BaByliss For Men E837E - X-10 Wtech - Reviews

Best Reviewed jun 2017 BaByliss For Men E837E - X-10 Wtech
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Aantal snelheden
1
Opzetkammen
hoofd, baard, snor, bakkebaard, oor, neus
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DennisLindsay 26-11-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Een erg fijne tondeuse. Door zijn unieke mesjes 'hapt' hij niet in je haren. Er zitten veel verschillende opzetstukken bij, waardoor hij voor veel doeleinden te gebruiken is.
Het enige wat lastiger is, is hem te gebruiken voor een echte 3-dagen-baard. Voor de rest een prima tondeuse en zeker een aanrader qua kwaliteit-prijsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
pro-b 02-11-2015

Ik heb deze op het oog, wat is de reden dat een echte 3 dagen baard niet lukt?
alvast bedankt

Reageer

iMars 25-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lange accu duur; verschillende koppen; werkt onder de douche

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit product omdat ik een betaalbare trimmer zocht welke ook onder de douche werkt.
Volgens verkoper werkt deze prima onder de douche, echter volgens de gebruiksaanwijzing moet je er toch voorzichtig mee zijn. Het trimt goed, zover ben ik tevreden.

Pluspunten

  • Te gebruiken onder de douche
  • Meerdere scheerkoppen

Minpunten

  • Niet helemaal waterproof als in winkel beloofd
  • Geen indicatie lampje wanneer klaar is met laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 18-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima apparaat maar belangrijk onderdeel zwak/niet duurzaam

Algemene score

6,0
Ik heb dit apparaat nu een halfjaar in gebruik. Hij scheert goed en fijn, veel beter scheerresultaat dan mijn oude Philips. Ook werkt hij relatief lang op een accu.
Minpunt is dat het onderdeel van plastic voor de oneven lengtes niet sterk / duurzaam is (was na een maand kapot geknapt). Dit heb ik via Babyliss nieuw gekregen (waar Coolblue het hele apparaat retour moest hebben, dat vind ik zeer verspillend want dan wordt dat natuurlijk weggegooid). Ook het wisselen van scheerkoppen is lastig. Al met al geen slechte keuze maar ook geen overtuigende aanrader.

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • accuduur

Minpunten

  • zwak opzetstuk oneven lengtes
  • scheerkoppen wisselen lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Erik 30-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Snel scheren, lang accugebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supersnel scheren. Allerlei combinaties mogelijk door de opzetstukjes. Lang accugebruik, maar het is ook mogelijk om met snoer te scheren. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik S 30-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

veelzijdig apparaat dat gemakkelijk in het gebruik is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De verschillende opzetstukken zijn erg handig afhankelijk van het doel van het trimmen. Het opzetstuk voor neus- en oorbeharing is ook erg effectief. De accu gaat lang mee, reinigen is simpel en het apparaat is licht en ligt gemakkelijk in de hand.
Enige lastige vind ik dat je bij oneffenheden in het gezicht door bijvoorbeeld pukkeltjes het moeilijker scheren is.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Makkelijk te reinigen
  • Veel opzetstukken
  • Licht

Minpunten

  • Bij oneffenheden huid lastig scheren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L 26-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Strak model en een gesoigneerd kapsel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg fijne tondeuse. Door zijn unieke mesjes 'hapt' hij niet in je haren. Je haar ziet er netjes, gesoigneerd uit. Makkelijk om zelf te doen, dus je hebt geen ander persoon nodig om je haar te doen. De opgeladen batterij gaat erg lang mee, ook blijven de mesjes scherp.
Een hele goede tondeuse, voor een prima prijs. Een aanrader!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden (opzetstukken)
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raphael 26-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Precies goed, beter dan alle hiervoor.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruim een half jaar ervaring en alles werkt naar behoren. Maakt het minste lawaai, is goed scherp. Mag nat worden... Laadt ook op zonder de houder...Mooi.
Ben tevredener dan met alle concurrerende merken hiervoor, die ook nog eens behoorlijk duurder waren. Over de verhouding tussen prijs en prestatie de hoogste lof. alleen de hulpstukkenhouder laat zich slecht meenemen op reis....

Pluspunten

  • stil
  • scherp
  • goedkoop

Minpunten

  • houder is niet echt handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DK 26-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en goed apparaat. Werkt prima voor mijn baard ook 3/4dagen dmv de verschillende opzetstukken. Je bent wat meer tijd kwijt met het wisselen en verstellen maar werkt top. Handig dat het ook onder de kraan te spoelen is. Draadloos en bedraad opladen.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Accu gaat lang mee weekje (kort gebruik)
  • Veel keus door opzetstukken
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Houder voor de opzetstukken onhandig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had voor dit apparaat gekozen vanwege de prijs-kwaliteitverhouding en de vele opzetstukken. Het is een uitstekend ding; doet wat ie moet doen. Ik kende het merk niet zo goed, maar het is beter dan verwacht. Accu gaat superlang mee.

Pluspunten

  • Veel opzet stukken
  • Af te spoelen met water
  • Goede mesjes

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Breepoel 26-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is zeer uitgebreid met de vele accessoires. Zeer goede accu waardoor het prettig werken is met dit apparaat. Ook zeer makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Vele accessoires
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Duurt lang voor het apparaat is opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 16-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Top tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker klein en krachtige tondeuse, makkelijk mee op reis te nemen en de accu gaat lang mee.
Alleen de houder voor de onderdelen slaat nergens op, gelijk weggegooid, past niet eens alles in.
Verder erg tevreden met alle opzetstukken, goed te variëren om baard, snor en hoofd op juiste lengte te trimmen.

Nu bijna een jaar in gebruik en een echte aanrader.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Snel
  • voldoende opzetstukken

Minpunten

  • opberg systeem slaat nergens op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammad Khattab 14-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I like it and i buy it because of many uses and its very usefull and amazing product with waterproof heads , thanks for this product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 14-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Algemene score

10,0
Dit product is alles in 1 en het is bruikbaar voor het gehele lichaam. Ik ben enorm blij met dit product! Hoge kwaliteit, gaat lang mee. Ik raad zeker iedereen dit product aan. Wacht niet langer en houdt het gemak!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Hoge kwaiteit
  • Eigenlijk alles goed!

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van vlerken 14-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Babyliss x10

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enige minpunt is de houder voor de rest doet hij zijn werk goed. Batterij werkt lang ligt makkelijk in de hand.

Pluspunten

  • Batterij
  • Ligt makkelijk in de hand

Minpunten

  • Houder is erg ongemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L Thielemans 07-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Irriteert de huid niet

Algemene score

8,0
Goed en degelijk, veel nuttige hulpstukken, irriteert de huid niet, is perfect geschikt voor het trimmen van baard maar vervangt geen scheerapparaat (is ook niet de bedoeling). Oplaadtijd 8 uur maar dit is geen probleem voor mij, werkt ook rechtstreeks op het net. Enige minpunt is de opberging voor de hulpstukken welke niet erg handig is. Het voldoet uitstekend waarvoor het geschikt is.

Pluspunten

  • geen irritatie huid
  • handig in gebruik

Minpunten

  • opberghulpstuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabio 01-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed scheerapparaat, Grote capaciteit van de batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed scheerapparaat, dat doet wat moet.

Apparaat voor dagelijks gebruik eventueel in een vochtige omgeving .

Het is zacht voor de gevoelige huid.

De batterij heeft een hoge capaciteit en hoef je maar 1x op te laden per maand.

Pluspunten

  • Zeer nauwkeurig resultaat
  • Hoge capaciteit van de batterij
  • Gebruik in vochtige ruimten is mogelijk
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Behuizing is van kunststof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 01-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Makkelijk in gebruik en door de verschillende onderdelen geen andere apparaten meer nodig. Is precies en ligt goed in de hand. Opzet kammetje is wel erg kwetsbaar en is al voor de 2e keer van seconden lijm voorzien maar zou eigenlijk vervangen moeten worden voor een steviger exemplaar.

Pluspunten

  • Accu
  • Verschillende opzet onderdelen
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Opzetkammetje snel kapot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pim 30-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Multifunctioneel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk noodzakelijk product dat meerdere functies heeft en die een man gewoon móet hebben . Goede prijs-kwaliteitverhouding. Krijg je geen spijt van. Al eerder gekocht en is vele jaren meegegaan tot ik hem liet vallen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Soms hulpstuk moeilijker om te klikken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

André Van Thielen 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Baardtrimmer

Algemene score

10,0
Deze baardtrimmer voldoet in alle opzichten aan de verwachtingen. Standen zijn perfect regelbaar, accu moet niet om de haverklap opgeladen worde, toestel ligt goed in de hand en er worden nog enkele andere koppen bijgeleverd. Het is derhalve zijn prijs meer dan waard

Pluspunten

  • Prijs
  • Lange accuduur
  • Trmkop precies regelbaar
  • Meerdere koppen bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
Deze baardtrimmer voldoet in alle opzichten aan mijn verwachtingen. Standen zijn goed regelbaar, accu gaat lang mee.Toestel ligt prettig in de hand en er worden verschillende koppen bijgeleverd. Ik gebruik hem als tondeuse en als baardtrimmer. Het is zijn prijs wel waard. Het is voor mij al de 2e van Babyliss.

Pluspunten

  • accuduur
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews