LG 49UK6200PLA

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
7,95 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49UK6200PLA

Algemene score

9,0
Mooi groot formaat, scherp beeld. De handleiding is ook duidelijk. Voor in een slaapkamer is de maat prima. Het geluid is ook mooi.

Pluspunten

  • groot scherm
  • goedkoop
  • mooi scherp beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alex 06-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische Low-budget 4K TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6200PLA

Algemene score

9,0
Super TV! Super scherp beeld vanuit letterlijk elke kijkhoek! Het is een vrij slanke tv en alles zit duidelijk en begrijpelijk in elkaar. Het menu is super overzichtelijk en je hebt super veel opties om jouw beeld af te stellen hoe je graag kijkt. Ook voor gamers is hij top, geen vertraging en ook goede game beeld instellingen! Super productje.

Pluspunten

  • Schitterend beeld
  • Gebruiksvriendelijke bestuursystemen

Minpunten

  • Geen AUX output

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cardo 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UK6200PLA

Algemene score

8,0
Ik heb deze tv gekocht omdat ik mijn oude tv wilde upgraden (zowel in grote als kwaliteit).
Beide is zeer goed gelukt. Het is een mooi helder scherm vam 55 inch. Het enige minpuntje aan de vormgeving zijn de pootjes aan de zijkant. Vind het qua uiterlijk minder dan een mooie voet in het midden van het scherm.
Beeld is super helder en mooi vloeiend bij hdr (ps4).
De smart apps werken soepel en snel. LG biedt oom smart remote aan. Dit houdt in dat de afstandsbediening van de tv ook gekoppeld kan worden aan andere apparaten. Hierbij kan gedacht worden aan tv box, soundbar enzovoorts. Tot op heden is dit mij nog niet gelukt maar de wizard is erg fijn. De tv is zeer energie vriendelijk label van a+

Al met al een zeer mooie tv voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • De smart functie werkt super fijn.
  • Smart remote
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Pootjes van de tv zijn niet mooi vorm gegeven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Max 28-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UK6200PLA

Algemene score

8,0
Deze tv werkt prima en de prijs kwaliteitsverhouding klopt
doet wat het moet doen.
sommige mensen vinden de pootjes niet stabiel genoeg maar dat vind ik wel mee vallen.
anders kun je de tv ook ophangen en is het probleem opgelost.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • duidelijk menu plug and play

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Heidi 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact model met zeer goede beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6200PLA

Algemene score

8,0
Mooi compact model, ideaal omdat hij bij ons in de slaapkamer staat.
Het beeld is mat, waardoor het fijn en rustig kijken is.

Pluspunten

  • Compact model
  • Rustig / mat beeld
  • Mooie prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kirsten Scholten 05-07-2019
  • Product gekocht

Top tv voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6200PLA

Algemene score

9,0
Erg mooie en compacte tv, mooie kleuren en geluid en geweldig scherp beeld. Is snel met updates en ook apps zijn zo gedownload. Onwijs blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Mooi design

Reageer

Bert 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49UK6200PLA

Algemene score

10,0
Hele mooie led-tv met groot scherm en prachtig helder beeld , de prijs was heel aantrekkelijk , daarom deze gekocht , makkelijk in te stellen en voor ziggo gereed

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooi beeld

Minpunten

  • niks
  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima TV, zeker voor dit geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49UK6200PLA

Algemene score

9,0
Omdat ik de vorige LG via de BCC outlet gekocht had, bleken er toch wat teveel beschadigingen. Dus die ging terug. Via BCC winkel deze TV gekocht. Eigenlijk zocht ik een kleiner (40 " ) scherm, vanwege de kosten, maar n.a.v. verkoopadvies, toch voor deze 49 " gekozen. En nu geen moment spijt, wat een helder en toch rustig en duidelijk beeld! Het toestel is een zogenaamde "basis-TV" of "middenklasser" maar het beeld, en geluid, is top. Zeker voor dit geld ! En smart TV functies (Netflix, etc.), voldoende aansluitmogelijkheden (bijv. wifi/ethernet, 3x hdmi, usb, CI+ module, optisch geluid uit voor de HT receiver, etc.
Kortom, een prima TV met goede prestaties. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • prijs / kwaliteit
  • beeld
  • geluid
  • uiterlijk / styling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit prijs verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49UK6200PLA

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een goede en niet al te dure 4K Led TV, deze heb ik via
Kieskeurig gevonden. Ik heb ook gegoegold en kwam overal positie rewieuws tegen.

Pluspunten

  • Groot en scherpe beeld
  • Mooie kleuren weergave

Minpunten

  • Afstandbedining
  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sevde 27-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49UK6200PLA

Algemene score

9,0
Mooie televisie voor een mooi bedrag. Grote scherm met een goede beeldkwaliteit. Makkelijk te gebruiken. Ben echt blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Smart tv
  • Je kan tv verbinden met wifi
  • Kwaliteit scherm is goed
  • Voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot helder scherm en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 49UK6200PLA

Algemene score

10,0
Het 4k ultra HD beeld is super scherp. Duidelijk en helder geluid. Een echte aanrader.
Prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer