Na een lange speurtocht (ik ben vrij kieskeurig) naar een 4K UHD tv van zo rond de 600 euro, kwam ik op deze uit. Ik heb hem bestelt bij Kamera Express (bleek ook de goedkoopste te zijn), die hem keurig en volgens afspraak heeft geleverd voor 599.- euro.
De 55 inch televisie heeft een flink formaat, maar met 4,5 meter zitafstand eigenlijk precies goed. Je monteerd de voet binnen een paar minuutjes. De tv heeft een prachtige rvs-kleurige rand, staat stevig en is perfect afgewerkt. De instalatiewizard helpt je binnen een paar minuutjes door het installatieproces, waarna je direct tv kunt kijken en (naar wens) zelfs je telefoon gekoppeld is.
De beeldkwaliteit is, zonder verdere instellingen, werkelijk fantastisch! Het geluid is echt prima voor een televisie, boven verwachting. De kleine afstandbediening is van rvs en ziet er echt top uit (echt verrassend mooi). Legt goed in de hand en de sumiere knoppen zijn mooi overzichtelijk. De menustructuur van de televisie werkt hartstikke goed. Je wisselt vlot tussen de verschillende (hdmi-)kanalen. Ik ben voorlopig echt super blij met deze aankoop, zeker voor deze prijs. Heel veel kwaliteit voor een scherpe prijs. Een echte aanrader! (Mijn televisie heeft de volgende product code: Samsung UE55RU7470.
Pluspunten
- Zeer goede beeldkwaliteit
- Prima geluid
- Super goed afgewerkt
- Mooie en handige afstandbediening
- Scherpe prijs