Samsung 55Q60R QLED

Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans Henning 21-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima Tv ,Niet bij bol.com kopen

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

8,0
Deze tv was niet voor de NL-markt.Kon dus ook Ziggo niet ontvangen via de C+ module.Na veel lawaai van de leverancier, moest ik zelfs een slechte beoordeling intrekken , anders zou ik geen service krijgen. Uiteindelijk kwam er een monteur ,die met een speciale afstandsbediening in het service-menu kon komen. Toen pas kon NL ingesteld worden en was daarmee Ziggo ook te ontvangen. Ik koop nooit meer elektronica via Bol.com.

Pluspunten

  • prima beeld
  • smalle lijst
  • Een beetje te Smart

Minpunten

  • geen NL apparaat
  • slechte leverancier
  • smart interfereert met andere apparatuur
  • afstandsbediening te klein en beperkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

F.Henning 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel ,helaas niet Ziggo gecertificeerd

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

6,0
Inclusief CI cartridge niet in staat om Ziggo kabel-tv correct te ontvangen. derhalve geen TVOnDemand en series en films en zenders op de verkeerde nummering. Dit zou met een Speciaal apparaat alsnog in te stellen zijn om voor Ziggo geschikt te maken. Nu na 14 dagen nog niet gebeurd.Diverse apps werken traag en instabiel. Smartgedeelte is wel aardig ,maar geluid is nauwelijks iets aan te veranderen (geen equalizer). Niet gedetecteerde bronnen kun je geen eigen naam geven..Beeld is goed,indien op UHD.Redelijk toestel voor een buitenlands type.

Pluspunten

  • beeld
  • Smart

Minpunten

  • geen Ziggo certificaat
  • geluid is alleen goed via huisversterker.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 23-09-2021

Het veste toestel wat ik ooit gehad heb!

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Geweldig toestel. Eenvoudige bediening. Overzichtelijk scherm qua apps. Makkelijk en direct schakelen. Hier is duidelijk over nagedacht! Een topper in het segment!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joey67 26-06-2021

Valt tegen!

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

4,0
Erg gevoelig scherm oftewel het apparaat denkt te veel zelf. Op het moment dat het randapparatuur niet goed herkent gaat het fout. Daarnaast al drie keer gehad dat het scherm uitviel en alleen door stroom onderbreking weer aan de gang te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Martin12356789 15-06-2021

Fijne tv voor overdag

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

4,0
Prachtig beeld, alleen ‘s avonds een stuk minder. Veel last van backlight bleed en donkere beelden bij HDR films en series op Netflix. Er is al een nieuw led paneel ingezet maar dat heeft niet veel verbetering gebracht. In de winkel zeggen ze gewoon dat dit niet te voorkomen is bij Qled.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lanser 10-06-2021

Een sprong in de tijd!

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
In alle opzichten is de beeldkwaliteit fantastisch. Ook de gebruiksmogelijkheden zijn helemaal anno 2020. Wel moet je er voor het leuk een soundbar bij aanschaffen, maar dat is een euvel wat bijna alle moderne tv's hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-06-2021

Perfect keuze

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Erg blij met de geluid kleuren en design. Ik heb eigenlijk de tv die past precies in mijn woonkamer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cagr 15-05-2021

Super.

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Super tv, uitstekende kwaliteit.
Mooie design afstandsbediening en een clean UI design.
Makkelijk te bedienen en een snelle TV (reageerd bijna direct)
Weet wel dat samsung smart tv geen android ondersteund
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

mamanouk86 14-05-2021

Doet precies wat hij moet doen!

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
We hebben de QLED nu ruim een jaar en hij heeft ons tot nu toe niet teleur gesteld. Het installeren ging makkelijk en de televisie is erg eenvoudig in het gebruik. Apps werken naar behoren, apparaten als geluidssysteem, Playstation en Nintendo zijn erg makkelijk aan te sluiten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anton55 13-04-2021

Complete tv

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, speelt alles goed af zoals harde schijf
de App zoals YouTube werkt goed net als alle andere apps
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-03-2021

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Dit is gewoon en tv die ik altijd wou hebben en ik ben er zeker tevreden over en heb geen spijt dat ik dit product heb gekocht perfecte kwaliteit die we van samsung gewend zijn ga zo door
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-01-2021

Top tv

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Super tv. Echt top.
Min puntje. Stroomkabel en de andere kabels zitten te ver uit elkaar. Niet logisch.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

mireille1234 01-01-2021

wat een kwaliteit voor een heel redelijke prijs

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Wat zijn we blij met de televisie van Samsung Qled! Het geluid en het beeld zijn geweldig, de apps doen het goed en het is iedere keer weer een feestje om naar deze televisie te mogen kijken!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-12-2020

Home bioscope

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
It is not a TV, it is a movie theater in your living room. You enjoy your time with best entertainment at your home.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ger84 25-12-2020

Mooie tv!

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
De tv is top! Wat me met name bevalt:
- Mooi beeld en goed geluid
- Fijne, chique afstandbediening
- Reageert snel
- Overzichtelijke, prettige bediening
-
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

ArminB 26-07-2020

Zeer goede tv

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Onlangs deze televisie gekocht. Een zeer goede televisie voor een prima prijs. De kleuren zijn helder, het geluid erg goed en de installatie zeer eenvoudig.

Het ophangen van de televisie is ook erg makkelijk. Ik ben zeer tevreden met deze koop.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Smile4you 22-07-2020

Fantastische ervaring

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Na jarenlang LG ben ik dolblij met deze Samsung. Wat een verademing, het lijkt alsof ik zelf in het beeld mee mag spelen en geniet van hoe gemakkelijk alles de weg wijst. Mijn weg wijst de volgende keer weer naar dit merk. We love it!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marco1963 14-07-2020

Gewoon een pracht televisie!!

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Super scherp beeld en prima geluid.
En super simpele afstandsbediening die als je hem doorhebt prima werkt...qua knoppen"less is more" prima !
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Micky08 11-07-2020

Samsung de beste op het gebied van electronica

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Qled beste tv die ik ooit heb gehad. Snel, betrouwbaar, kwaliteit, service en perfect ingesteld op de wensen van de consument. Ben met alles overgestapt naar samsung. Denk aan mobiel, tablet, tv en meer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

B Reinders 25-06-2020

Veel TV met top prestaties

Geschreven voor: Samsung 55Q60R QLED

Algemene score

10,0
Ik heb nu een week of 6 de TV in gebruik en het bevalt meer dan goed. Geen rare reflexties meer een super strak en scherp beeld en de bedieningsgemak met de slimme afstandsbediening is helemaal top, want de tv is ook spraakgestuurd. Ik raad dit model dan ook echt aan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews