Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frederik 22-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

9,0
Fantastisch beeld en geluid, soundbar niet nodig. Zeer eenvoudige installatie. Wat wil je nog meer ? Niets dus !

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R van Korven 21-10-2021

Fijn toestel!

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

8,0
Wij zijn erg tevreden met ons toestel! Alles fijn en overzichtelijk. Ook voor het gamen vind ik het een aanrader. Mooi en scherp beeld
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-01-2021

Geweldig tv

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Na een paar weken pech mee gehad heeft de service van Samsung geweldig service verleend en de toestel weer helemaal goed gemaakt !!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

bonk 13-07-2020

Top prijs-kwaliteit

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Mooie strakke tv met haarscherp beeld, weinig reflectie en een brede kijkhoek. Veel bruikbare functies en eenvoudig en vlot in gebruik. Ambient Mode is niet nodig, maar wel leuk. Ook het geluid is wat mij betreft prima. Dat alles voor een hele nette prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ed Mol 13-07-2020

Top TV

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
55 inch QLED TV model 2019 ongeveer een maand in ons bezit. In één woord geweldig. Na aanschaf makkelijk geïnstalleerd, super mooi beeld en geluid. Soundbar niet eens nodig. Makkelijk te bedienen functies.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stevan 11-07-2020

Waanzinnige TV !

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Nu ca. 8 weken in bezit, een QE65Q80R uitvoering. Dit overtreft alle verwachtingen. Zéér makkelijke qua bediening, eenvoudige instellingen, mooi om te zien hangend aan de muur en zeker zijn geld waard. Hiervoor hadden wij een 43inch 4K TV van Samsung, maar dit overtreft alles. Heldere kleuren, levensecht om te zien. mensen die bij ons komen kijken de ogen uit en maken allemaal complimenten over deze Qled TV. Het is iedere dag weer genieten als hij aanstaat.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Aat 71 03-07-2020

een sieraad in huis.

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Ik ben een aardig tijdje bezig geweest om een nieuwe tv te kopen ,kwaliteit en prijs te vergelijken en elke keer kwam Samsung er het beste uit .
prachtig beeld en geluid .eenvoudig bedienings gemak en eenvoudig aan te sluiten.
heb de televisie nu een maand in huis en er blij en trots mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rudy1968 02-07-2020

Super tv

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Deze televisie nu ongeveer een maand.
Echt een fantastisch mooie tv, met super beeldkwaliteit en veel mogelijkheden.
Heb wel een week met de beeld instellingen gespeeld,maar nu fantastisch beeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gerrit68 01-07-2020

Geweldige televisie

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Dit is de opvolger van mijn voormalige Samsung 50 inch en ik ben er super blij mee. Wat een mooi natuurlijk scherp beeld bij deze 65 inch en het gebruiksgemak met een simpel te bedienen afstandbediening. En dan na gebruik even een eigen achtergrondje inschakelen met 1 druk op de afstandsbediening en de woonkamer is dan een plaatje.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Barry 1974 25-06-2020

Super tv mooi beeld raak niet uit gekeken

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Deze top tv laatst aangeschaft had hiervoor de eerste Samsung met 3D incl brillen was ik nog steeds tevreden over mooi beeld ook maar na ongeveer 10 jaar zie je de ontwikkeling en de kwaliteit van Samsung nog steeds innoverende ben super tevreden met deze nieuwe zou niet gauw overstappen op een ander merk blijf zo doorgaan Samsung complimenten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dominique 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie design TV met super beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

9,0
na 9 jaar op zoek naar een andere tv, uitgekomen op deze 55 INCH Qled en ik heb er absoluut geen spijt van, geweldig beeld vooral de ultra HD uitzendingen van tegenwoordig.
De apps, netflix, you tube enz... werken prima.
Over het algemeen vind ik het geluid van de tv's, (ook de oude) wat minder, heb dus ook een sound setje, deze geeft trouwens nu ng een betere geluid dan bij de oude tv, dus mooi meegenomen, kortom zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • mooie en scherpe beelden
  • snelle en makkelijke apps
  • design
  • installatie ging makkelijk

Minpunten

  • geluid blikkerig (maar dit heeft elke tv)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wopke 25-05-2020

Uitstekende beelden

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Ik heb de tv een aantal dagen in mijn bezit en vind de beelden prachtig en de installatie ging eenvoudig
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Alexander W 08-05-2020

Fenomenaal beeld

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Na 25 jaar lang Philips gehad te hebben, en nu de laatste jaren enkel problemen, de overstap gemaakt naar Samsung, en dat had ik veel eerder moeten doen. Wat een beeld, wat een helderheid, snelle interactie van de tv, groot bedieningsgemak. afstandbediening is wat wennen in het begin.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Relexer 29-04-2020

Fantastische kleuren en goede zwarting

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
De dynamiek van het beeld is in 1 woord: fantastisch en lijkt heel sterk op de betere OLED panelen. De zwarting en kijkhoek van dit scherm is zeer goed en overtreft verwachting voor een niet-OLED scherm. De reden om voor de QLed van Samsung te kiezen is de veel hogere brightness; Met veel daglicht binnen kan je nog steeds genieten van fantastisch beeld met zeer weinig reflecties! iets wat OLED schermen dus niet doen, daarnaast is de vloeiendheid van de beelden naar mijn smaak veel beter dan mening OLED scherm (veel stutter).

De afstandsbediening is stylish, summier echter mis ik zelf wel een knop voor 'Guide'. De 3 onderste knoppen t.b.v. Netflix e.d. zou ik liever zelf binden aan de door mij meest gebruikte Apps, zoals Youtube.

Het geluid van deze TV is, open, transparant, subtiel en met een goede laagweergave. Ik had dit zeker niet verwacht! Je mist wel eARC, hopelijk komt dit alsnog via een firmware update uit.

De TV laat zich makkelijk ook voor hen met minder kennis eenvoudig installeren en out-of-the-box is alles meer dan prima.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sophie3322 01-04-2020

Geweldig!

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Ik heb paar dagen geleden deze tv gekocht. Ik ben er heel tevreden over. Er zijn veel opties. Je komt makkelijk bij Netflix, Youtube en Disney + bijvoorbeeld. Ook kregen wij een Disney + account erbij, dat is heel leuk voor mijn dochters in deze tijd.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Arvro 25-03-2020

Heldere kleuren en eenvoudige bediening

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke smart TV, door QLED heldere kleuren en duidelijk bedieningsmenu. Door one cable ook zonder zichtbare kabels aan de wand te bevestigen.
Een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-03-2020

Zeer blij met deze tv,

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
Voorheen had ik een Philips ambilight, maar geluid voor mijn was hopeloos ivm gehoor verlies, nu met deze tv van Samsung kan ik duidelijk alles goed volgen, geluid kwaliteit vele malen beter, ik ben blij dat ik de tv gekocht heb
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Duke18 25-01-2020

Haarscherp

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

8,0
2 dagen in het bezit, kleurencontrast en scherpte is zeer goed te noemen. film modus is wazig. dynamisch contrast goed. geluid is goed. Ambient mode, op het eerste gezicht valt het wat tegen. Installatie verloopt vlot en soepel. Ook via de smart things app, Afstandbediening heerlijk simpel, dus goed te gebruiken. TV voet installeren ging ook snel en goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Raspijker 24-01-2020

QLED 4K 55 inch 55Q80R

Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

10,0
deze QLED gisteren ontvangen en meteen geïnstalleerd.
dit gaat makkelijk met duidelijke info per stap.
een mooie aanvulling in de woonkamer, kan ook gebruikt worden als schilderij,
en de belofte diepte kleur zwart die QLED beloofd maakt deze tv waar,
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

H Croonen 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 55Q80R QLED

Algemene score

8,0
Sinds een aantal dagen een Samsung 4k Televisie aangeschaft. Vooraf de reviews gelezen omtrent dit product en begrijp waarom ze enthousiast waren. Schitterend beeld, eenvoudige bediening, mooi uiterlijk. een aanrader.

Pluspunten

  • mooi helder beeld
  • goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews