Remington HC6550 - Reviews

9,1 Lees 12 reviews
Best Reviewed jun 2016 Remington HC6550
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Werkt op batterijen
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 16-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is echt de fijnste tondeuse die ik ooit heb gehad. Makkelijk in gebruik en de vacuum technologie werkt vrij goed. Bijna geen haartjes op de grond. Ik trim er ook mijn lijf mee geen probleem.

Pluspunten

  • vecuum technologie
  • diverse opzetkammen

Minpunten

  • Groote apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
van Son 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende resultaten

Algemene score

9,0
Ik heb deze tondeuse gekocht omdat het de haren zou opzuigen tijdens het scheren. Dat doet de HC6550 dan ook perfect. Niets geen haren op de grond. Ideaal. De messen zijn scherp en de tondeuse ligt gemakkelijk in de hand. Handig ook om zonder snoer te werken. Ben uiterst tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roel 28-05-2016 Product kwartaal in bezit

Verwachting en resultaat.

Algemene score

10,0
Het apparaat trekt door de afzuiglucht haren recht en snijdt ze daarna op dezelfde lengte af. Kleding, stoel en vloer blijven schoon, gaat sneller en is zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
René 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

een apparaat wat de naam Remington verdiend.

Algemene score

9,0
Het apparaat is feilloos te bedienden en is uiterst precies, ook makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Haesevoets 27-05-2016 Product half jaar in bezit

Tondeuse Remington! HC 6550

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over mijn Remington tondeuse! Ik gebruik hem zo goed als wekelijks. De batterij gaat erg lang mee! Het snijd vlot door een dikke bos haren heen. Het zuigsysteem is erg handig en gebruiksvriendelijk.

Top Tondeuse!

Mvg Hans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jochem 27-05-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk apparaat

Algemene score

8,5
De tondeuse werkt geweldig goed, heeft voldoende hulpstukken, doet redelijk lang met een lading en, wat ik het belangrijkste vind, de haartjes worden prima opgezogen, zodat er geen rommel ontstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
edmonduijl 26-05-2016 Product half jaar in bezit

Prima tondeuse

Algemene score

8,7
Fijne goede werkende tondeuse... De geïntegreerde stofzuiger maakt het erg makkelijk om de weggeschoren haren op te ruimen ... Prima accu... Voldoende accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
mielo222 26-05-2016 Product paar weken in bezit

Praktisch en degelijk

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met deze aankoop. Gedaan met de kapper! Om de x-weken knip ik zelf mijn haar kort. Mijn echtgenote knipt de achterzijde van mijn hoofdhaar. Dit alles zonder problemen. Eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JEROEN 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende ideale tondeuze, ik had deze al veel eerder moeten hebben!!!

Algemene score

10,0
Vroeger schoor ik mijn haar in de badkamer voor de spiegel. Met een soort kapje om de haren op te vangen, maar dat hielp niet. Dan zonder kapje zonder kleren... daarna badkamer stofzuigen en ik onder de douche... kortom een heel gedoe. Ik zocht bv ook naar betere kapjes andere tondeuze...

Maar deze is gewoon perfect, scheert perfect. En het belangrijkste al de haartjes worden netjes opgevangen in het bakje, voor mij zeker groot genoeg. Batterij gaat ook lang mee.

Vroeger zag er altijd een beetje tegen op om mijn haar te scheren, nu is het een plezier. Geen vuil meer op de grond lavabo. Ik had deze al veel eerder moeten hebben voor mij zeker 10 op 10. En voor een heel goede prijs!!! Een echte aanrader. Mocht hij stuk gaan koop onmiddellijk een nieuwe. Wil geen andere meer.

Ik spreek uit ervaring. Ik denk dat ik er een 5 tal heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nospampp 26-05-2016 Product maand in bezit

Objectieve test: voor en nadelen

Algemene score

8,5
Ligt ondanks het grote formaat goed in de hand.
Hij durft wel eens een haartje over te slaan, dus moet je soms 2x over dezelfde plaats gaan. Maar het gemak van de ingebouwde stofzuiger vind ik super. Die durft wel eens een haartje te laten vallen, maar dat is niets vergeleken met het opruimen na een grondige scheerbeurt.
Ik gebruik het op mijn benen, armen, en andere harige plaatsen die daartussen liggen. Met de verschillende kammen durf ik zelfs mijn hoofdhaar bijtrimmen.
Batterij gaat lang genoeg mee voor mij, is nog niet leeg geweest... maar ik ben dan ook geen grizzly.
Stofzuiger is ook makkelijk leeg te maken met 2 vingers, uitschudden en doorspoelen. Het is geen Dyson, maar klinkt eerder als een mini kruimeldief.
Voor schapen zou ik hem niet aanbevelen, maar ik zou hem voor geen 100 euro terugsturen gezien het gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kees van Egmond 26-05-2016 Product maand in bezit

Prima koop

Algemene score

9,0
Onze vorige tondeuse is ruim 15 jaar meegegaan en die was echt aan vervanging toe. Overgestapt op de Remington HC6550. Een geweldig apparaat waar we inmiddels zeer tevreden over zijn. Er zit een reservoir bij waar de afgeschoren haren in terecht komen en dit is een echte uitkomst. Hierdoor wel iets meer lawaai, maar bijna geen haren meer op je kleding en op de grond. We kunnen deze iedereen aanraden !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sysast 26-05-2016 Product kwartaal in bezit

Perfecte tondeuse

Algemene score

9,0
Hij voelt een beetje fors in de hand, maar dat haren opgevangen worden compenseert dat volledig. Perfect voor een niet al te volle haardos of okselhaar. Hij vangt vrijwel alles op. Kan hem van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend