Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Philips 6000 series 58PUS6203/12

Vergelijkbare producten

Philips 6500 series 58PUS6504/12

Philips 6500 series 58PUS6504/12
9,0
Bekijk alle Televisies

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joan 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Uitstekende beeldkwalitiet.
Goed geluid
Voldoende mogelijkheden
Veel voor weinig geld.

Goede prijs kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • Groot
  • Goedkoop
  • Uitstekende beeld kwalitiet
  • Geluid goed
  • Gebruikersgemak goed

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Schipper 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper, geld zeker waard!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Scherp geprijsd, groot scherm, scherp beeld, goed geluid en via ep.nl supersnel en goed geleverd. Twijfel je over deze tv , niet doen , is z’n geld meer als waard.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Goed geluid
  • Stabiele voetjes
  • Ideaal voor netflix

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Krijger 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 50PUS6203/12

Algemene score

8,0
tv is zeer scherp geprijsd bij Foka. Beeld is erg scherp en helemaal naar smaak in te stellen. Bediening is niet moeilijk. Mooie tv voor weinig geld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anodyne 15-05-2020

Scherp beeld met 1 nadeel

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Prima beeld prima tv.
Helaas geen Disney+
Alleen jammer van het geluid. Het maximale geluid van de tv is veel te zacht.
Zelfs voor jonge oren. van alles geprobeert
Opgelost met een soundbar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Laantje Dio 13-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos geval

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

3,0
Nu al vele maanden in bezit. Mijn ervaring is slecht. Twee dagen bezig geweest om het beeld een beetje naar mijn zin te krijgen. Het menu werkt gewoon slecht. Je moet heel erg kort op een toetsje klikken van je AB anders is die functie er niet meer. Duurde even voordat ik dat had uitgevonden. Iets oudere CI+ kaarten werken er niet op. Soms blijft er een tekst in beeld staan betreffende het menu die er niet uitgaat. Soms werkt zo'n keuze (bijvoorbeeld van Netflix terug naar HDMI 1 niet meer). Ach nog veel meer ellende. Ik zou deze tv niet meer kopen.

Pluspunten

  • GEEN
  • GEEN

Minpunten

  • Alles
  • Alles

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wolde 21-12-2019

Alles wat ik wil, doet en kan hij

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Sinds mijn jeugd hebben wij altijd Philips gehad, behalve 1 x niet, werdt ivm actie een ander merk , die ging na 5 jaar op zwart, dus weer terug naar
een Philips, scherp in kleur en scherp in prijs!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Laantje Dio 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedenk voordat je koopt

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

7,0
1) Om de kleuren mooi te krijgen ben je dagen bezig, veel te veel aparte instellingen die elkaar vervolgens weer tegenwerken. 2) CI+ module werkt niet in deze tv ondanks het CI+ slot 3) als je van invoerkanaal wil wijzigen, dus bv van Netflix naar je decoder of als je in het menu moet, moet je wel 5x op de afstandsbediening drukken voordat je de functie kunt kiezen. Hij schiet elke keer uit die gemaakte keuze. Philips geeft domme antwoorden op mijn vraag hierover.

Pluspunten

  • Beeldgrootte
  • Geluid is redelijk ok

Minpunten

  • Menu functies
  • Beeld
  • CI+ wordt niet ondersteund.
  • Te korte ophangbouten meegeleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

philipsfan67 21-05-2019

top tv !

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
zeer tevreden met deze geweldige tv. Ontzettend scherp beeld, ook vanaf de zijkanten. Bediening is eenvoudig. Voor deze prijs? Wat wil je nog meer dan?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Markjans72 21-05-2019

top tv !

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
zeer tevreden met deze geweldige tv. Ontzettend scherp beeld, ook vanaf de zijkanten. Bediening is eenvoudig. Voor deze prijs? Wat wil je nog meer dan?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bas2018 23-11-2018

+: beeldkwaliteit en geluid, - gebruiksvriendelijkheid

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Heb deze tv nu 4 weken. Het beeld en geluid zijn super.

Groot minpunt; als je de Guide bekijkt gaat stopt het beeld en geluid . Tevens moet je zender voor zender scrollen en kan je niet per pagina (8 of meer kanalen tegelijk) scrollen. Al die tijd zit je in stilte.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer