Samsung 43RU7170

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,82 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk 14 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 43RU7100

Algemene score

10,0
Wilt u een scherp beeld en heldere kleuren
Dan is deze tv een echte aanrader voor iedereen
Die aan een nieuwe tv toe is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 43RU7100

Algemene score

10,0
Wilt u een scherp beeld en heldere kleuren
Dan is deze tv een echte aanrader voor iedereen
die aan een nieuwe tv toe is.Deze tv heeft een mooi design en past in ieder interieur.
Wij hebben deze tv nu 6 weken in huis
En heb alleen plus punten en min punten heb ik niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Strak design
  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Scherpe kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert2004 15-12-2019
  • Product gekocht

Alleskunner

Geschreven voor: Samsung 43RU7170

Algemene score

9,0
Prachtige tv en waar voor zijn geld.
Veel mogelijk zoals Videoland app en Apple tv app kunnen installeren. Ik kan zelfs nu mijn Apple oortjes via Bluetooth aansluiten op deze tv.
Beeld is prachtig voor deze prijsklasse.
Geluid kan er ook goed mee door.
Het doorspitten van de apps op een Tizen systeem gaat sneller als bij een tv met Android.
Is er dan een punt van kritiek?
Jawel de afstandbediening. Hij is klein en ik mis de.grote knop die Philips wel heeft zodat je blindelings door het menu kan scrollen opzij en naar boven.
Niet handig waar de doorspoeltoetsen zitten, helemaal onderaan, dus met één hand bedienen is vrijwel niet mogelijk.

Verder ben ik zeer blij met deze aankoop en ik kijk even voor een alternatief voor deze afstandbediening.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid is redelijk
  • Bleutooth, Airplay, Videoland app, Apple tv app

Minpunten

  • Afstandsbediening

Reageer

kornelis 05-12-2019
  • Product gekocht

in afwachting

Geschreven voor: Samsung 50RU7170

Algemene score

5,0
maar nog niet geleverd na 4 dagen dus beter vragen jullie dan niet om een review na inzenden klacht hierover

Reageer

Gerard 24-11-2019
  • Product gekocht

4-K UHD smart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 43RU7100

Algemene score

10,0
Wij zijn blij dat wij dit toestel hebben gekocht
De Samsung UE43RU7100 tv kijken heeft een heel ander kijk genot gekregen vooral de natuurfilms
Om dat wij dit kijken in 4 k .
Dus onze mening over dit toestel is een aanrader voor iedereen die ook mooie programma.s in UHD - 4K wil kijken.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Zeer helder beeld

Reageer

Rimon 04-11-2019

Schitterende TV met prima beeldkwaliteit + apps!

Geschreven voor: Samsung 43RU7170

Algemene score

10,0
De installatie was kinderlijk eenvoudig, De TV is zeer fraai en gebruiksvriendelijk. Prima beeldkwaliteit en goede apps. Daarnaast een super mooi beeld. Met name 4K. Wat een verademing na de eerste TV wissel sinds mijn Samsung van 2003! Een regelrechte aanrader... TOP!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dali52 02-10-2019

Haarscherp beeld

Geschreven voor: Samsung 43RU7170

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en het is inderdaad een prachtig beeld en werkt goed samen met de Ziggo Next box, een haarscherp beeld, ben er erg blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Erica 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 43RU7170

Algemene score

9,0
Sobere vormgeving met een goede beeldkwaliteit en daar gaat het ook om.
Ook weer een toestel dat alleen klaar is voor Ziggo. Wanneer volgen de andere grote
providers?

Pluspunten

  • mooie prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • alleen Ziggo ready
  • sobere vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard 22-09-2019
  • Product gekocht

UE43RU7100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 43RU7100

Algemene score

10,0
Wij hebben kort geleden voor +/- 7 weken terug
Dit toestel gekocht en dit is een echte aanrader voor iedereen die 4k wil kijken en ook gebruik wil maken van een smart tv.

Ik nu sinds vrijdag j.l ook een bijpassende soundbar Samsung gekocht met een passieve subwoofer van 130 watt.
Nu wordt tv kijken echt leuk en krijg je een heel andere belevenis ( de tv en soundbar ) een heel andere dimensie.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Duurzaamheid
  • Vormgeving
  • Goed geluid door de passieve subwoofer

Reageer