Samsung QE65Q950RBL

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
3,41 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65Q950RBL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jackie vermeer 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig beeld, mooi design, zeer eenvoudig te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Deze samsung 8K qled tv is een geweldige tv. Voor mijn gevoel is het een bioscoop in huis gekregen.
Dankzij de netflix en disney + app heel makkelijk om geweldige film thuis te kijken.
De aankoop was wel duur, maar het beeld is echt geweldig mooi.

Pluspunten

  • 8K qled, geweldig beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • helaas niet energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Super beeld deze 8K, nog mooier dan de 4K die ik had.
Prachtige kleuren, niets dan lof.
Makkelijk naar de App`s.

Pluspunten

  • Super beeld
  • makkelijke bediening
  • Prachtige kleuren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Bleijs 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
We hebben rond gekeken naar een TV met een aardig formaat maar die toch ook weer paste op de plaats waar hij moest komen en dat is zeker gelukt. Het beeld is fantastisch. Jammer dat er nog veel uitzendingen bestaan die nog niet bieden wat ik zou kunnen zien. Maar we zijn uiterst tevreden over de kwaliteit.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Mooi toestel met een geweldig beeld.het gemak van de al aanwezige apps is heel fijn.
Installatie zeer een voudig.

Pluspunten

  • helderheid

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Prima Toestel mooi beeld en geluid en bediening, voldoet aan al onze verwachtingen,en heeft heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOSEPH KAPELL 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede kwaliteit, mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
IK HEB DEZE K8 QLED GEKOCHT VOOR DE TOEKOMST. KWALITEIT BEELD ZEER GOED, CQ GELUID EN KLEUREN. PRIJS IS NAAR KWALITEIT. EN 500 EURO CASHBACK IS ALS EXTRAATJE VOOR HET VOLGENDE SAMSUNG PRODUCT TE KOPEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 24-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

8,0
Het is een tv met haar scherp beeld en redelijk geluid. Zoals meerdere producten van Samsung raad ik dit product ook aan.

Pluspunten

  • Beeld scherp
  • Geluid redelijk

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans/Ad 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Na overstap vanuit ander merk, nu helemaal tevreden! Lang getwijfeld, maar uiteindelijk helemaal tevreden met de beslissing.

Pluspunten

  • Prijs
  • Afwerking

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem C. 24-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende beeldkwaliteit, fraaie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Prachtige beeldkwaliteit, sluit goed aan op overige randapparatuur van samsung, soundbar installeerde probleemloos. Klein nadeel, het toestel is zo zwaar dat je alle handelingen voor het apparaat met 2 man moet doen.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • installatiegemak

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent fantastisch groot Qled scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
Ik zocht een Qled scherm 65" 4 K met vooruitzicht van 8 K !! Deze gevonden bij Samsung welk daarbij ontzettend makkelijk bediening gemak heeft. Geïnstalleerd en heeft een zeer scherp kijker genot met velen mogelijkheden.Het ontdekken waard.
Ook aan de muur gemonteerd lijkt het een schilderij.Echter het is een TV.

Pluspunten

  • 10 jaar garantie tegen inbranden.
  • Bevat z.g. Quantum Dots
  • Handige afstandbediening ook tbv randapparatuur
  • Zinvolle interieur ambiance door Ambient Mode
  • Voldoet uitstekend aan mijn wensen

Minpunten

  • m.i. geen
  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Satimin 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung Qled 8k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
door naar reviews te lezen van wat anderen vonden van de 65Q950R tv heb ik er ook een aangeschaft , en ben heel blij met mijn aankoop klopt helemaal wat er gezegd word over het product
ik kan het een ieder aanraden die stap ook te maken Geweldig product.

Pluspunten

  • makelijk bedienbaar
  • super beeld en geluid
  • kan je ook bedienen met je smartphone
  • je famlie foto als screensaver

Minpunten

  • moet ik nog tegen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tigger04 16-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Op het moment dat de televisie gebracht werd schrok ik eerst nogal van het formaat, maar uiteindelijk went dat toch snel. Hij past ook veel beter in de woonkamer dan mijn oude, eigenlijk veel te kleine televisie. Ik moest eerst wel wat wennen aan de afstandsbediening, en vind het nog niet erg handig dat ik nu weer 2 afstandsbedieningen moet gebruiken. Misschien kan dat ook anders, maar ik heb me daar nog niet in verdiept. Het beeld is fantastisch, helder en scherp. Natuurfilms zijn geweldig om hierop te kijken, maar ook films, series en sportwedstrijden zijn een genot. Het instellen van de achtergrond die de televisie kan laten zien op het moment dat hij uit stond was ook even uitzoeken, maar werkt prima. Ik gebruik het zelf eigenlijk niet, want vind een zwart scherm niet storend. Maar kan me voorstellen dat het voor sommige mensen een fijne aanvulling is. Alleen het aannemen van de kleur van de muur erachter werkt bij mij niet. Hij kan de kleur niet goed nabootsen. Al met al ben ik zeer tevreden over de televisie en kan ik m iedereen aanraden!!

Pluspunten

  • Ruime kijkhoek
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mmmarion 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Haarscherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

9,0
Super tv,
Fijn groot scherm met ‘n smalle lijst, als een schilderij aan de muur. Zeker door de ambient mode zodat je geen zwart scherm hebt als de tv uitstaat.
Het beeld is haarscherp en zwart is écht zwart. Met zonlicht op het scherm is alles nog steeds duidelijk te zien!
Het one remote systeem met weinig onnodige knoppen is ook ideaal, alleen jammer dat je de snelkeuze knoppen niet kan aanpassen naar wat jij belangrijk vindt (rakuten tv en prime video wordt hier niet gebruikt)
We hebben na ‘n paar weken gebruik wel ‘n probleem gehad met de afstandsbediening omdat 1 van de knoppen niet meer werkte. Dit bleek na kort contact met Samsung eenvoudig op te lossen door het resetten van de Bluetooth verbinding tussen tv en afstandsbediening.
Wij waren al gewent aan ‘n hub, daardoor zou je bijna vergeten dat dit ideaal is! Één ultra dun kabeltje in plaats van ‘n hele bos die weg gewerkt moet worden!
Wij en onze gamende zoon zijn helemaal fan!

Pluspunten

  • Hub
  • Haarscherp
  • Ambience mode
  • 1 afstandsbediening zonder poespas

Minpunten

  • Bixby die ongevraagd opstart
  • Het niet kunnen aanpassen van de snelkeuze knoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mattheus Appeldoorn 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL

Algemene score

10,0
fantastisch product/ de allermooiste tv die ik ooit heb gezien! 8K zorgt voor een nieuwe ervaring bij het tv kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer