Samsung 65Q70R

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,19 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haperend en geen vloeiend beeld bij bijv. voetbalwedstrijden

Geschreven voor: Samsung 55Q70R

Algemene score

7,0
Sinds een week deze TV in huis. Prachtige TV verder alleen stoor ik me enorm aan het beeld tijdens voetbalwedstrijden en live uitzendingen. Beeld is dan niet vloeiend en ziet er gewoon niet uit. Heeft ongetwijfeld te maken met de juiste instellingen maar die heb ik vooralsnog niet gevonden.Na alle reviews gelezen te hebben hier lijk ik wel de enige met dit probleem....Iemand advies?

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilko 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige televisie

Geschreven voor: Samsung 49Q70R

Algemene score

9,0
Ik heb mijn Sony 43FX8505 die ik in februari had gekocht snel vervangen door een Samsung 49 inch Qled Q70R TV en heb geen moment spijt. Naast het grotere beeldscherm, is de televisie sneller met het wisselen van zenders, de afstandbediening is veel moderner en wat een geluid komt uit deze TV zeg. Ik wilde een soundbar kopen bij de Sony vanwege het slechte geluid, maar dat is met deze TV totaal voor mijn niet meer nodig! En wat een beeld en details die je ziet op deze TV. Het aansluiten van deze TV op bluetooth speakers verliep ook zonder problemen (bij de Sony kreeg ik het niet voorelkaar). De prijs van deze TV hield mij wat tegen (EUR 1599,-) omdat mijn vorige TV de helft goedkoper was. Ik zou met deze TV echt niet meer twijfelen. Volgens mij kun je hier weer behoorlijk wat jaren mee vooruit. Moet nog wel even wennen aan het grotere beeld. Er zaten overigens geen bouten/schroeven bij deze TV om deze te kunnen monteren. Voor deze prijs zou dat meegeleverd moeten worden. Hiervoor moest ik nog apart naar de bouwmarkt voor EUR 2,50. Bij de Sony TV waren die schroeven wel standaard meegeleverd.

Pluspunten

  • Geluid
  • Beeld
  • Makkelijke installatie
  • Snelheid TV bij wijzigen zenders

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud de Rooij 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 82Q70R

Algemene score

8,0
Goede TV, duidelijke kleuren, mooi scherp beeld. Siert het huis. Strak design. Mode ambiant vervangt het zwarte beeld wanneer de tv uit is.

Pluspunten

  • Mode Ambient
  • Scherp Beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel B 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QE75Q70R QLED TV

Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
Groot scherm en haarscherp, zeer tevreden over deze aankoop.
Ook de snelheid van de hardware is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iulian 02-12-2019
  • Product gekocht

Beste tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
Hoge resolutie, geavanceerde beeldbewerking, beelden extra scherp worden weergegeven, makkelijk internetten.

Reageer

J A 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

9,0
mooi groot beeld met scherpe weergave en goed geluid makelijke bediening en strake vormgeving en handige afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 29-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm

Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
Geweldig groot scherm met scherp beeld en heldere kleuren. Makkelijke bediening door eenvoudige afstandsbediening.

Pluspunten

  • Superscherp beeld
  • Mooie kleuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cor 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG QE75Q70R - QLED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
Onder de indruk van het scherm en de beeldscherpte, in een grote kamer zoals bij ons komt die fantastisch tot zijn recht, ook vinden we de menu structuur heel erg duidelijk om mee te werken. echt een fantastische aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een beeld om voor thuis te blijven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 82Q70R

Algemene score

10,0
Al gewend aan een groot formaat beeld van 70 inch met goede zwart waarden om mee te gaan met de ontwikkeling in tv land en providers gekozen voor de Samsung QE82Q70R. Voldeed aan onze gewenst formaat, goede zwart wit waarden en een scherp beeld. En na een aantal uur dat hij hangt er al helemaal weg van. Voldoet volkomen aan onze verwachtingen. Genieten!

Pluspunten

  • scherp beeld
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri68 24-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot, helder scherm

Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

9,0
Van een 55 inch 2K Samsung naar een 75 inch 4K Samsung toestel. We vreesden, dat het scherm te groot zou zijn voor onze huiskamer. Niets is waar. Kijkafstand moet wel ca 6 meter zijn. Fantastisch beeld kwaliteit. We hebben tot nu toe geen spijt van de aankoop. Voor het gemak bij CoolBlue online besteld wegens gratis thuisbezorgen, ondanks dat het toestel elders €2.000,00 was en bij CoolBlue €2.500,00, exclusief de cashback van €300,00.

Pluspunten

  • helder beeld
  • goede kleurnuances

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze Samsung QLED TV. Mooie kleuren en vormgeving! Beeldkwaliteit is prima. Zeker in relatie tot mijn vorige TV.

Pluspunten

  • Mooie TV
  • Kleuren

Minpunten

  • Vrij prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung 75inch 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE75Q70R 75inch

Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Overdag is het beeld goed savonds wat fel.
ik zit 4.5 meter van de tv en dat is goed te doen.

geluid is iets minder maar heb een surround set dus voor mij geen probleem.

Pluspunten

  • Prijs
  • Groot beeld
  • overdag goed beeld

Minpunten

  • savconds wat fel
  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

CrimsonJax88 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Enorm scherm, prachtige heldere kleuren, snel en smart apps

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
Geweldige tv indien je van films en televisie kijken houdt; enorm scherm, prachtige en heldere kleuren met HDR, snelle bediening, makkelijk keuzemenu en tevens handige manier om van apps zoals Netflix, Disney+, RTL XL en YouTube te wisselen. Zeker een aanrader voor degene die net als ik van film kijken houden in de beste kwaliteit.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Heldere en scherpe kleuren
  • Makkelijke bediening
  • Handig schakelen tussen apps

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorien 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv

Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

9,0
Mooie tv met veel kijkplezier. zeer veel opties, dit maakt het wel lastig om een keuze te maken tussen de vele beeldmogelijkheden.
prijs/kwaliteit is zeer goed.

Pluspunten

  • Grootte
  • Zeer mooi beeld
  • prijs

Minpunten

  • de vele opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JCA VERMOLEN 02-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

samsung 55Q70R

Geschreven voor: Samsung 55Q70R

Algemene score

9,0
Uitstekend beeld en geluid.
De uitleg voor het gebruik was summier en onjuist.
Op een opmerking via mail hierover werd niet beantwoord.

Review 14-07-2019:
Voor Q led TV Samsung gekozen omdat wij een lichte kamer hebben.
De 100% pickel garantie is een unieke voorwaarde. Mooi groot beeld met een fantastische scherp/ diepte.

Pluspunten

  • Bedienings uitleg
  • Kleur en gluid

Minpunten

  • 000
  • 10 plus punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

9,0
Gekocht om het mooie grote beeld. De kleuren zijn uitstekend. Een hele vooruitganf met het plasma scherm.

Pluspunten

  • groot beeld
  • mooie kleuren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
Prijs /kwaliteit verhouding voldoet geheel aan mijn wensen.
Top kwaliteit en zeker aan te raden!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
super beeld goed aan te sluiten op mijn marantz
zeer tevreden mee goede service van platte tv.nl opgehangen en niet eerder weggegaan dan dat ik tevreden was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NB 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, goede kwaliteit, pronkstuk in de woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 82Q70R

Algemene score

8,0
Zeer mooie televisie. Pronkstuk in de woonkamer en samen met de soos planbar en speakers een ware beleving. Wij zijn er erg blij mee. Nog maar een paar dagen in bezit, dus we kunnen nog geen goede beoordeling geven over de duurzaamheid etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm , mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 75Q70R

Algemene score

10,0
De vormgeving, de grootte van het scherm en vooral het kijkgenot. De kleuren spatten van het scherm. Zelfs vanaf een paar meter afstand blijft het beeld scherp. Ook het gebruik van deze televisie in combinatie met een surround systeem geeft bij het kijken van een film of je helemaal deelneemt met de film. Je wordt er als het ware ingezogen.
Beslist een aanrader voor de film liefhebber.

Pluspunten

  • schermgrootte
  • helderheid kleuren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews