Philips HAIRCLIPPER Series 5000 HC5450/80 - Reviews

8,0 Lees 63 reviews
Best Reviewed jan 2015 Philips HAIRCLIPPER Series 5000 HC5450/80
Best Reviewed januari 2015
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Scheren op lichtnet
Ja
Bedrijfstijd
90 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D. Mateboer 27-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,8
Een miskoop!
Snap werkelijk niet waarom deze en de andere modellen in deze lijn, een hoge score hebben. Ons gezin heeft een variateit aan haar types. Mijn vrouw heeft krullen dus dik haar, ik heb heel stijl dun en veel haar, onze kinderen hebben een mix van ons.
Geloof me, al vanaf de eerste keer was het stuntelen met dit ding. Liep continu vast en/of had grote problemen met het toerental. Niet echt heel prettig als het ding tijdens het scheren/knippen in het haar vast loopt. Je kunt je voorstellen dat dit negatief effect heeft op het eind resultaat. Ik heb daarom dit ding terug gebracht naar waar deze vandaan kwam en heb ik weer een babyliss pro gekocht!
Veel beter en net zo duur, al dan niet goedkoper!!!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Kaka1977 20-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,8
Een paar maanden terug deze aangeschaft op grond van de reviews hier. Ik scheer al jaren met een tondeuse (zonder opzetkammen) en heb in de loop der jaren verschillende merken gehad. In al die jaren heeft geen 1 tondeuse het gepresteerd om me te verwonden. Ook kwam het zelden voor dat het haar eruit getrokken werd in plaats van eraf geschoren te worden. In een korte tijd heb ik beide een paar keer gehad met deze tondeuse. Tijdens een scheerbeurt was het zelfs zo vervelend dat ik met een andere tondeuse verder moest. Na een paar scheerbeurten was ik er uiteraard klaar mee en heb mijn oude vertrouwde Remington weer in gebruik genomen, totdat ik een waardige vervanger heb gevonden.

Eerlijkheidshalve moet ik vermelden dat ik de vormgeving erg mooi vind en de tondeuse ligt lekker in de hand en is stukken lichter dan ik gewend ben. Ook hoeft de tondeuse niet om de haveklap opgeladen te worden.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Geertsen 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
bij eerste gebruik prima resultaat,zeer makkelijk in gebruik weinig lawaai.over de degelijkheid kan ik nog maar weinig zeggen apparaat pas een paar dagen ingebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wout1963 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
prima tondeuse. makkelijk in gebruik. hoeft niet ge-olied te worden. prima resultaat. lange gebruikstijd na volledig opladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Milon 23-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
I have purchased yesterday from Groningen. I did not use properly yet, but used a bit.It looks so convenient and easy to handle.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Pragel 21-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

4,2
De instelbare opzetkam lijkt een prima vinding, maar de afgeschoren haren blijven er in steken, zodat de tondeuse niet (goed) meer scheert. Wij gebruiken hem op 9 mm. Je moet hem elke minuut demonteren en schoonmaken om een beetje redelijk resultaat te krijgen. Heel gebruiksonvriendelijk.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende
Jan v O 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De eerste indruk is prima. Ter vervanging van een ander bekend scheerapparaten merk (2x gebruikt) aangeschaft. Daarvoor had ik ook een Philips die mij prima beviel. Dus met veel genoegen teug naar het vertrouwde Merk Philips.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
gerrit kempenaar 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
ik heb de tondeuse gekocht voor het gemak om het zelf te doen mij op jaar basis 100 euro lekker geld verdienen door de philips turbo tondeuse

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
stekro 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Geeft direct een goed resultaat en ligt goed in de hand. Laad snel op en is eenvoudig in te stellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Cashbackrevieuwvanmartijn 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik pak het apparaat net uit en het resultaat is er goed. De mogelijkheden staat heel duidelijk op de doos vermeld en daaruit blijkt dat het gebruikersgemak zeer voldoende moet zijn. Het apparaat ziet er zeer degelijk uit. De € 15 cash back is ook een mooie actie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Janvisser77 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Netjes mooi ding scheert zelfs het dikste haar licht lekker in de hand en dat het snoerloos is is het heerlijk om mee te werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
b spaans 18-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,7
haren blijven vastzitten in opzetstuk, langzaam en onduidelijke beschrijving. NIET WAT IK VERWACHT HAD!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
jason-statham 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
IK KAN HET BLAD NIET WISSEL VAN 0.5MM NAAR 1MM ZONDER OPZET KAM.

IK MM MIJN HAAR AL ALS HET 1.5 OF 2MM LANG IS EN DAN EEN OPZET KAM GEBRUIKEN IS NIET IDEAL.

IK BEN TOCH BLIJ DAT IK HEMM HEB GEKOCHT DE 0.5MM IS VEEL KORTER DAN MIJN OUDE TONDEUSE EN HIJ IS ERG SCHERP EN SNEL, DE TURBO WERKT OOK ERG GOED. DE BATTERIJ GAAT OOK ERG LANG MEE 7 TOT 8 SCHEERBEURTEN (HELE HOOFD EN BAARD)

MAAR IK SCHOOR EERST MIJN BAARD ALTIJD OP 1MM MAAR DAT DOE IK NU OP 0.5MM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anne 45 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
kan nog niet zo snel een oordeel daarover geven.Het is nog te kort in mijn bezit.......Maar de mogelijkheden lijken me groot.Gebruiksgemak is ook goed ,en de degelijkheid ,daar kan ik nog niets van zeggen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dwight 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Enkele dagen in bezit, werkt prima, over degelijkheid kan ik uiteraard nog niets zeggen, maar voelt wel degelijk, enig minpuntje vind ik het nogal friemelen om de scheerkop weer gemonteerd te krijgen, dit moet toch eenvoudiger kunnen.
Ik hoop nog lang plezier te hebben van het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
maxnl 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
tot nu toe kocht ik bmerken, maar dit keer voor philips gegaan, ik had al goede ervaringen met hun shavers, deze tondeuse is super, scherp snel en simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Dwight 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Net ontvangen en geprobeerd, resultaat prima.
Over degelijkheid kan ik nog niet oordelen, maar voelt wel degelijk, enig probleem vind ik het weer monteren van de scheerkop, beetje friemelen voor deze er weer opzit. Dat moet toch simpeler kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
dirkvveen 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het is een trimmer die goed in de hand ligt. Er zijn vele kniplengtes mogelijk. Dat is erg fijn. Zo kun je elk gewenst model scheren. Nog mooier is: je hebt geen verschillende opzetstukken nodig!


Draadloos en met turbo: geweldig apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Joopde 23e 14-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Het was even wennen, maar hij doet het lekker! Zowel geschikt als baardtrimmer als tondeuse!Ik hoop er lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Kapstertje68 14-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat.Goede scherpe mesjes. Je hoeft niet tig keer over hetzelfde haartje te gaan. Ligt lekker in de hand.Na een uur opladen al te gebruiken. Stevige opzet kammen. Ook erg handig te gebruiken als baardtrimmer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews