Remington HC7170

Best Reviewed jul 2019 Remington HC7170
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Gebruikstijd
90 min
Toepassing
hoofd, precisietrimmer
Voeding
batterij/netstroom, netstroom, accu/batterij
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 77 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7170 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra M. 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte Tondeuse !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Het is een mooie tondeuse. Ze ligt erg goed in de hand. Eerst heb ik het apparaat volledig opgeladen, dat ging erg snel en was op het display te zien. Het display geef het aantal gebruiksminuten aan. Dit is max. 90 minuten. Zeer handig is de gebruiksminuten die worden aangegeven op de led-verlichting. Door de opzetstukken blijven de haren erop liggen, zodat niet alles op de grond valt. Zeer handig zijn de 2 opzetkammen met 17 haarlengtes voor verschillende haarstijlen. 5 + 1 jaar garantie !
Zeer handig toestel in gebruik. Mijn vorig apparaat is afgeschreven!
Nadeel: geen tasje voor de onderdelen. Nu gebruik ik de doos.
Een echte aanrader ! Scheren wordt kinderspel!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Handig in onderhoud
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen opbergtasje voor de onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Ik kocht deze omdat ik mijn haar tussen 1-3 milimeterm houd. Deze tondeuse voldoet prima aan de verwacht, hij pakt het meeste haar snel op en door het relatief kleine opzet stuk kun je ook rondom de oren goed meepakken. Daarnaast gaat de accu ook lekker lang mee en laad deze snel weer op.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Draadloos
  • Goede accuduur
  • Laad snel op

Minpunten

  • schuifknop lengte instelling niet erg soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 23-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse HC7170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Op zoek naar een Goede tondeuse kwam ik deze tegen. Extra pk's bij stug haar en idd. Eindelijk een tondeuse die doet waar die voor aangenomen is. Het opzetstuk had iets solider mogen zijn maar het hart (motor) en de accu zijn (afkloppen) solide. Aanrader, 5*.

Pluspunten

  • Motor
  • Accu

Minpunten

  • Opzetstuk kan beter
  • Geen etui

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcus 25-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt na een half jaar zeer slecht

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

3,0
Na een half jaar krijgt dit apparaat kuren. Hij loopt continu in wisselende snelheden. Ook als je de tondeuse niet in het haar hebt. Soms zelfs met pauzes en compleet stilvallen. Opladen helpt niet. Ook gebruik ik de olie elke maand om hem soepel te houden.
Productiefout? Ik kan hem nu eigenlijk niet meer gebruiken. Dus ga aanspraak maken op mijn garantie.

Ook vind ik de opzetkammen te groot. Daardoor kan je niet lekker bij de oren werken. Bovendien is het verschil tussen 3-6-9 mm erg groot waardoor mooie overloopjes maken niet gemakkelijk is.

Pluspunten

  • Fijn display
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Loopt continu op verschillende snelheden
  • Overgangen 3-6-9mm zijn te groot
  • Opzetkam is te groot. Bij de oren een probleem
  • Werkt niet fijn op baard oid

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Remington 26-06-2019

Hi Marcus, wat vervelend om te horen dat de tondeuse lijkt te haperen. De tondeuse zou zeker niet zomaar mogen uitvallen, en hier lijkt sprake te zijn van een productiefout. Je kunt hiervoor aanspraak doen op de garantie die wij bieden. Wellicht dat het toestel wel gecontroleerd dient te worden om te zien wat er precies aan mankeert. Je kunt direct contact opnemen met ons service center via service@remington-europe.com.

Mvg, Team Remington

Reageer

G. Knopper 24-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting goed

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Werkt prettig en nauwkeurig. Zeer goede accuduur. Na een half haar met wekelijks gebruik nog niet hoeven opladen. Fijn dat het batterij restpercentage zichtbaar is.

Pluspunten

  • Accuduur

Minpunten

  • Iets zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andy 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit en mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. We bekwamen zonder veel ervaring een mooi eindresultaat.

Pluspunten

  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hami 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best for trimming long beard with sharp blade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
The product is powerful and sharp, it is easy to use and considering the price it is good value for money, I personally bought this product because of its long beard comb (44mm) that makes trimming a lot accurate and easier especially for long beard

Pluspunten

  • Sharp blade
  • Easy to use
  • Accurate trimming for longer beard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Hele fijne tondeuse ligt lekker in de hand en maakt weinig geluid ben heel blij met deze aankoop :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Prettig apparaat
Snelle oplaadtijd
Met en zonder snoer te gebruiken
Niet teveel opzet stukken
Tevreden

Pluspunten

  • Met en zonder snoer te gebruiken

Minpunten

  • Geen opbergzak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ron 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oplaadbaar en 5jr garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Hij werkt zeer fijn.

Is goed in te stellen en makkelijk schoon te maken.

Je kunt jezelf er zeer goed mee scheren.

Pluspunten

  • Oplaadbaar
  • Instelbaar hoogte zeer eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 26-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste tondeuse ever...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
De tondeuse ligt heel prettig in de hand. Binnen 5 minuten is mijn hoofd helemaal "gemillimeterd". De tondeuse kop is gemakkelijk af te spoelen. De indicator is prettig; hieruit kan ik afleiden dat de accu meerdere scheerbeurten meegaat. En ik weet wanneer ik waar moet laden.

Pluspunten

  • scheert snel en secuur
  • accu gaat lang mee
  • kop eenvoudig schoon spoelen
  • indicator geeft aan wanneer op te laden
  • mini usb opladen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Degelijke uitstraling, stil, lange accuduur.
Niet al te groot (makkelijk op reis). Geeft digitaal aan hoe vol de accu is.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Op oplaadbare accu
  • Ook met mini USB te laden

Minpunten

  • Nog niet ondekt (net in gebruik)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Tondeuse ligt erg goed in de hand en voelt kwalitatief goed. Voor het eerst een tondeuse gebruikt en bevalt uitstekend, doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Olie bijgeleverd
  • Goed handelbaar, 2 opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display, ligt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Na het opladen van de batterij naar vol vermogen ging de tondeuse soepel door het haar. De meeste haren blijven netjes op de kam liggen. Wel een beetje raar dat hij automatisch op een zwaarder niveau gaat als er meer haren geknipt worden. Met de twee kammen heb je een heel groot bereik (in stappen per 3mm). Voor de nek vind ik de stappen net iets te groot. Het verschuiven van de kammen gaat een klein beetje moeizaam, maar het voordeel is dat het niet verschuift tijdens gebruik.

In het algemeen vind ik het een goed toestel met een mooi display en dat fijn in de hand ligt. Met een garantie van 5+1 jaar extra geeft me dit wel vertrouwen.

Pluspunten

  • Lange accuduur.
  • Op AC te gebruiken met bijbehorende lader.
  • Mooi display.
  • Ligt goed in de hand.
  • Heel groot bereik (0,5 mm tot 44 mm).

Minpunten

  • Geen opbergkoffer of tasje.
  • Alleen in stappen van 3 mm te verstellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eduard 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC 7170

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Een uitstekende tondeuse. Doet wat hij moet doen. Pakt alle haren goed mee. Ligt goed in de hand. Ziet er goed en stevig uit. Prima lion-accu.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Goed scheerresultaat
  • Lion accu

Minpunten

  • Nog niet otdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik. Lange batterijduur en mooi resultaat. Voordien een duurder toestel van Philips gehad, maar dit is véél beter! Zeer goede prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen en top resultaat. Ligt goed in de hand en super sterke accu. Echte aanrader. Top aankoop

Pluspunten

  • Sterke accu
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Vooral handig dat je deze met snoer ook kan gebruiken dus geen gedoe als de accu leeg is.
Mooie vormgeving , maar doet prima zijn werk en dat is het belangrijkste

Pluspunten

  • Accu
  • Werkt ook met laadsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Ligt prettig in de hand, lange accuduur en lekker simpel te reinigen. Laad ook zeer snel op met iedere micro USB kabel

Pluspunten

  • snel en makkelijk opgeladen
  • simpel te reinigen
  • fijne ligging in de hand

Minpunten

  • geen opbergtasje meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik , ligt super in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Remington is voor mij 1 van de beste tondeuses nu op de markt, gebruik dat bijna om de 2 dagen voor men baard en om de 2weken voor men haar . Super toestel dat krachtig is , goed te onderhouden , landurige batterij
ben er echt super tevreden over

Pluspunten

  • ligt
  • krachtige en landurige batterij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews