Philips 6000 series 58PUS6203/12

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8.98 cm dikte
Schermgrootte
58,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joan 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Uitstekende beeldkwalitiet.
Goed geluid
Voldoende mogelijkheden
Veel voor weinig geld.

Goede prijs kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • Groot
  • Goedkoop
  • Uitstekende beeld kwalitiet
  • Geluid goed
  • Gebruikersgemak goed

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Schipper 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper, geld zeker waard!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Scherp geprijsd, groot scherm, scherp beeld, goed geluid en via ep.nl supersnel en goed geleverd. Twijfel je over deze tv , niet doen , is z’n geld meer als waard.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Goed geluid
  • Stabiele voetjes
  • Ideaal voor netflix

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Krijger 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6000 series 50PUS6203/12

Algemene score

8,0
tv is zeer scherp geprijsd bij Foka. Beeld is erg scherp en helemaal naar smaak in te stellen. Bediening is niet moeilijk. Mooie tv voor weinig geld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anodyne 15-05-2020

Scherp beeld met 1 nadeel

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Prima beeld prima tv.
Helaas geen Disney+
Alleen jammer van het geluid. Het maximale geluid van de tv is veel te zacht.
Zelfs voor jonge oren. van alles geprobeert
Opgelost met een soundbar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Keessen 02-05-2020

Prachtig beeld

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Na jaren van het digitenne 1 is het HD-beeld prima, een film bv Lion King was fenomenaal, in een woord prachtig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Laantje Dio 13-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos geval

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

3,0
Nu al vele maanden in bezit. Mijn ervaring is slecht. Twee dagen bezig geweest om het beeld een beetje naar mijn zin te krijgen. Het menu werkt gewoon slecht. Je moet heel erg kort op een toetsje klikken van je AB anders is die functie er niet meer. Duurde even voordat ik dat had uitgevonden. Iets oudere CI+ kaarten werken er niet op. Soms blijft er een tekst in beeld staan betreffende het menu die er niet uitgaat. Soms werkt zo'n keuze (bijvoorbeeld van Netflix terug naar HDMI 1 niet meer). Ach nog veel meer ellende. Ik zou deze tv niet meer kopen.

Pluspunten

  • GEEN
  • GEEN

Minpunten

  • Alles
  • Alles

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wolde 21-12-2019

Alles wat ik wil, doet en kan hij

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
Sinds mijn jeugd hebben wij altijd Philips gehad, behalve 1 x niet, werdt ivm actie een ander merk , die ging na 5 jaar op zwart, dus weer terug naar
een Philips, scherp in kleur en scherp in prijs!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kirindongo 03-10-2019

Is een geweldig product

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Ik snap niet hoe ik een App kan installeren. Surfen (smart tv) in Google en facebook gaat goed behalve als je wilt streamen. Bij streamen blijft de site hangen. Verder heeft de tv een mooie beeld en makkelijk te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Laantje Dio 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedenk voordat je koopt

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

7,0
1) Om de kleuren mooi te krijgen ben je dagen bezig, veel te veel aparte instellingen die elkaar vervolgens weer tegenwerken. 2) CI+ module werkt niet in deze tv ondanks het CI+ slot 3) als je van invoerkanaal wil wijzigen, dus bv van Netflix naar je decoder of als je in het menu moet, moet je wel 5x op de afstandsbediening drukken voordat je de functie kunt kiezen. Hij schiet elke keer uit die gemaakte keuze. Philips geeft domme antwoorden op mijn vraag hierover.

Pluspunten

  • Beeldgrootte
  • Geluid is redelijk ok

Minpunten

  • Menu functies
  • Beeld
  • CI+ wordt niet ondersteund.
  • Te korte ophangbouten meegeleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Corné63 24-07-2019

prijs/kwaliteit in balans

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Prima TV. Gebruiksvriendelijk. Prima neutrale vormgeving. Gebruiksaanwijzing is eenvoudig en doeltreffend.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Shannat 14-07-2019

Traag en geen chromecast

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

4,0
Traag bij doorschakeling zenders. Slecht beeld bij Netflix. Zeer slecht beeld bij zonlicht in kamer.
Was gezegd dat er chromecast op zat maar het is Miracast. Iets wat we niet aan de praat krijgen, mede wegens te weinig info in handleiding. Hebben weinig aan de vorm Smart tv !!!! Onze oude tv met chrpmecast werkte beter.En Ja, we hebben de laatste update gedaan Philips!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

philipsfan67 21-05-2019

top tv !

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

10,0
zeer tevreden met deze geweldige tv. Ontzettend scherp beeld, ook vanaf de zijkanten. Bediening is eenvoudig. Voor deze prijs? Wat wil je nog meer dan?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Joris123 18-04-2019

vaak geen beeld, tv hangt

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

2,0
Tv geeft vaak geen beeld, dan moet de stekker er uit en er weer in.
Afstands bediening heeft enorme vertraging en doet vaak niet wat je indrukt op afstands bediening maar rode ledje op tv knippert wel dus afstands bediening geeft wel “opdrachten”
De hoek van het beeld is erg beperkt maar wist van te voren dat het geen super beeld zou zijn.
Maar het “hangen” vind ik echt niet kunnen voor dit merk. Sta op het punt hem terug te brengen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

FDG81 24-03-2019

Één woord SLECHT!

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

2,0
De beeld is niet scherp met mijn horizon box van Ziggo. Ook de app van Netflix heeft geen goed beeld. Ik heb er voor ons veel geld voor betaald voel me echt bedrogen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bensandra61 20-03-2019

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Tv heeft een mooi design,
Mooi beeld
Goed betaalbaar
Veel mogelijkheden
Enige nadeel is dat wifi pas werkt als tv langer als half uur aanstaat,
en als je schuin voor beeld zit gaat kwaliteit beeld zienderogen achteruit wat ik wel jammer vind
Maar al bij al kan ik hem wel aanraden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Markjans72 02-02-2019

Teleurstellend

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

4,0
Voordeel van deze tv is zijn prijs. Kwaliteit van het beeld in HD valt me tegen. Beeld is snel over belicht en onscherp. 4K en het beeld in het is wel scherp alleen ook weer snel over belicht. Veel met instellingen knutselen verhelpt dit wel. Maar je moet steeds met de instellingen aan de slag. Mijn oude Philips LED tv had een mooiere beeld kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bas2018 23-11-2018

+: beeldkwaliteit en geluid, - gebruiksvriendelijkheid

Geschreven voor: Philips 6000 series 58PUS6203/12

Algemene score

8,0
Heb deze tv nu 4 weken. Het beeld en geluid zijn super.

Groot minpunt; als je de Guide bekijkt gaat stopt het beeld en geluid . Tevens moet je zender voor zender scrollen en kan je niet per pagina (8 of meer kanalen tegelijk) scrollen. Al die tijd zit je in stilte.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer