Iets zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maikel 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Ik kocht deze omdat ik mijn haar tussen 1-3 milimeterm houd. Deze tondeuse voldoet prima aan de verwacht, hij pakt het meeste haar snel op en door het relatief kleine opzet stuk kun je ook rondom de oren goed meepakken. Daarnaast gaat de accu ook lekker lang mee en laad deze snel weer op.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Draadloos
  • Goede accuduur
  • Laad snel op

Minpunten

  • schuifknop lengte instelling niet erg soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 23-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse HC7170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Op zoek naar een Goede tondeuse kwam ik deze tegen. Extra pk's bij stug haar en idd. Eindelijk een tondeuse die doet waar die voor aangenomen is. Het opzetstuk had iets solider mogen zijn maar het hart (motor) en de accu zijn (afkloppen) solide. Aanrader, 5*.

Pluspunten

  • Motor
  • Accu

Minpunten

  • Opzetstuk kan beter
  • Geen etui

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcus 25-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt na een half jaar zeer slecht

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

3,0
Na een half jaar krijgt dit apparaat kuren. Hij loopt continu in wisselende snelheden. Ook als je de tondeuse niet in het haar hebt. Soms zelfs met pauzes en compleet stilvallen. Opladen helpt niet. Ook gebruik ik de olie elke maand om hem soepel te houden.
Productiefout? Ik kan hem nu eigenlijk niet meer gebruiken. Dus ga aanspraak maken op mijn garantie.

Ook vind ik de opzetkammen te groot. Daardoor kan je niet lekker bij de oren werken. Bovendien is het verschil tussen 3-6-9 mm erg groot waardoor mooie overloopjes maken niet gemakkelijk is.

Pluspunten

  • Fijn display
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Loopt continu op verschillende snelheden
  • Overgangen 3-6-9mm zijn te groot
  • Opzetkam is te groot. Bij de oren een probleem
  • Werkt niet fijn op baard oid

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Remington 26-06-2019

Hi Marcus, wat vervelend om te horen dat de tondeuse lijkt te haperen. De tondeuse zou zeker niet zomaar mogen uitvallen, en hier lijkt sprake te zijn van een productiefout. Je kunt hiervoor aanspraak doen op de garantie die wij bieden. Wellicht dat het toestel wel gecontroleerd dient te worden om te zien wat er precies aan mankeert. Je kunt direct contact opnemen met ons service center via service@remington-europe.com.

Mvg, Team Remington

Reageer

Andy 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit en mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. We bekwamen zonder veel ervaring een mooi eindresultaat.

Pluspunten

  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hami 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best for trimming long beard with sharp blade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
The product is powerful and sharp, it is easy to use and considering the price it is good value for money, I personally bought this product because of its long beard comb (44mm) that makes trimming a lot accurate and easier especially for long beard

Pluspunten

  • Sharp blade
  • Easy to use
  • Accurate trimming for longer beard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marion 26-07-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Het was even wennen na een ander merk maar mijn man vind deze zelfs fijner dan de vorige. De display is erg handig en duidelijk. Knipt goed de haren, ligt wat zwaar in de hand, heeft zelf een boost stand en een turbo, ideaal.

Pluspunten

  • Knipt goed
  • Veel standen

Minpunten

  • Wat zwaar
  • Onhandige opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig dat minuten bij gehouden wordt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
goede prijs en nog 20 euro retour van Remmington. mooi slank design en licht in de hand. Ideaal met een klein schermpje met baterij duur

Pluspunten

  • stil
  • titanium messen
  • tijdschermpje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Die4you 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

7,0
Product ziet er kwa design mooi uit. Het is ook handig dat batterij duur wordt aangegeven. Minimale snijlengte is 1mm had misschien 0,5 kunnen zijn, maar dat is geen probleem. Wel vind ik het jammer dat er geen turbo functie is, want knip wat langzaam.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterij aanduiding

Minpunten

  • Geen turbo functie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk leesbaar scherm

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Een uitstekende trimmer, de vorige jarenlang met plezier gebruikt. Nu een tweede leven als hondentrimmer.

Pluspunten

  • Ligt makkelijk in de hand
  • Bijna geruisloos
  • Turbostand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 10-07-2020
  • Product gekocht

Zeer goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Nadat ik de Remmington HC7170 heb vergeleken met andere merken, heb ik de keuze op Remmington laten vallen. Mijn keuze voor Remmington vanwege: 1. Zeer goede accuduur welke ook nog eens overzichtelijk in het scherm digitaal laat zien hoeveel resttijd je nog hebt 2. Dat je hem onder de kraan kunt afspoelen 3. Dat je met 2 opzetstukken een bereik hebt van 0,5 mm t/m 44mm met 17 trimlengtes 3. De cashback actie van €20 4. Korte laadtijd 5. Je krijgt maar liefst 6 jaar garantie! 6. Multifunctioneel apparaat; je trimt er ook gemakkelijk je baard mee 7. Het voelt aan als een degelijk/stevig product dat jaren mee zal gaan ;-)

Pluspunten

  • Cashback actie
  • All in one apparaat
  • Zeer goede accuduur en korte laadtijd
  • Resttijd accu digitaal afleesbaar
  • Voelt aan als een degelijk product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dwan 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig op te laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
De beslissende factor voor mij was dat het met USB op te laden is, het is makkelijk mee te nemen op reis. Licht qua gewicht en nauwkeurige knip standen

Pluspunten

  • USB oplaadbaar
  • Licht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 27-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pro power titanium ultra een echte pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik en gaat door je haar als een Japans samoerai zwaard. Je voelt niets mijn oude tondeuse 'trok' wel eens aan mijn haar. Lekker lange accuduur maar ook met kabel te gebruiken dus altijd startklaar.

Pluspunten

  • Handig
  • scherp
  • Zowel op accu als netstroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pioter11 20-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

3,0
Helaas opnieuw hetzelfde merk aangeschaft. De oude was aan vervanging toe. Nu blijkt dat er het 1 en ander aangepast is wat zeer nadelig is. De kam schraapt je hoofd, is lastig instelbaar en schiet spontaan op een andere lengte. Ook is er een opening tussen kam en mes zodat de wenkbrauwen korter kunnen uitvallen. Het apparaat moet aan de oplader al geeft deze nog 20 procent aan. Kortweg onhandig en onbetrouwbaar.

Pluspunten

  • Hij scheert

Minpunten

  • kam
  • instelling
  • opladen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Didier 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

7,0
vindt het een goed product het scheert goed maar ik vindt hey raar dat het toestel niet volledig oplaad naar 100%

Minpunten

  • laad niet volledig op tot 100 %

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 11-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

super fijne tondeuse!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is prima en het apparaat ligt goed in de hand .
Het display met tijd indicatie is ook heel fijn.

Pluspunten

  • display
  • vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Waaf 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide uitvoering en een mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

7,0
Mooie en solide tondeuse met een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Jammer dat er geen passende opberghouder/etui bij zit om alle meegeleverde onderdelen bij elkaar te houden en op te bergen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit/prijs
  • Mooi design
  • Eenvoudig te gebruiken

Minpunten

  • Opberghouder / etui

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Hele fijne tondeuse ligt lekker in de hand en maakt weinig geluid ben heel blij met deze aankoop :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Prettig apparaat
Snelle oplaadtijd
Met en zonder snoer te gebruiken
Niet teveel opzet stukken
Tevreden

Pluspunten

  • Met en zonder snoer te gebruiken

Minpunten

  • Geen opbergzak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews