Samsung QE55Q85RAL

Best Reviewed sep 2019 Samsung QE55Q85RAL
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,19 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 65 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willie2 30-11-2019

QLED 4K 65 inch 65Q85R

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
heb deze nu 14 dagen ben nog steeds aan het onderzoeken is gewoon een super tv tot nu toe ben ik nog geen minpunten tegen gekomen dus dat is alleen maar goed deze beveel ik iedereen aan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wouter59 29-11-2019

Super Samsung Qled TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Na 15 Jaar een Sony gehad te hebben een Samsung TV gekocht.
Mijn kinderen hebben allebei een Samsung TV gekocht, en toen ik die zag dacht dat wil ik ook. Dus meteen een 55inch Qled gekocht. Super!!! bedienings gemak, beeld, geluid super!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BartD 28-11-2019

Wat een mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Nu een week de trotse eigenaar van deze TV. Tv gekeken, films gekeken en Lille-Ajax gekeken. Een heel andere ervaring dan met de vorige (43" plasma). Goed detail, mooie kleuren en helder contrast
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-11-2019

Geweldige televisie

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Het is in een Woord een geweldige televisie super beeld gemakkelijke bediening,ik ben zo blij dat weer zo'n mooie Samsung heb gekocht
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maanio 26-11-2019

Prachtige tv, standaard instabiel

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

8,0
De tv is prachtig, beeldkwaliteit is super. Echter lijkt de standaard waarop de tv rust instabiel, en is beweeglijk. Dit is jammer voor zo'n high end tv. Ook is de tv aan de dikke kant.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bjarne 25-11-2019

Zeer scherp beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

8,0
Zeer scherp beeld. Ik twijfelde tussen 55 of 65 inch. Zit 3meter van tv vandaan maar kan prima.ben zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wil25 25-11-2019

Geweldig wat een kwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
We hebben deze tv gekocht en zijn zeer tevreden. Zeer gebruiksvriendelijk

Goede kwaliteit beeld en helderheid. Is echt genot om naar te kijken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fredel 25-11-2019

Geweldige kijkervaring.

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Kijk nu ruim 4 maanden, prachtige kleuren, scherp en veel diepte. Waar kijkgenot, erg gebruiksvriendelijk met de toegevoegde apps.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arnaud 25-11-2019

Top product wat beeld betreft!!

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Mezelf verwend met de aankoop van een QLED 65 inches Q85R, en wat een plaatje!! echt mooi wat design betreft en het beeld is subliem! Echt mooi kleuren!
De 85R gekocht omdat hij een one connectbox heeft en dit ziet er mooi uit zo op de muur met de no gap Wallmount!!
Tot zo ver dus geen spijt... maar heb het alleen een maand in gebruik dus moet nog even in de tijd zien. Wil nog graag een soundbar erop aanhangen en zit te denken om de samsung HW-80R te kopen voor de Atmos mogelijkheden. Top TV in ieder geval!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stefan_1970 23-11-2019

Geweldig beeld en verrassend goed geluid

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Op 21-11 deze TV gekocht en tot dusverre nog geen moment spijt van gehad.Ben overgegaan van 50 inch naar 65 inch.Het streamen van de Nas naar de TV is het enige wat nog niet zo goed wil lukken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Brakb 23-11-2019

Ongelofelijk realistische kleuren,zelfs met de zon

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Inderdaad wat de verkoper vertelde over deze Samsung is echt geweldig, en ik dacht dat we nog een goede tv hadden. Beeld is super en maakt niet uit vanuit welke hoed je kijkt, 4K ...je mond valt open. De mooie RVS afstandsbediening doet precies dat waar het voor bedoelt is en super eenvoudig. We hebben er een bose soudbar onder liggen want die hadden we al en dat geluid is perfect weet dus niet hoe het geluid van de tv zelf is.
Het hangt bij ons aan de muur en met de one invisible connetion gaat er een heel dus kabeltje naar de box waar alle aansluitingen op zitten, echt een super oplossing.
Echt en het beeld is ge wel dig had niet verwacht zo enthousiast te zijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kentukies 21-11-2019

Wat een geweldig beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Van een oude LCD naar dit geweldige apparaat gegaan. Heel makkelijk aansluiten incl. Soundbar , heel makkelijk in de bediening en een geweldig beeld. Lijkt wel elke dag of we in de bioscoop zitten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marcel86 21-11-2019

Wat een super tv

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Wat een haarscherp beeld en wat een goede technologie. Geen last meer van de zon in mijn scherm. Een absolute aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tano 20-11-2019

Top TV!

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Ik heb deze tv nu al een maand in bezit en ik ben er erg tevreden over. De tv hangt mooi plat tegen de muur en het beeld ... prachtig!
Dus echt een aanrader !
Veel plezier er mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-11-2019

ZEER MOOIE WEERGAVE VAN DE BEELDEN EN KLEUREN

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
IK HEB DE TV GEKOCHT IN VERBAND MET EEN VERHUIZING WAARDOOR DE KIJKAFSTAND VERDER WEG WAS DAN WE GEWEND WAREN. NU ONGEVEER 6 METER VAN DE TV. HET PERFECTE SCHERM VOOR DEZE AFSTAND!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WilB 19-11-2019

Fantasties beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Wij zijn hier heel blij met deze tv Het beeld is fantasties En de box voor de aansluitingen van de kabels is een plus Hij is makkelijk te bedienen En de kleuren zijn schitterend
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nicolette01 19-11-2019

Net een paar dagen in huis maar wat een tv!

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Prachtige beelden, makkelijk aan te sluiten. Het geluid vind ik alleen tegenvallen maar daar kun je natuurlijk iets aan veranderen door er een goede audio set op aan te sluiten. Nog getwijfeld tussen 75 inch en 65 inch maar 65 inch is echt zeker groot genoeg in onze woonkamer (die behoorlijk ruim is).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MGCB 18-11-2019

Groot scherm. Mooi beeld.

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Paar dagen geleden gekocht. Wat een geweldige tv is dit. Echt mooi groot beeld. En handig in gebruik met vele opties. En ook zeker een groot voordeel zijn de aansluitingen via de 1 connect box, en er loopt maar 1 dun draadje over de muur.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ella en 18-11-2019

prachtige kleuren

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
de televisie gekocht, en vinden hem helemaal geweldig, de kleuren zijn echt prachtig zowel van veraf als van dichtbij
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Esthertv 16-11-2019

Super beeld en net een schilderij

Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Scherp beeld. Zeer plat tegen de muur.
Leuke ambimode opties.
Alleen NL zietven Netflix blijven hangen..
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews