Samsung 55Q80R

Best Reviewed aug 2019 Samsung 55Q80R
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,19 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Adembenemend beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

9,0
Van de week een samsung qe55q85r en soundbar hw n850 gekocht. Na bijna 20 jaar een 32 inch schermpje te hebben gehad was het even wennen aan de grootte van het apparaat maar qua beeld went het erg snel. Fantastische kleuren en details. Zoals al vaak gezegd, de kleuren spatten van het scherm af. Zeker in 4k. Bij een you tube filmpje van NASA leek het wel alsof ik in de Enterprise door het raam zat te kijken naar het universum dat aan mij voorbij trok.
Het installeren ging vlot dankzij de duidelijke aanwijzingen. Het menu van de televisie is ook intuïtief zodat je zonder al te veel leeswerk al snel aan de slag kan (in elk geval met de basisinstellingen).
De soundbar vind ik een echte meerwaarde. Het geluid van de televisie is wat 'dunnetjes' maar met de soundbar wordt het geluid vol en gedetailleerd. Ook de bastonen in de lage regionen worden goed weergegeven zonder echt te overheersen (is in te stellen).
Houdt er wel rekening mee dat de soundbar flink uit de kluiten gewassen is.
Ik moet nog veel ontdekken aan deze combinatie maar de eerste indrukken zijn goed en maken mij alleen maar nieuwsgierig naar de mogelijkheden die deze combinatie biedt.
Ik hoop er nog vele jaren plezier aan te beleven.

Pluspunten

  • uitstekend beeld
  • brede kijkhoek
  • met soundbar uitstekend geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • grootte soundbar
  • verder nog geen echte minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Soran 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q85R

Algemene score

8,0
de kwaliteit van deze tv zeer goed en geeft goed beeld. geluid van tv ook prima.
nog andere van pluspunt van deze tv is aansluit box , is handig en simple te gebuiken.

Pluspunten

  • groot scherm
  • een kabel naar tv via box aansluiten
  • goed geluid

Minpunten

  • tv poot kan staabiler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.M. 09-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R

Algemene score

8,0
Goeie kwaliteit beeld, groot beeld. lijkt op een thuis bioscool. Wel had ik meer geluid verwacht ...

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Groot

Minpunten

  • Geluid had beter gekunt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Willem 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een ding!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL

Algemene score

10,0
Een kleine 4 weken terug dit 75" scherm gekocht, eigenlijk dacht ik dat het formaat wel mee zou vallen. Toen hij eenmaal geïnstalleerd stond was hij enorm! Gelukkig krijgen we binnenkort nieuwe meubels, daar past hij beter in. Op de kast waar de tv eerst stond staat hij nu voor het goede iets te hoog.

Het installeren was heel makkelijk, het wijst eigenlijk allemaal vanzelf. Zelfs de wi-fi codes hoefde ik niet in te vullen. Ideaal is de One Connect Box, geen draden wirwar meer achter de tv hangen.

Het beeld is in 1 woord fantastisch! Zelf met zonlicht erop blijft het helder!

De afstandsbediening had ik eerst een hard hoofd in; zo weinig knopjes voor zoveel opties? Maar ook dat werkt zeer intuitief, ik vind de nodige opties vanzelf.

Het beeld van mijn PS4 Pro is adembenemend, ik hou wel van spelletjes, maar met dit beeldformaat Gran Turismo spelen gaat het op VR lijken.

Over de duurzaamheid van dit scherm kan ik nog niet veel zeggen, daarvoor heb ik hem te kort in bezit. De vorige Samsung tv's die ik heb gehad doen het nog prima in de slaapkamer(s).

Al met al zeer tevreden met deze televisie!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • One Connect box

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qe75q85r 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL

Algemene score

9,0
super mooi beeld echte aanrader , overgestapt van de 65 naar 75 beeld is supergroot en de beeld kwaliteit ook fantastische .
ontzettend veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • makkelijk te instaleren
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Bos 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp en mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q85R

Algemene score

9,0
Het design, het gemak van one connect, de kleuren en scherpte van het beeld is subliem. Ook door de goede ervaring van een eerdere aankoop van een Samsung TV hebben wij weer besloten om een Samsung te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima TV van Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q85RAL

Algemene score

10,0
Prima Q led TV. Prachtig beeld en geluid. Makkelijke bediening. Installatie was makkelijk te doen.
Leek aanvankelijk wat groot maar na een paar daagjes wen je daar snel aan. Mooie kleuren; een aanwinst.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Q65Q80R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R

Algemene score

10,0
Zeer mooi beeld en veel mogelijkheden. 4K en zeer veel bruikbare apps. Vooral de beeld bij overdag is echt plus punt.

Pluspunten

  • zeer goed beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De bus 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld super kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q85RAL

Algemene score

9,0
Makkelijk installeren en met de one cable box geen overtollige kabel bij de tv
Mooie uitstraling en super beeld

Pluspunten

  • kleuren
  • One cablebox

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

qe65q80RAL 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R

Algemene score

9,0
Super tv wat een mooi scherm. Heb deze nu een paar dagen in mijn bezit en heb hier zeker geen spijt van. Hiervoor ook altijd samsung gehad en ben en blijf super tevreden.

Pluspunten

  • kijkhoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherp en groot beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q85R

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een prima prijs/kwaliteit verhouding heeft met een zeer gebruiksvriendelijke bediening met alle toepassingen die je vandaag de dag van een smart TV mag verwachten. Ook de bevestiging strak tegen de muur is geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wauw wat een mooie televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q85R

Algemene score

10,0
Vandaag de TV ontvangen, maar wat een wauw gevoel geeft deze tv, prachtig beeld, schitterende kleuren, het is echt levensecht en prachtig om naar te kijken, ook over het geluid zijn wij meer dan dik tevreden, mooi vol en warm geluid zit er in de tv.
Wij zijn meer dan onder de indruk. Qua vormgeving is het geen tv meer, maar een aanvulling op je woonkamer, niet storend en prachtig om te zien, zeker omdat hij zo vlak op de muur hangt, en met maar 1 kabel is dit echt fantastisch.
Erg blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Prachtig helder beeld
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • geen minpunt ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edward 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie tv, heerlijk groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R

Algemene score

10,0
Zijn ontzettend tevreden met deze tv, tal van mogelijkheden te ontdekken en heerlijk groot scherm. een echte topper! aanrader.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T-Almighty 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wow!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q85R

Algemene score

10,0
Exact wat ik er van verwacht! Strak beeld, mooi design en door de one connect box heel makkelijk je randapparatuur te plaatsen!

Pluspunten

  • connect box
  • beeld

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maanio 26-11-2019

Prachtige tv, standaard instabiel

Geschreven voor: Samsung 55Q80R

Algemene score

8,0
De tv is prachtig, beeldkwaliteit is super. Echter lijkt de standaard waarop de tv rust instabiel, en is beweeglijk. Dit is jammer voor zo'n high end tv. Ook is de tv aan de dikke kant.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Guanos 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en een goede interface

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung 65Q80R

Algemene score

9,0
Het is een geweldige TV als je echt iets groters wilt dan is dit echt een aanrader!
Hij staat prachtig in de woonkamer en is ook heel mooi licht als je hem aan hebt

Pluspunten

  • Groot
  • mooi beeld uit elke hoek

Minpunten

  • Donker is niet mooi donker zoals bij oled

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjarne 25-11-2019

Zeer scherp beeld

Geschreven voor: Samsung 55Q80R

Algemene score

8,0
Zeer scherp beeld. Ik twijfelde tussen 55 of 65 inch. Zit 3meter van tv vandaan maar kan prima.ben zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wil25 25-11-2019

Geweldig wat een kwaliteit

Geschreven voor: Samsung 55Q80R

Algemene score

10,0
We hebben deze tv gekocht en zijn zeer tevreden. Zeer gebruiksvriendelijk

Goede kwaliteit beeld en helderheid. Is echt genot om naar te kijken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fredel 25-11-2019

Geweldige kijkervaring.

Geschreven voor: Samsung 55Q80R

Algemene score

10,0
Kijk nu ruim 4 maanden, prachtige kleuren, scherp en veel diepte. Waar kijkgenot, erg gebruiksvriendelijk met de toegevoegde apps.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arnaud 25-11-2019

Top product wat beeld betreft!!

Geschreven voor: Samsung 55Q80R

Algemene score

10,0
Mezelf verwend met de aankoop van een QLED 65 inches Q85R, en wat een plaatje!! echt mooi wat design betreft en het beeld is subliem! Echt mooi kleuren!
De 85R gekocht omdat hij een one connectbox heeft en dit ziet er mooi uit zo op de muur met de no gap Wallmount!!
Tot zo ver dus geen spijt... maar heb het alleen een maand in gebruik dus moet nog even in de tijd zien. Wil nog graag een soundbar erop aanhangen en zit te denken om de samsung HW-80R te kopen voor de Atmos mogelijkheden. Top TV in ieder geval!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews