Remeha eTwist - Reviews

8,3 Lees 11 reviews
Best Reviewed aug 2016 Remeha eTwist
Best Reviewed augustus 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Slimme meter
Ja
Op afstand te bedienen
Ja
Verlicht display
Ja

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heideman 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Doet niet wat er van verwacht mag worden

Algemene score

1,0
Zou het energieverbruik moeten aangeven doet het niet. Remeha werkt aan een oplossing.
Zeer beperkt gebruik geeft geen tijd aan. Is het geld niet waard als ik alles van tevoren had geweten had ik wel een honeywel thermostaat aangeschaft

Minpunten

  • geeft energieverbuik niet weer
  • geen tijdweergave

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Martin1672 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top in gebruiksgemak en nauwkeurigheid! Ook de app bediening is erg eenvoudig maar geeft wel alle mogelijkheden die je nodig hebt. Klokprogramma instellen is kinderspel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Installateur uit de Kempen 12-08-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een slimme thermostaat van Remeha, veel functies, mooi design, degelijk, niet te groot, veelzijdig, op andere toestellen aan te sluiten, compleet en dit alles voor een mooie eenmalige prijs (geen kosten voor app!!). Ik heb deze thermostaat al diversen malen gemonteerd/geïnstalleerd bij mijn klanten, zij zijn ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • compleet geleverd
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • buitentemp alleen fysiek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Maarten Mosman 19-07-2016 Product maand in bezit

Mooi product en werkt prima

Algemene score

8,0
De thermostaat functioneert naar behoren en is makkelijk middels de app de bedienen en in te stellen.
Ik ben er tevreden over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
hendrie 18-07-2016 Product kwartaal in bezit

perfect voor in een winkel en huis

Algemene score

8,3
makkelijk in gebruik.
handig voor onderweg, want je kunt hem via de mobiel bedienen.
makkelijk een klokprogamma maken en inschakelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Richard 13-07-2016 Product paar weken in bezit

Werkt perfect

Algemene score

9,0
De thermostaat is redelijk makkelijk in te stellen en het gebruikersgemak is super!!Thermostaat voelt degelijk aan ondanks dat hij van plastic is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gert 12-07-2016 Product kwartaal in bezit

Degelijke slimme thermostaat

Algemene score

8,7
Bij het monteren van de Etwist valt op dat het een degelijk product is, zoals je van Remeha kunt verwachten. Het tekstscherm is goed leesbaar en de thermostaat is eenvoudig te bedienen met de grote draaiknop. Alles zit in de doos om jou Etwist te laten werken. Zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Willem Ruiter 12-07-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig maar doeltreffend

Algemene score

9,0
Eerste indruk
De eTwist thermostaat ziet er qua design fraai uit en voelt solide aan.

Installatie
De installatie van de eTwist ging eenvoudig met behulp van de handleiding. Daarnaast zijn er ook duidelijke instructievideo's beschikbaar.

Gebruik
Het gebruik van de eTwist is eenvoudig via de grote draaiknop en Remeha button. Het touchscreen ontbreekt, zoals bij de Toon thermostaat dit wel heeft, maar aan de andere kant blijft het scherm zo wel goed schoon.

App
De eTwist app zorgt ervoor dat je je thermostaat op afstand kunt bedienen. Nog niet heel veel gebruikt, gezien ik een weekprogramma heb ingesteld. App ziet er eenvoudig uit. Mis hier alleen nog het inzicht in mijn verbruik.

Conclusie
Prima slimme thermostaat met een hoop toekomst mogelijkheden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
H de boer 12-07-2016 Product kwartaal in bezit

Echt een toppertje

Algemene score

8,7
De Etwist nu een aantal maanden hangen bevalt zeer goed.
Bediening is erg eenvoudig, wat ik er persoonlijk erg handig van vindt is dat het beeldscherm oplicht als je er voor staat.
Thermostaat ziet er mooi en strak uit.
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Wim 11-07-2016 Product kwartaal in bezit

eTwist eenvoudige bediening

Algemene score

10,0
De eTwist is zeer gebruikersvriendelijk, ook de app is handig in gebruik! Aangesloten op een Remeha cv-ketel werkt de eTwist prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P.Deten 16-06-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische slimme thermostaat

Algemene score

9,7
De thermostaat ziet er super uit. Strak design en duidelijk menu. De eTwist app werkt goed! Duidelijke navigatie en makkelijk in te stellen. Super om je temperatuur in huis via je telefoon te kunnen regelen. De app start trouwens snel op! Ik ben erg tevreden over de Remeha eTwist thermostaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend