Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack van der Lely 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goede Tv voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

8,0
TV is een goede aankoop, wij zitten ±5.5m van scherm vandaan. we zijn blij dat we voor de 65 inch hebben gekozen.

Pluspunten

  • mooi helder beeld
  • mooie kleuren

Minpunten

  • afstandbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.M. 09-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

8,0
Goeie kwaliteit beeld, groot beeld. lijkt op een thuis bioscool. Wel had ik meer geluid verwacht ...

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Groot

Minpunten

  • Geluid had beter gekunt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maurice 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

High End voor Midrange prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Met de toenemende uitzendingen in 4K wilde ik een betaalbare TV hebben die voor de komende jaren de standaard niet alleen aan kan, maar ook in het hoge segment blijft meedoen. Uitgebreid vergelijkingsonderzoek gedaan over verschillende merken. Deze stak er qua prijs/kwaliteit met kop en schouders bovenuit.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • bediening
  • netwerk integratie
  • top beeld

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VanDijk 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, groter, grootst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

8,0
Groter (nog niet de grootste) en helder beeld (vooral 4K vastgelegde opnamen / uitzendingen / films). Prima kijkervaring

Pluspunten

  • Heldere kleuren door Q-LED
  • Ook bij daglichtinval

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q65Q80R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
Zeer mooi beeld en veel mogelijkheden. 4K en zeer veel bruikbare apps. Vooral de beeld bij overdag is echt plus punt.

Pluspunten

  • zeer goed beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qe65q80RAL 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Super tv wat een mooi scherm. Heb deze nu een paar dagen in mijn bezit en heb hier zeker geen spijt van. Hiervoor ook altijd samsung gehad en ben en blijf super tevreden.

Pluspunten

  • kijkhoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie tv, heerlijk groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
Zijn ontzettend tevreden met deze tv, tal van mogelijkheden te ontdekken en heerlijk groot scherm. een echte topper! aanrader.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guanos 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en een goede interface

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Het is een geweldige TV als je echt iets groters wilt dan is dit echt een aanrader!
Hij staat prachtig in de woonkamer en is ook heel mooi licht als je hem aan hebt

Pluspunten

  • Groot
  • mooi beeld uit elke hoek

Minpunten

  • Donker is niet mooi donker zoals bij oled

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenie 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED 65 inch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
prachtig beeld
makkelijk te bedienen en te installeren
duidelijke afstandsbediening
apps zoals netflix werken perfect

Pluspunten

  • groot scherm 165 cm
  • mooie kleuren
  • makkelijk bedienbaar
  • apps werken snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Job van Dommelen 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, mooie afwerking

Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Mijn keuze was niet moeilijk tussen een Oled of Qled. Met mijn Samsung soundbar (K950) een perfecte combinatie!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Haarscherp beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Weijkamp 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

65 inch QLED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Mooi strak beeld, zelfs bij 704x576 pixels. Installatie is mij gelukt zonder problemen. Is pas een dag in mijn bezit, vandaar deze beperkte review.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Mooi toestel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lion72 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
Just bought the TV from PlatteTv. Very satisfied, great colours, definition, sound. Definitely recommended - good value for money

Pluspunten

  • Quality of the TV; picture, colours and sound
  • Intuitive user interface
  • Connectivity to external equipment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ysbrandij 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte TV met mooi geluid en prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
De TV is van alle gemakken voorzien. Een haarscherp beeld met super geluid voor een TV. De TV is uitgerust met de nieuwste apps wat TV kijken plezierig maakt. Tevens is de standaard/beugel van de TV modern en strak.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Beugel/Voet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Prima TV, lekker groot scherm, uitpakken en installeren via een makkelijke handleiding.
Werkt prima en voldoet aan de verwachtingen

Pluspunten

  • groot scherm
  • intuïtief installeerbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan van den Berg 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
De TV nu enkele dagen staan en is echt top. Makkelijk te installeren en erg gebruiksvriendelijk in de basis. Beeld is mooi helder en geluid is prima. Komende dagen/weken maar eens meer in verdiepen in alle mogelijkheden. Gekocht bij Plattetv.nl maar wel in een winkel. Echt fantastisch geholpen en TV direct op voorraad en meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JH72 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
Al lang fan van Samsung TV's en na mijn 55 inch toch gekozen voor een maatje groter. Wat een geweldig beeld en zelfs het geluid is zeer goed voor een dergelijk plat model. Ambient mode is best wel leuk en zeker een goede optie om geen joekel van een zwart vlak aan je muur te hebben. De installatie verliep vlekkeloos en de eerste indruk is echt heel goed. Hier wordt een mens blij van!

Pluspunten

  • beeld is echt super
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHITNL 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Mooie strakke TV met diepe zwarte keuren. Veel apps beschikbaar. Nog kort in bezit maar vooralsnog zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

9,0
Met 65" een grote tv met een erg mooi beeld vanuit alle hoeken, de installatie verloopt vlot, soepel en stapsgewijs en ook de bediening is eenvoudig. De afstandbediening was even wennen omdat het niet lijkt op een 'conventionele' (lees: ouderwetse) afstandbediening maar dit went snel. Zo zijn bijvoorbeeld de cijfers (zenders) verdwenen en zitten er standaard knoppen op voor Netflix, Prime video en Rakuten TV. Dit is wat mij betreft een beetje overbodig.

Pluspunten

  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Makkelijk te bedienen
  • Ruime hoeveelheid aansluitingen

Minpunten

  • Overbodige knoppen op de afstandbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model, prachtig beeld.

Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
Makkelijk te installeren, prachtig beeld, ook overdag. Mooi ontwerp en kabels zijn via de voet weg te werken. Leuke features als gebruik als schilderij of fotocollage bij niet gebruik..

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sappie goossie 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm, scherpe lijnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R QLED

Algemene score

10,0
Mooie grote tv met een heel fijne vormgeving, makkelijke bediening ondanks dat er geen cijfers op de afstandsbediening zitten.

Pluspunten

  • scherp
  • mooie kleuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews